- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Takvimin de çok yakısmıs masallahben rahim filmi çektirmiştim canım tüp bebek öncesi
inşallah NGSden de hayırlısı ile döner embriyoların inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvimin de çok yakısmıs masallahben rahim filmi çektirmiştim canım tüp bebek öncesi
inşallah NGSden de hayırlısı ile döner embriyoların inşallah
Darısı sana ve arkadaşlara olsun sağlıklaTakvimin de çok yakısmıs masallah![]()
28 yaşındayım çok şükür en azından yumurtalar sağlam ama tekrar denemek zorunda kalmayız inşallah çünkü ilaçlar mahvediyo insanı tabi psikolojiside hhayal kırıklıklarıda cabası
Gözün Aydın sağlık la kucağına al inşallahKızlaaaar dün ultrasonda çift kese gördüler vundan 3 gün önce gittiğimde tek keseydi çift olmuşlar
Çok teşekkür ederim bende çok şaşırdım gerçekten tek keseydi çift gördüler kalp atışları ne zaman olur bilmiyorumGözün Aydın sağlık la kucağına al inşallah
Gözünüz aydın Rabbim ikisini de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlaaaar dün ultrasonda çift kese gördüler vundan 3 gün önce gittiğimde tek keseydi çift olmuşlar
Kaç hafta gözüküyordu ultrasonda? 7. Haftada kalp atışı duyulur muhtemelenÇok teşekkür ederim bende çok şaşırdım gerçekten tek keseydi çift gördüler kalp atışları ne zaman olur bilmiyorum
Peki hiç evde idrar testi yapmış mıydın ilk kaçıncı gün yaptınÇok teşekkür ederim bende çok şaşırdım gerçekten tek keseydi çift gördüler kalp atışları ne zaman olur bilmiyorum
Merhaba, benimde bu 2. Denemem bu sefer 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı, beklemedeyim testgünüm 8 haziran aşırı heyecanlıyım ve çok meraklıyım((
Kızlaaaar dün ultrasonda çift kese gördüler vundan 3 gün önce gittiğimde tek keseydi çift olmuşlar
AMin inşallah fakat ben bugün idrar testi yaptım çıkmadı malesef çok üzüldüm pekde ümidim yok, 5. Gün embriyosu, bugünde 9. Günüm genelde çıkıyo idrarda çıkmayanda var ama ben o ihtimale pek güvenim yok şuanMerhaba Elif beraber öğreneceğiz sonucumuzu hadi rabbim bu mübarek ayda pozitifleri görmeyi nasip etsin![]()
AMin inşallah fakat ben bugün idrar testi yaptım çıkmadı malesef çok üzüldüm pekde ümidim yok, 5. Gün embriyosu, bugünde 9. Günüm genelde çıkıyo idrarda çıkmayanda var ama ben o ihtimale pek güvenim yok şuan![]()
Benim geçtiğimiz hafta pazartesi oldu transfer canımHemen umutsuzluğa kapılma Canım kanda pozitif olup da idrarda negatif olan arkadaşlarımız var benimde 5.gün embriyosu 30 Mayıs’ta transfer oldu daha 5. Gün oldu transferden sonrasını hesapladım yanlişmi hesaplıyorum acaba
Kızlaaaar dün ultrasonda çift kese gördüler vundan 3 gün önce gittiğimde tek keseydi çift olmuşlar[/QUOTE
Kızlaaaar dün ultrasonda çift kese gördüler vundan 3 gün önce gittiğimde tek keseydi çift olmuşlar
canım karar senin tabiki ama bana tüp bebek drum bol su içmemi bunun rahim kasılmalarını azalttığı için tutunmayı kolaylaştırdığını söylemişti transferiniz hayırlı olsun arkadaşım. güzel haberlerini alırız inşallahmerhaba hanımlar iki gündür sizleri okuyup takip ediyorum:)
öncelikle hamile olanlara kocaman bir maşallah hayırlısıyla kucaklarına alsınlar , yumurta toplatacak olanlara bol şans bol bol yumurtalarınız olsun inşallah.
transfer aşamasına gelenlere de Allah yardımcımız olsun meleklerimiz sımsıkı tutunsun hepimiz 10. güm çift çizgiyi görürüz inşallah AMİNNN. benim bu 2. tüp bebek tedavim Allahın izniyle inşallah son tedavim olur benimde cumartesi yumurtalarım toplandı perşembe sabah 7,30 da transfer olacak sıkışık şekilde gelin denmiş benim bir sorum olacak hepinize yumurta toplandığı günü oruç niyetli değildim narkoz ve serum takılacağı için ama diğer zamanlar şükür niyetliyim transfer günü oruç tutan oldu mu aranız da ?
doktorla değilde embiriyo durum bilgisini vermek için arayan yetkiliye eşim sormuş mutlaka sıkışık olmalı ama oruç tutmasında sakınca yok demiş tutabilir demiş ...
transferden sonra oruç tutan varmı aranızda dr. sordunuz mu? tedaviyi olumsuz etkilermi ?
Birsey sormak istiyorumDarısı sana ve arkadaşlara olsun sağlıkla