Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm senin gayet güzel gidiyorYani benimki doğru mu oluyor yaa insan öyle tedirgin oluyor Kİ zaten iki gün sonra son test sonra da ultrason inşallah iyi olur herşey
Yok canımmm ama ben işte şu an korkuyorum yine deEvet cnm senin gayet güzel gidiyoryanlış bilmiyorsan beta hcg 1500-2000 değerlerine gelince kese vajinal ultrasonda, 3000-5000 arası oluncada karından gözüküyor. Yani erken bakılır da kese görünmezse korkma
Muhtemelen zaten son kez istedikleri değere göre bakacaklar 1000 lere yakın bakarlarEvet cnm senin gayet güzel gidiyoryanlış bilmiyorsan beta hcg 1500-2000 değerlerine gelince kese vajinal ultrasonda, 3000-5000 arası oluncada karından gözüküyor. Yani erken bakılır da kese görünmezse korkma
Maşallah allah gerçekten isteyen herkese versin o kadar zor Kİ beklemek,çabalamak.. evlat için herşeye değer ama İnan insan olumlu çıkınca bile tüp bebek olduğu içim hep şüphede kalıyor acaba diye düşer mi değerlerim keseleri görür müyüm neler nelerMerhaba ben de konuyu görünce girmek istedim bu ay benim de dondurulmuş 1 embriyom var onu transfer edeceğiz hayırlısıyla haftaya cumartesi gibi. Benim de eşimde sperm sayısı morfoloji hızı hepsi kötüydü 2015te Eylülde ilk denememizi İstanbul eurofertilde yaptırdık negatifti daha sonra 2016 şubatta istanbul tüp bebek merkezinde denedik 4 embriyo çıktı 1i transfer edildi yine negatif oldu hemen o mayısta yine denedik iki embriyo transferi oldu ve kızım dünyaya geldi şimdi 16 aylık :) Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Aslında tuttuktan sonrası normal bir gebeyle aynı şartlar içinizi ferah tutun yeter ki Rabbim görüyor bu yolda ne kadar maddi manevi yıpranıyoruzMaşallah allah gerçekten isteyen herkese versin o kadar zor Kİ beklemek,çabalamak.. evlat için herşeye değer ama İnan insan olumlu çıkınca bile tüp bebek olduğu içim hep şüphede kalıyor acaba diye düşer mi değerlerim keseleri görür müyüm neler neler
İnsallah güzel sonuclar alırsınız canimMerhaba ben de konuyu görünce girmek istedim bu ay benim de dondurulmuş 1 embriyom var onu transfer edeceğiz hayırlısıyla haftaya cumartesi gibi. Benim de eşimde sperm sayısı morfoloji hızı hepsi kötüydü 2015te Eylülde ilk denememizi İstanbul eurofertilde yaptırdık negatifti daha sonra 2016 şubatta istanbul tüp bebek merkezinde denedik 4 embriyo çıktı 1i transfer edildi yine negatif oldu hemen o mayısta yine denedik iki embriyo transferi oldu ve kızım dünyaya geldi şimdi 16 aylık :) Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Allahım inşallah yavruna kavuşmayı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin canımMerhaba arkadaslar 24 yasindayim 7 yillik evliyim dün ilk tup bebek tedavisine basladim su mubarek gunlerde Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah esskisehir acibadem hastanesi
allah gönlüne göre versin allah yavruna kavuşmayı nasip etsin canım sana allah isteyen herkese versinnMerhaba arkadaslar 24 yasindayim 7 yillik evliyim dün ilk tup bebek tedavisine basladim su mubarek gunlerde Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah esskisehir acibadem hastanesi
Yani tabii ki öyle ama şimdi 3 kere hcg yaptırıyoruz ya insan diyor Kİ acaba üçüncüde de yükselecek mi sonra kese olacak mı görünecek mi bilemiyorumAslında tuttuktan sonrası normal bir gebeyle aynı şartlar içinizi ferah tutun yeter ki Rabbim görüyor bu yolda ne kadar maddi manevi yıpranıyoruz
Allahım inşallah yavruna kavuşmayı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin canım
allah gönlüne göre versin allah yavruna kavuşmayı nasip etsin canım sana allah isteyen herkese versinn
İnşallah canım bakalım son bi test daha var daha sonra kese onu da göreyim işte o zaman rahat edicemAllah hepimizin gönlüne göre versin canim amin insallahh tebrik ederim bu arada Allahm saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin eline ayagina kavustursun Rabbim![]()
istanbulda arıyorsun değilmi?Kızlar kafam cok karısık
Merkez arayısındayım hala netlestiremedim
Bursa canımistanbulda arıyorsun değilmi?
İnsallah güzel sonuclar alırsın cnmBenim bugün (pazartesi) opu işlemim var toplama bakalım. Kaç yumurta alacaklar kaçı döllenecek büyük meraktayım