2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yeni
Selam hanımlar nasılsınız
yeni tedaviye başlayanlar hazırlıklar nasıl gidiyor iğne ilaçlar kullanmaya başladınız mı ?
transfer sonrası bekleyenler var mı aramızda kaç gün kaldı sonuca ?
gebiş olan hatunlar napıyonuz mide bulantısı tiksinme başladınız mı
valla ben hep kabızım :skandal:
ve hızla kilo alıyorum kilo almamdan hamile olduğum anlayanlar bile oldu :kk77::anneadayı::nazar:
sanırım bu kadar iğne ye transferden sonra 10 gün ye yat ye yat üstüne de hormonlarımız değişti
kabızlıkta cabası şişmamn şişman dolaşıyorum :) :KK68:

Yeni
yeni tedaviye başlayanlar hazırlıklar nasıl gidiyor iğne ilaçlar kullanmaya başladınız mı ?
ve hızla kilo alıyorum kilo almamdan hamile olduğum anlayanlar bile oldu :kk77::anneadayı::nazar:
sanırım bu kadar iğne ye transferden sonra 10 gün ye yat ye yat üstüne de hormonlarımız değişti
canım kabızlık için gün kurusu kaysı ve mevsimindeyiz kaysı tüket sabah kalkar kalmaz üzerine ılık su iç
bol bol su tüket ileriki dönemde çok zorlar seni kabızlık

karnın kabızlıktan çıkmamışta olabilir benim iki gebeliğimde de erken çıktı kimseye hamileyim demek zorunda kalmadan millet anladı

canım kabızlık için gün kurusu kaysı ve mevsimindeyiz kaysı tüket sabah kalkar kalmaz üzerine ılık su iç
bol bol su tüket ileriki dönemde çok zorlar seni kabızlık

karnın kabızlıktan çıkmamışta olabilir benim iki gebeliğimde de erken çıktı kimseye hamileyim demek zorunda kalmadan millet anladı

TATLIM selam
kayısı, gün kurusu yedim çok etkisi göremedim ama bazen sabahları zaten midem bulanıyor onları yeme fikri bile
bana kötü geldiği günlerde oldu
sanırım sabah akşam sütde kabızlığı tetikledi soğuk paket süt tüketiyorum
duphalac diye bir şurup dr yazdı bu sabah ilk kez kullandım bakalım daha etkisini görmedim ama :)
evet karnımı kabızlığa bağlasam bile ki alakası yok ya genişlememi bu kısa sürede bu kadar hızlı kilo almamı kabızlığa bağlamak komik
olur :KK49::kk77::halay:

Yeni
Ahh canim ahhh hic sorma mide bulantisi halsizlik yorgunluk bel agrisi bu usak pek bi nazli olacak galiba diyorum yedigimi cikariyorum :anneadayı:

Bilmiyorum cuma günü kontrol üm var
3.tedaviye başlayacaktım
Bitirir mi başlamaz mı naparız

canım lütfen üzülme
çünkü tedaviye başlamış olsaydın belli bir yolu o dr. ile kat etmiş olsaydın güvenmiş
olurdun paylaşım olurdu yumurtanı mesela o toplasın istersin falan
ama 3. tedavi ama anladığım daha hiç başlanmamış tedaviye
yeni bir dr. belki daha iyi olucak belki sana daha güven vericek
herşeyde bir hayır vardır ki şerde bile hayır var
bence hiç takılma dr. olayına yeni bir dr. araştır aynı hastanede yada başka hastanede
istanbulda yaşıyorsan koç üniversite hastanesi öneririm sana
zaten dr sadece vesile Allahım nasip etsin inşallah herşey ALLAHDAN
tedaviye başlama evresinde BELKİ kendiliğinden Allah nasip ETTİ :KK200:

canım lütfen üzülme
çünkü tedaviye başlamış olsaydın belli bir yolu o dr. ile kat etmiş olsaydın güvenmiş
olurdun paylaşım olurdu yumurtanı mesela o toplasın istersin falan
ama 3. tedavi ama anladığım daha hiç başlanmamış tedaviye
yeni bir dr. belki daha iyi olucak belki sana daha güven vericek
herşeyde bir hayır vardır ki şerde bile hayır var
bence hiç takılma dr. olayına yeni bir dr. araştır aynı hastanede yada başka hastanede
istanbulda yaşıyorsan koç üniversite hastanesi öneririm sana
zaten dr sadece vesile Allahım nasip etsin inşallah herşey ALLAHDAN
tedaviye başlama evresinde BELKİ kendiliğinden Allah nasip ETTİ :KK200:
Umarım canım inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor Allah'ım hayırlısını versin her şeyim

Merhaba hanimlar, okudum yazilari ne güzel cogunda tutmus allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah, benimde transferin 8. günü bugün, 5. günlük embryo transfer edildi ve 3. günden beri hep kasik agrim var adet olacakmisim gibi moralim cok bozuk.. 7. gün test yaptim negatif cikti tüm ümitlerim gitti.. hala sizce bir umut varmi?

Merhaba hanimlar, okudum yazilari ne güzel cogunda tutmus allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah, benimde transferin 8. günü bugün, 5. günlük embryo transfer edildi ve 3. günden beri hep kasik agrim var adet olacakmisim gibi moralim cok bozuk.. 7. gün test yaptim negatif cikti tüm ümitlerim gitti.. hala sizce bir umut varmi?

GÜNAYDIN CANIM

tabiki de umut var çünkü geç döllenme olabilir
bazen idrara geç çıkıyor olabilir inşallah meleğin seninledir :KK200: sitrest olma dua et

GÜNAYDIN CANIM

tabiki de umut var çünkü geç döllenme olabilir
bazen idrara geç çıkıyor olabilir inşallah meleğin seninledir :KK200: sitrest olma dua et
insallahhh canim pazartesi kan tahlilim var hayirlisi rabbimden... okudugum kadariyla seninde adet olacakmis gibi agrilarin olmus bu test gününe kadar devam ettimi yoksa bir iki gün sonra gecmismiydi? bide gögüslerimdeki sisliklerde azaldi yok denilecek kadar. bu ilk tüp bebek denemem. hayirlisi artik :KK200:

Back
X