2018 Nisan Anneleri burda toplanalım

yok mu bana cevap yazacak kizlar cok endiseliyim degerim dusuk sanirim diye. Yarin yeniden kan vericem dua edin nolur

Kizlar sizde durumlar nasil benim dunden beri kasik batmasi var normal midir sizce

Mrb kızlar 5+6 haftalık hamileyim bende Doğum Nisan 11 görünüyor herkese hayırlı olsun bu arada

Bende ilginç bir şekilde öğrendim hamile olduğumu. Günüm geCTI test yaptırdım negatif cikti. Kanamam oldu hafif. Doktor kan testi yaptı 23 çıktı. Kimyasal gebelik olabilir dedi. Iki gün sonra tekrar tahlil istedi. 57 cikti. Sağlıklı gebelik gibi gözüküyor dedi. Ama izlenmesi gerekir dedi. 3 gun sonra yine kan vercem. Umarım düşük faks olmaz. Böyle bir durum yaşayan var mi

İnsallah saglikli olur canım.

Kızlar merhaba:) benimde reglim 2 gun gecince test yaptim cift cizgiyi gorur gormez cumartesi gunu kan verdim 631 çıktı, onumuzdeki hafta salı günü muayene icin doktora gidecegim, Rabbim sağ salim hayırlısı ile evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :)

Merhaba kızlar ben cuma günü doktora gittim keseyi ve içinde yolk sacı gördüm. Bu cuma tekrar gidicem insallah bebisi görürüm. Hepinize hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımiza alalim inşallah.

Merhaba kızlar ben cuma günü doktora gittim keseyi ve içinde yolk sacı gördüm. Bu cuma tekrar gidicem insallah bebisi görürüm. Hepinize hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımiza alalim inşallah.
ne guzel haberler bunlar masallah. Insallah bende keseyi gorurum bi an once degerlerim duzgun artar da

Hayırlı olsun canım hoşgeldin amin ınsllahh

Hoşgeldin canım bizde sadece keseyi gördük diğer randevu eylül de.
Hayırlı olsun

Günaydın kızlar benimde adetime 4kala hcg 7.61 çıktı tam adet günümde ise 199doktor bu cuma gel keseye bakalım dedi. İnşallah önce kese sonra kalp atışlarını görmek nasip olur.şimdilik heyecanla ve stresle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…