Anam ne çok uykucu bebek varmış valla, yanı süt bence azalır diyorum ben çünkü arz talep mekanizması işliyor. Bebe az emerse ihtiyaç YÖK diye vücutta üretimi yavaşlatır. Yani gece 4-5 saat uyuması sıkıntı değil benim ilk kızımda 5saat uyurdu ama uyanınca iki memeyide cuklatırdı,3 saatte bir hep 2 meme emerdi. Şimdi sen de diyorsun 4-5saat uyuyor uyanıyor tek meme emiyor bir daha uyuyor ee 2 saat daha uyusa o emmediği memedeki süt oldu mu sana 7saattir memede

off karışık işler valla bebeleri uyandıramadığımıza göre yapacak birşey Yok zamanla görğcex bakalım. Kilo konusu da her tartı farklı tartıyor valla ben geçen hafta onu yaşadım. Doktorda 4kg gelmişti,1 hafta sonra sağlık ocağına uğramıştım tartayım dedim yine giysileriyle 4200geldi e giysileri düş yine 4kg! Diğer odadaki tartıya gittim orda da 4120 gibi birşey geldi amaaan dedim çıktım ertesi gün kendi doktoruna gittim çıplak 4160 gr geldi yani kilo almış ama işte hep aynı tartıyla tartmak lazım. Bende dün sağlık ocağına gittim Yalova daki 4410gr geldi 1 hafta da 250 gr almış duruyor ama nekadar doğru bilinmez,şimdi haftaya aşısı var yine sağlık ocağına gidivem ozaman belli olur

travacortıda uzun süreli maalesef ki kullanamıyoruz

dermo tyrosid denesene o biraz daha etkili hem de biraz daha masum !