2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benim pazartesi günü sabah 8:00 da yumurtalarım toplanacak kızlar. :) bugün bakıldı henüz küçüklermiş. İğnelere devam...

Allahım herkesin gönlüne göre versin evlatla kimseyi sınamasın ama bu bekleme ve adet olacam korkusu ile Ağrısı mahvetti beni dün akşama kadar ağladım bugün adet olurum gibi geliyor ve ben su an moral olarak bitiğim

Allahım herkesin gönlüne göre versin evlatla kimseyi sınamasın ama bu bekleme ve adet olacam korkusu ile Ağrısı mahvetti beni dün akşama kadar ağladım bugün adet olurum gibi geliyor ve ben su an moral olarak bitiğim

Transfer sonrası kullanılan ilaçlar adeti geciktiriyor diye biliyorum. Sendeki kullandığın ilaçların yan etkisi olamaz mı acaba?

Moralini yüksek tut, bebeğinin sana tutunduğunu düşün. Doğal yollarla hamile kalanlarda da adet öncesi belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı oluyormuş.

Gerçekten mi ya ben de cumartesi ya da pazar baktırayım diyordum gerçi adet olacağım gibi o yüzden ona da gerek kalmayabilir
İlaç kullandığın sürece adet olamazsın canım ümitsizliğe kapılma lütfen 8. gün 9.gün test yapabilirsin canını sıkma umutsuz düşünme sakın

Transfer sonrası kullanılan ilaçlar adeti geciktiriyor diye biliyorum. Sendeki kullandığın ilaçların yan etkisi olamaz mı acaba?

Moralini yüksek tut, bebeğinin sana tutunduğunu düşün. Doğal yollarla hamile kalanlarda da adet öncesi belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı oluyormuş.
Hiçsanmuyorum canım felaket durumdayım iş yerinde on dk da bir tuvalete gidiyorum kontrol için

Canım su an crinone jel kan sulandırıcı iğne ve ilaç estrofem ve vitaminler
canım benim adet ağrısı gibii ağrı çok normal kimisi her ay o ağrıları yaşıyormuş (burda yeniyim bu arada) hatta koyu renkli kan gelirsede korkma moralini bozma kimi duyduysam çoğunun yerleşme kanaması oluyor

iki yumurta ile opu oldum ve ikiside kaliteli embriyo oldu..iki gün önce transfer yapıldı ...yaşım 39...iki yumurtanız var diye üzülmeyin..önemli olan kaliteli olmaları...herşeyden ötesi rabbim ol desin...

Harika bir haber bu..
bana da bugün opu yapıldı 4 embriyo daha gelişmiş 6 embriyo toplanmış :))
bakalım ne kadarı kaliteli olacak
hayırlı sonucu alırsınız inşallah

Harika bir haber bu..
bana da bugün opu yapıldı 4 embriyo daha gelişmiş 6 embriyo toplanmış :))
bakalım ne kadarı kaliteli olacak
hayırlı sonucu alırsınız inşallah
çok iyi bir gelişme...umarım hepsi döllenir ve 1.kalite embriyo haline gelirler...kaçıncı günde transfer yapacaklar?

Hadi hayırlısı ama negatif çıkarsa da üzülme canım bazen testte çıkmıyor kan sonucuna kadar üzülmek yok
Ben kendimi başından beri negatif diye hazırladım ki bu adet agrısı daha da ktü etkiledi karnımı sanki üstüne bastırıyorlar tam adet agrısı bi türlü gelmedi gelecekse gelsin gelmeyecekse hiç gelmesin

Ben kendimi başından beri negatif diye hazırladım ki bu adet agrısı daha da ktü etkiledi karnımı sanki üstüne bastırıyorlar tam adet agrısı bi türlü gelmedi gelecekse gelsin gelmeyecekse hiç gelmesin
Kuzum diger belirtilerle ayni zaten belki hissettigin farklidir negatif dusunme

Back
X