sen nerede yaptırdın ?Hayırlısı olsun canım umarım güzel geçer tedavin Aynı problemler ben de var maalesef 1 negatif aşılama 2 negatif dondurulmuş transfer ve Bursa :)
evet arada fark olması ilginç gerçektenBen Antalya'dayım. Bir tüp bebek merkezinde eşimin analizi kötü çıkmıştı, başka tüp bebek merkezinde iyi çıktı. Bir anlam veremedik ama bunun dışında bir sıkıntımız yok. Ama artık yaş itibari ile düşündük.
ben senden daha büyüğüm :) 38 yaşım34 yaşındayım. İnşallah hepimiz.
İlk denemede tutar inşallah :) eşim 38 benimde.ben senden daha büyüğüm :) 38 yaşım
İnşallah tutar34 yaşındayım. İnşallah hepimiz.
Merhaba Antalya’da hangi merkezdesiniz tüp bebek içinBen Antalya'dayım. Bir tüp bebek merkezinde eşimin analizi kötü çıkmıştı, başka tüp bebek merkezinde iyi çıktı. Bir anlam veremedik ama bunun dışında bir sıkıntımız yok. Ama artık yaş itibari ile düşündük.
Dışarıdan bir doktora gidiyorum, Antalya tüp bebek merkezi ile çalışıyor. Eğer karar değiştirmeZsek orada olacak. Siz de mi Antalya dasınız?Merhaba Antalya’da hangi merkezdesiniz tüp bebek için
Evet bende Alanya’da yaşıyorum Antalya tüp bebekte tedavi görüyorumDışarıdan bir doktora gidiyorum, Antalya tüp bebek merkezi ile çalışıyor. Eğer karar değiştirmeZsek orada olacak. Siz de mi Antalya dasınız?
Hayırlısı, inşallah güzel sonuçlar alırız.Evet bende Alanya’da yaşıyorum Antalya tüp bebekte tedavi görüyorum
Günde iki mm büyüyormuş yumurtalar canım içini karartma inşallah büyür iğnelerimin dozu ne kadarMerhaba ben de adetimin 3. günü Mayısın 14 ünde ilk tüp bebek deneyimime başladım.
38 yaşımdayım. dün yani iğnelere başlamamın 6. günü 19 mayıs ctesi günü kontrole gittim sadece 2 yumurtam gelişmiş onlarda 13mm falan
fazla iyi bulmadı sanırım
yarına kadar iğnelere devam edecekmişim. birde çatlama önleyici iğne verdi ek olarak. yarına kadar diğer küçük olan yumurtalar da büyür mü dersiniz. ve 13mm olanlar ideal büyüklüğe ulaşır mı
Günde iki mm büyüyormuş yumurtalar canım içini karartma inşallah büyür iğnelerimin dozu ne kadar
Tarlusal hapı verdi banada ne için veresiniz dedim yumurtaların kendiliğimden çatlamaması için dedi ama bu adet söktürücümerional 300ml kullanıyorum
dozajını değiştirmedi
sadece yanında çatlama önleyici başka bir iğne verdi
Tarlusal hapı verdi banada ne için veresiniz dedim yumurtaların kendiliğimden çatlamaması için dedi ama bu adet söktürücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?