- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
5hafyaya girdik bgun bende keseyi gormedim yarin gidicem insallah perşembe günü beta hcg 171 'di cumartesi 432 bakalım yarın keseyi gorcekmiyizMerhaba canimm kac haftalık?hesaplayinca benim de 20 nisan görünüyor muhtemel dogum tarihi. Daha ben keseyi goremedim. 4+3 gunluk daha :)
Benim de dün 517 ydi. Doktorum carsamba gunune görünür dedi bakalim5hafyaya girdik bgun bende keseyi gormedim yarin gidicem insallah perşembe günü beta hcg 171 'di cumartesi 432 bakalım yarın keseyi gorcekmiyiz
Ayy canimmmmm hayırlı olsun çok sevindim senin adına ben leyl2016 çok tebrik ederim kurban olduğum Allahim sağ salim kavuştursun kuzularimiza ..Merhaba canimm kac haftalık?hesaplayinca benim de 20 nisan görünüyor muhtemel dogum tarihi. Daha ben keseyi goremedim. 4+3 gunluk daha :)
Canimm sag ol inşallah sorunsuz bir sekilde kavusalimm. Tahmini dogum tarihlerimiz ayni bir gün var arada. :) Keseyi gordun mu senAyy canimmmmm hayırlı olsun çok sevindim senin adına ben leyl2016 çok tebrik ederim kurban olduğum Allahim sağ salim kavuştursun kuzularimiza ..
Inşallah canım yarın görürsem haber veririmBenim de dün 517 ydi. Doktorum carsamba gunune görünür dedi bakalim
Hoşgeldin canım hayırlı olsunkızlar bende varımmm.. benım de 2 nısan gorunuyor dogum tarihi... hayırlısıyla bakalımmm..7+0 bugun ıtıbarıylee
Canimm sag ol inşallah sorunsuz bir sekilde kavusalimm. Tahmini dogum tarihlerimiz ayni bir gün var arada. :) Keseyi gordun mu sen
:) Hallettim canim şükür. Sonra tüp bebek dedi yine baska bir doktor tüplerin hasarli diye. Yine de bu ay klomen deneyelim dedi ve hamileyim saka gibi :) ins tabi dis gebelik riskim var ya değilimdir umarim. Degerlerim 48 saat arayla 65-201-517 oldu. Doktora da yarın gideceğim sanırımAmin inşallah .. Daha gitmedim ultrasona bekliyorum öyle .. Senin bir gömülü diş meselesi vardı onu da hallettin mi ?
Hoşgeldin canım hayırlı olsunnnkızlar bende varımmm.. benım de 2 nısan gorunuyor dogum tarihi... hayırlısıyla bakalımmm..7+0 bugun ıtıbarıylee
:) Hallettim canim şükür. Sonra tüp bebek dedi yine baska bir doktor tüplerin hasarli diye. Yine de bu ay klomen deneyelim dedi ve hamileyim saka gibi :) ins tabi dis gebelik riskim var ya değilimdir umarim. Degerlerim 48 saat arayla 65-201-517 oldu. Doktora da yarın gideceğim sanırım
Canimm bugün doktorum çağırdı keseyi gordumm şükürler olsun rabbimee ins sen de görürsun. Dis gebelik değil diye nasil mutluyumDis gebelik olduğunu düşünmüyorum benimde aynı endişem vardı ama geçen gebelik gibi değil ve benim de değerler 196-540 olarak yükseldi .. Yani ağrı daha çok ortalı ve leke vs gelmedi .. Sağlıklı olduğunu düşünüyorum ikimizinki de rahimde bu sefer ..
Çok şükür elhamdulillah ben bayram tatilinden önce gideceğim inşallah belki küçücük kalbinin atışını da duyarımCanimm bugün doktorum çağırdı keseyi gordumm şükürler olsun rabbimee ins sen de görürsun. Dis gebelik değil diye nasil mutluyum
canımm inşşş. ben erken gittim dış gebelik riski olduğu için. alttan zor göründü zaten. 27 temmuzda ben çatlatma iğnesini yaptım canım muhtemelen 28inde çatladı gibi geliyor..sat 14 temmuz. doktor da dedi tahmini doğum tarihi 21 nisanmış. proluton diye bir iğne verdi 3 kere vuracakmışım 5 gün arayla canım. düşük önleyiciymiş.Çok şükür elhamdulillah ben bayram tatilinden önce gideceğim inşallah belki küçücük kalbinin atışını da duyarım
Bu arada senin yumurtan ne zaman catladi ?
canımm inşşş. ben erken gittim dış gebelik riski olduğu için. alttan zor göründü zaten. 27 temmuzda ben çatlatma iğnesini yaptım canım muhtemelen 28inde çatladı gibi geliyor..sat 14 temmuz. doktor da dedi tahmini doğum tarihi 21 nisanmış. proluton diye bir iğne verdi 3 kere vuracakmışım 5 gün arayla canım. düşük önleyiciymiş.
inş canımm. tutunsunlar güzelce. değere göre vermedi canım öylesine verdi. düşük olmasın zor gebe kaldım diye. inş sağlıklı bir süreç geçirelimm. bir gün var aynıyız sayılır :)Benim tüpü aldılar öbüründe de yapışıklık vardı ama rahimde olduğunu biliyorum yani eminim tüpte değil kuzum doğru yerde .. Seninle benim aramda o zaman bir gün var benim 27 temmuzda catladi akşam .. Ben gitsem bana da verirler mi acaba proluton ? Sana neye göre verdiler iğneyi bir değere göre mi öylesine mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?