- Konu Sahibi Minikkk001
-
Bata üç gun kala gayet normal canim. Benim bat günü 65 cikti sonra da ikiye katladi hep. Endise etme katlar senin de. Guzel haberlerini bekliyoruzmerhaba kizlar benim bata 3 gün kala betam 27,87 cikti normal midir sizce. cuma gunu 2. kez kan verecegim
Bence vardır bugünde verseniz artış varsa görürdünüz hayırlı olsun şimdidenmerhaba kizlar benim bata 3 gün kala betam 27,87 cikti normal midir sizce. cuma gunu 2. kez kan verecegim
Canim sen gittin galiba doktora ne dedi doktorun? Kalp atışı ne zaman duyulur?5hafyaya girdik bgun bende keseyi gormedim yarin gidicem insallah perşembe günü beta hcg 171 'di cumartesi 432 bakalım yarın keseyi gorcekmiyiz
Bata üç gun kala gayet normal canim. Benim bat günü 65 cikti sonra da ikiye katladi hep. Endise etme katlar senin de. Guzel haberlerini bekliyoruz
Insallah kizlar yarin gidecegim bakalim insallah artar okuduklarimdan cok etkileniyorum niyeyseBence vardır bugünde verseniz artış varsa görürdünüz hayırlı olsun şimdiden
Naptn canım gttnmiInsallah kizlar yarin gidecegim bakalim insallah artar okuduklarimdan cok etkileniyorum niyeyse
Canım gttm keseyi gördük ama eylulun 12ne cagirdi.Canim sen gittin galiba doktora ne dedi doktorun? Kalp atışı ne zaman duyulur?
evet canim cok sukur 27 den 64e cikmis 5 gun sonra yeniden gidecegim endisem azaldi Allaha sukurNaptn canım gttnmi
Iyi canım çok sevindim hayırlı olsun ınsllahevet canim cok sukur 27 den 64e cikmis 5 gun sonra yeniden gidecegim endisem azaldi Allaha sukur
İnsallah saglikli olur canım.Bende ilginç bir şekilde öğrendim hamile olduğumu. Günüm geCTI test yaptırdım negatif cikti. Kanamam oldu hafif. Doktor kan testi yaptı 23 çıktı. Kimyasal gebelik olabilir dedi. Iki gün sonra tekrar tahlil istedi. 57 cikti. Sağlıklı gebelik gibi gözüküyor dedi. Ama izlenmesi gerekir dedi. 3 gun sonra yine kan vercem. Umarım düşük faks olmaz. Böyle bir durum yaşayan var mi
ne guzel haberler bunlar masallah. Insallah bende keseyi gorurum bi an once degerlerim duzgun artar daMerhaba kızlar ben cuma günü doktora gittim keseyi ve içinde yolk sacı gördüm. Bu cuma tekrar gidicem insallah bebisi görürüm. Hepinize hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımiza alalim inşallah.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin amin ınsllahhKızlar merhaba:) benimde reglim 2 gun gecince test yaptim cift cizgiyi gorur gormez cumartesi gunu kan verdim 631 çıktı, onumuzdeki hafta salı günü muayene icin doktora gidecegim, Rabbim sağ salim hayırlısı ile evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :)
Hoşgeldin canım bizde sadece keseyi gördük diğer randevu eylül de.Merhaba kızlar ben cuma günü doktora gittim keseyi ve içinde yolk sacı gördüm. Bu cuma tekrar gidicem insallah bebisi görürüm. Hepinize hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımiza alalim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?