slm hanımla günaydın

uzun zamandı gidemiyodum hep tel elime alıyorum hep bişeyler oluyo wakit olmuyodu zaten ramazan dı loğsalıktı bitti şükür

inanın üstümden yük kalktı annem bizde tam 2 ay kaldı cok yadımı oldu ama cokta bunalttı.. şuan psikolojik olarak kendımi daha iyi hissediyorum ...

gelelim ballı oğluma tabikide gazımız dewam edıyo ne yesem yiyeyim ne ilaç içiversem içieyim ayda etmiyo gün içerisinde mutlaka gaz sounu yasıyouz bilhassa akşam 7 e 11 aası çok zoluyo. hep kucagımda

kucagımda gezdieek uyutuyoum.

çok tatlı oldu ball o balll

salı gunu 2 aylık olduk asımızı olduk dunde weem asısını olduk huzusuzluk dısında ates yapmadı. dogu duzgunde uyumadı hep kucakta pışş pışş pışşş

diğe duumu ile ilgili bi duum yok he sey nomal seyrinde takipteyiz. ege ben üniesitedeki p... andeu alabilisem inşallahu teala

çok ıyı olacak bitulu ısatım olmuyodu neden olmuyodu hanımla yazayımmm ramazan dı bebek uyumaz huzusuz gazlı ben bitkın uykusuz dum

sabah cocuk 10 gibi uyanıyodu ben yatagın içinde mal gibi onu saatlece sallıyodum şşile manile şakıla ninnile uyutmaya çalışıyodum

yok 11. 30 kada uyumazdı sonada kalk kahaltı hazıla e haman topla ws kahaltılaımız hep 13 e kalıyodu ayyyy namaz ne zaman kılaım ayy bii gellse ew dandını heyy yaumm ayşe bi çocuk neden beni bu kada sasmıştı hayatımız kötüye gidiyodu

tabiki bende psikoljikmen hep yogunwe bitkin oluyodum.... oysakı benım dünyala güzeli 9 yasında bi oğlum adı e onada yetemiyodum sürekli bahceden sesleniyo anne herkesin annesi pakta otuuyor sende gel ( yıllaca hep işimi bitiip yanına inerdim paka) buyuk oğlumun mahmurluğu beni çok üzüyodu...

sona kendine gel dedim ayşe kalk topalan bebek size uysun sen bebege degil.
deken eken kalkmaya başladım sabahlaı saatlece bebeğin uyumasını beklemiyouz uyandınmı bebeğim kakan gazınmı wa hoop pusetine oda etapa bakaken yatagımı topluyoum kahvaltı hazırlıyorum

oğlumla kahvaltı edıyuz

sohbet muhabbet tabiki yep kahvaltısı çünki bebekte yanımıza alıyoruz mızmızlansan pıspısşlıyouz çok uykusu geliyo bakımlarını yapıp hoop onu yatağına atıyorum ewi toparlıyorum hızlıca cünki he an uyanma iski taşıyo yemekleimide yapıyoum sona bebeği alıp paka cıkıyoum oğlum cok mutlu oluyo bebekte hawa alıyo ewe gelıyouz oğlen yemeği yiyouz ws deken akşam oluyo eşini mutlu kaşılayan iyi bi eş olma yolunda gidiyoum diyomki Allahım göndereceğin he haya muhtacım işlerimi kolaylaştı

çok yazdımmm
oku oku bitmez

gelelim hastalıklara bebeğim tabiki hasta oldu hapşıdı ws 1 çay kaşığı pedidüs wedim çok ıyı geldi apada çok huzusuz olunca calpolde wepiyorum z ıyı gelıyo bebeğimin boyu 63 cm kilosu 5500
gazı için zinko kullanıyorum d 3 witamini hegün düzenlı weiyoum

anne sütü ile besleniyo tabikide emziiyoum çok şükür 1 goğsümün sütü bitmeden diğeine geçmiyoum
şimdilik diyecekleim bukada bırakın bebekle bize uysun biz onlara değil...