- Konu Sahibi kardelen384
- #59.641
Canim uyu biraz. Dun aksam biz de cok sikintiliydik. Biraz yabanci forumlara baktim. 3_4 haftalik bebek buyume haftasinda, cok meme ister yapisir. Mama vermeyin sut az gelsin ki artsin diyorlar.Kızlar delirmek üzereyim. Göğüslerimi emziriyorum. Yetmiyor. Mana desteği veriyorum. Başlıyor gaz sıkıntısı. Agızdan çıkardık çıkaramadık derken bağırsak gazı başlıyor, ınu yendik derken kaka sıkıntısı başlıyor saatler sürüyor. Bu arada uyuyor uyanıyır aglıyor. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Kısır döngüdeyiz. Bittim tükendim. Psikolojim bedenim ruhum alt üst.. şimdi babası birwz dolandırıp pışpışlıyor ve ben mal gibi yatakta oturuyorum. Kan ter içindeyim. Çaresizlikten ne yapacagımı bilemiyorum. Allah rızası için çare bilen söylesin. Resmen intihara meyilliyim çocuguna çare olamıyorum
Dun ben de cok kotuydum bugun gecti
Eger cok gazi varsa sut alerjisi olabilirmis.anne iki hafta hic sut urunu tuketmeyerek test ediyormus.
Hem de böyle adi parfümlerden.. bebegin üstüne sindi koku ..bizimki de ona gidince sustu kaldı, ver yatırayım diyorum vermiyor, nazar var bunda okuyorum diyor. Sonra durdu duramadı bu çocuk doymuyor dedi
dedim nasıl doymuyor sürekli memede ve kusuyor artık tokluktan.. az önce su verdim içti, aç olsa içmezdi dedi. Sen buna arada su ver mama ver aç kalmasın, o yüzden ağlıyor dedi. Ver ben ona içerde meme vereyim dedim aldım kucağından, doktor mama vermeyin gayet gelişimi iyi diyor dedim. Doktor ne bilsin kaç çocuğu varmış dedi
en son kavga edip geldin köyden. Bidaha da gitmedim .bir sene kesin olmuştur. Eşimden hiç gel demedi. Beni düşündüğünden değil ben yokken daha rahat ediyor ben rahat bırakmıyorum orda gel eve fln diyerek çünkü. O yüzden zorlamiyor. Doktor öyle demiyor de çık işin içinden cnm. Tabi ben şimdi kolay konuşuyorum da senin için zordur tabi. Çok bilene laf anlatmak cahile anlatmaktan daha zor. En azından cahil birşey bilmiyor da anlatiyosun dinliyor.