Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir konuları takip ediyorum. Bugün üye oldum. Herkese sağlıklı ve başarılı sonuçlar dilerim, Allahım hepimizi bebek sahibi yapsın inşallah.
AMH ım maalesef 0,47. FSH ım şükür 10 un altında halen ve yaşım 38. Benim 3. tüp bebek denemem. Her deneme arasında biz 1 ay ara verdik. Çok yorucu bir süreç, fakat Amh ımın bu kadar düşük olması, yaşım ve rapor avantajı, çok ara vermemem gerektiğini hissettiriyor bana. Nisanda 38 im doldu ve bu deneme maalesef raporsuz. Doktorum da karşı çıkmadı ve zaten kan testleri sonuçlarını aldıktan sonra, hazır isem başlıyor.
İlk denememde 5 adet yumurtam alındı, 2 embriyo kaldı ve transfer edildi. Kalitesi pek iyi değildi embriyoların. 2. denememde, opuya kadar çörek otu yedim, opudan sonra ananas. 4 yumurtam toplandı, 1 adet çok kaliteli embriyo kaldı ve transfer edildi. Maalesef negatif.
Bu arada 1 ay biosteron kullandım. Gene bu arada histeroskopi ile T uterus olduğu ortaya çıktı ve düzeltildi. Tutmama sebebinin bu olabileceği söylendi. 25 Mayıs ta adetimin ikinci günü iğnelerime ve çörek otuma başladım. 7 yumurtam toplandı. Opudan sonra bol bol ananas. Çarşamba bebişlerimi aldım, şu an transferimin 4. günündeyim. 3 adet çok kaliteli 3. gün embriyosu transfer oldu. Bu sefer diğerlerine göre çarşambadan beri, çok bel ağrım, batmalar, sıcak ve soğuk basmalar var. 15 dk ayakta dursam belim kopuyor. Ve temiz ama çok akıntım var. Ben de farklı olarak bu sefer daha çok yatıyorum ve dinleniyorum. İnşallah Allahım bebişlerim bu sefer tutunuyordur.

Bu sefer de negatifi görürsem sanırım uzun bir ara vericem, çok yoruldum.