Cnm nasılsın ? Bebis nasıl cinsiyeti öğrenmiş sindir artık. Bayadir göremiyorum seni forumda. İnş hersey yolundadir.
Cnm nasılsın ? Bebis nasıl cinsiyeti öğrenmiş sindir artık. Bayadir göremiyorum seni forumda. İnş hersey yolundadir.
Evet cnm kızbu arada senin profil resminden anladığım kızın olucak galiba hayırlısıyla al kucağına
:)
Evet cnm kızsağlıkla kavusuruz inşallah. Bnm bugün moralim bozuk biraz detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür bebek iyi ama serviks de kisalma varmış ona taktım kafayı. Progestan a başladık tekrar. Bebek iyi olsunda igne vurulmaya bile razıyım . Rabbim yardımcımız olsun
Hep dua ediyorum cnm Rabbim korusun meleklerimizi. Rahim boyu uzunluğunda diğer adıyla serviks de kisalma olmuş cnm. Normalde 28.haftaya kadar sabit sonrasında gebelik ilerledikçe kisalma başlıyor. Şuan 40 mm olması lazım bnm 33 mm çıktı. Dr progestan a başladı inş hersey yolunda gider.Canım yani ne anlama geliyor çok anlamadım morelini bozma lütfen
Bol bol dua et inşallah hiç birşey olmayacak kızını güzel güzel hayırlısıyla kucağına alırsın allahım yardımcın olsun çok anlamadım konuyu ama herşey güzel olucak pozitif ol kızını üzme
Hep dua ediyorum cnm Rabbim korusun meleklerimizi. Rahim boyu uzunluğunda diğer adıyla serviks de kisalma olmuş cnm. Normalde 28.haftaya kadar sabit sonrasında gebelik ilerledikçe kisalma başlıyor. Şuan 40 mm olması lazım bnm 33 mm çıktı. Dr progestan a başladı inş hersey yolunda gider.
Bennde tüp bebek doktorumda devam ediyorumArkadaşlar merhaba bendr bu ay tüp bebek ile hamile kaldım tüp bebek dr ummilaçlara 10. Haftaya kadar devam dedi ama kendi dr um şimdi keseyi gördüğümüz için estrofemi bıraktırdı sizce hangisi doğru
Kordon bazen karıştırılıyor bana da erkek dediler haftaya kontrolüm var yine teyit ettirmeyi düşünüyorum bende olabilir hatalarGünaydın hanımlar
Ben dün 1 ay sonra kontrole gittim bebeğim bir ay önce erkek denmişti dün yeni hastane yeni dr başladım ve bebeğim kızmış dendi şok oldum aslında ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hep içimden kız geçiyordu ama erkek diyince. Ve 1 ay boyunca oğlum diyip sevdim karnımı ismini Bile koyduk derken kız dendi şaşkınlık oldu kız olmasına üzülmedik şükür allahıma cinsiyet ayrımımız asla yok ama erkek diye alıştık şuan şaşkınız varmı benim gibi cinsiyet 1 ay sonra farklı oldupunu öğrenen
Cnm 16.haftadan önce söylenen de değişme olabiliyor banada erkek dendi ama daha 12.haftada çok erken dedi dr. Sağlıkla gelsinler kız erkek farketmez mucize onlar. Hayırlı olsun kızınGünaydın hanımlar
Ben dün 1 ay sonra kontrole gittim bebeğim bir ay önce erkek denmişti dün yeni hastane yeni dr başladım ve bebeğim kızmış dendi şok oldum aslında ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hep içimden kız geçiyordu ama erkek diyince. Ve 1 ay boyunca oğlum diyip sevdim karnımı ismini Bile koyduk derken kız dendi şaşkınlık oldu kız olmasına üzülmedik şükür allahıma cinsiyet ayrımımız asla yok ama erkek diye alıştık şuan şaşkınız varmı benim gibi cinsiyet 1 ay sonra farklı oldupunu öğrenen
Cnm 16.haftadan önce söylenen de değişme olabiliyor banada erkek dendi ama daha 12.haftada çok erken dedi dr. Sağlıkla gelsinler kız erkek farketmez mucize onlar. Hayırlı olsun kızın
Maşallah cnm. Amin inşallah. Rabbim o günleri nasip etsin. Bekleyen isteyen herkesede müjdeli haberi almayi nasip etsin cnm.Aminnn canım sağlıkla gelsinler
İnatçı kızımız 5.güne kadar embriyo okarak savaştı transferden sonra annesine tutunmak için aynı şekilde savaştı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
Tup bebekte son durumunuz nedirKayseri Memorial Tüp Bebek Merkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?