- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
- #60.801
N nazligul85 1/3 gargara 2/3 su şeklinde sulandırılacaksür sür hiç sıkıntı olmaz ama melindaya doktor nasıl sulandırması gerektiğini söylemiştir ölçek olarak yazsın buraya ona göre sulandırarak sür. kusma konusuna gelince de ben kızı yüzüstü yatırmaya başladım.emziriyorum gazını çıkartıyorum hatta bazen çıkartmıyorym bile direk yüzüstü yatırıyorum hiç kusmuyor artık hatta sırtüstü de belki artık kusmaz diye sırtüstü yatırmayo deniyorum hemen kusuyor.bize yüzüstü yatmak iyi geldi. ilaç ve mama konusna gelince de, çok net şunu söyleyebilirim gaviscon mu? Mama mı? dersen kesinlikle gaviscon derim. Seni emen ve doyan bir bebeğin varken mamaya başlamak gaviscona başlamaktan daha kötü bir tercih güven banahem mama senin sıkıntını çözmeyecektir emin ol
![]()
Sürülecek birkaç dakika bekletildikten sonra ıslak pamuk ile temizlenecek
Günde 2-3 kere
oysa hamileyken ne pink floyd lar ne leonard cohen ler dinlemiştim ama duymamış bizim ki belli neyse böyle yapıyorum ve bir süre sonra sakinleşip tutuyor memeyi 10 dk ya da uykuya dalıyor, okuduğum kitapları yaktım ağlıyorum tıp çaresiz bu konuda