2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam herkese;
beni merkezden aradılar ptesi günü sabah saat 8 de transfer için çağırdılar
4. gün embriyosu olmuş oluyor ptesi günü
3. gün ve 5. gün duymuştum ama 4. günle ilgili yorumu olan var mı

Kızlar merhaba,
4 senelik evliyim.
4 senedir hiç korunmadık ancak çocugumuz olmadı.
bir klomen denemem ve geçen yaz iki olumsuz aşılamam var.
Bu ay sonu tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Birlikte paylaşımda bulunabiliriz diye düşündüm.

Bizdeki sorun eşimdeki sperm hareketlerinde azlık , morfoloji sorunu ve bende hafif pco .

Bursa fakültede olacağım tedavimi.
Ayni sorunlar bende de vardi. Pco morfoloji hareket vs. Ilk asilamam olmadi 10 gün once tüp bebek transferi oldum. 9. Gün kanda baktirdim sonuc 13.45 pazartesi normal kanda test günüm, bugun pembe lekelenme oldu. Feci bir bel ağrısı var. Çok sikintili surecler ama insallah hepimisin diledigi gibi olur

Selam herkese;
Yumurtalarin sayisina gore karar vermistir merkezin. Ben de 5. gün embriyosu transfer ettirdim. Ama 4. Gun de guzel bir aşama. Insallah tutar bebisiniz

Ayni sorunlar bende de vardi. Pco morfoloji hareket vs. Ilk asilamam olmadi 10 gün once tüp bebek transferi oldum. 9. Gün kanda baktirdim sonuc 13.45 pazartesi normal kanda test günüm, bugun pembe lekelenme oldu. Feci bir bel ağrısı var. Çok sikintili surecler ama insallah hepimisin diledigi gibi olur
İnsallah canım
Umarım hamilesindir

Kuzular beni dinlediniz sakinleştirdiniz hep inşallah herşey güzel olur ama bugünden sonra artık değerler düşer mi?
Canım olumsuz düşünce, stres bu işte çok etkili. Hep olumlu düşünmeye çalış, bir şey olmayacak Allahın izniyle...hanileliğin tadını çıkar, eşine naz yap bol bol

Selam herkese;
Olabiliyor cnm daha önce duymuştum. Embriyo sayısı azda belki riske atmamak için 5.güne bekletmiyorlardır

lekelenme ve bel ağrısı normal diyebiliyorum..
İnşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Olabiliyor cnm daha önce duymuştum. Embriyo sayısı azda belki riske atmamak için 5.güne bekletmiyorlardır

evet 2 tane embriyom varmış
rahime yerleşince daha güvenlikli mi oluyor acaba
o yüzden mi 4. günden koyuyorlar acaba ?
umarım rahime de tutunur

evet 2 tane embriyom varmış
rahime yerleşince daha güvenlikli mi oluyor acaba
o yüzden mi 4. günden koyuyorlar acaba ?
umarım rahime de tutunur
Evet evet bazen embriyolar rahim ortamında daha güzel gelişme gösteriyormuş. Belki dışarıda 1 gün daha beklese gelişemeyebilirdi sayı da az olunca riske girmek istemiyorlar.

Back
X