2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Çok teşekkür ederim.
Çocuktur büyür elbet,ama olan bana oluyor.
Bugün resmen aldığım her nefeste canım acıdı.
Allahım duysun beni hayırlıysa versin değilse vermesin.
Doğru evet ama Annelik hep fedakarlık değil mi olsun Allah sabrıyla yollasın meleğini hayırlısı olsun canm

Canm geçmiş olsun bende kan hapı kullandim bi ay benimde kabızlık sorunum oldu doktor duphashon verdi

Cuma ikili test icin gittim sukur ki ense kalinligi normal cikti kan bi haftaya cikar dedi insallah o da iyi cikar ve kiza benziyor dedi :)

Merhaba hanimlar bende 3.cocuguma hamileyim .. Rabbim hepimizin evladini saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin..

Arkadaşlar ikili test yaptiran varmı ve cinsiyet tahmini yapılan oldumu

Bende pazartesi günü yaptırdım. haftaya çıkacak dedi sonuçlar. cinsiyet içinde yüksek ihtimak erkek dedi. boyu 6 cm olmuş, ense kalınlığı normal. sen yaptırdın mı?

Bende pazartesi günü yaptırdım. haftaya çıkacak dedi sonuçlar. cinsiyet içinde yüksek ihtimak erkek dedi. boyu 6 cm olmuş, ense kalınlığı normal. sen yaptırdın mı?
Bizde yarın gidicez canm inşallah sorun çıkmaz bakalm cinsiyet tahmini yaparmı yoksa bekler mi 16haftaya kadar

Merhaba bende 11+1 haftalık gebeyim bu hafta ikili test yaptircam ınsallah iyi sonuç çıkar ve herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…