2018 Nisan Anneleri burda toplanalım

İnşallah canım, stres yapma,heyecana devam :)

Hayirli olsun canm masallah degerlerin baya guzel artmis

Kızlar bulantısı olan varmı biz dün 6haftaya girdik
Hoşgeldin canım hayırlı olsun yükselir ınsllah sağlıkla stres yapma

Kizlar 4 gün once 64 olan degerim bugun 380 olmus artar mi artmaz mi diye stres olurken 3 kat artmis

Kızlar 2 gun once degerim 631.48 idi, bugun tekrar baktirdim 2365 çıktı, 2 katindan fazla cikmis, normal mi sizce?

Kızlar bulantısı olan varmı biz dün 6haftaya girdik

Hoşgeldin canım hayırlı olsun yükselir ınsllah sağlıkla stres yapma
Bulantim bu sabah yogun oldu eşim parfum sıkmısti normalde etkilenmem ama içim dışıma cikti.

Salı günü doktor muayenem var canım,inşallah görürüz keseyi, sat a göre 4+6 bugun, salı günü görunur diye umuyorum, seninki ne kadarlik?
benim sata gore 4+4 bugun canim, bayram tatiline denk geliyor diye endiseliyim bnde bayrama denk geliyor keseyi gormeyi tahmin ettigim zaman

Ne kadar da yakınız :) hayırlısı olsun canım, inşallah keseleri de goruruz
insallah canim benim ya. Simdide aklima şunu taktim ben sali gunku kan testimi baska bi ozel hastanede yaptirmistim ama yarin devlete gidegim acaba testler arasi fark olur mu diye. Duydugum herseyi dert eder oldum ya panik ataklar gecircem yakinda

insallah canim benim ya. Simdide aklima şunu taktim ben sali gunku kan testimi baska bi ozel hastanede yaptirmistim ama yarin devlete gidegim acaba testler arasi fark olur mu diye. Duydugum herseyi dert eder oldum ya panik ataklar gecircem yakinda
Cok bir sey fark etmiyor canım, artış yine oluyor, benimkiler oyle, ilki ozeldeydi 631.48 cikmisti digeri 2 gun sonra saglik ocaginda 2365 cikti, panik yapma canım, cok fark olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…