2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Kızlar bnde aranıza yeni katıldım 14+4 hamileyim 2li tarama testini 2hafta önce yaptık bi sorun çıkmadı çok şükür muhtemel kız dedi ama 2hafta sonra inşallah kesinleşecek niyeyse bnm içime erkek doğuyor hayırlısı tabi herşeyden önce inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar

Hoşgeldin canm sağlıkla gelsinler inşallah bizm de temiz cıktı benimde erkek doğuyor 30 ekim de belli olcak inşallah 15.haftada

Merhabalar bende 14 haftalık hamileyim kasıklarım da ağrıma lar var bide sürekli idrarım geliyor bunlar ne zaman kesilir yardımcı olurmusunuz cinsiyetimiz ne zaman belli olur

Merhabalar bende 14 haftalık hamileyim kasıklarım da ağrıma lar var bide sürekli idrarım geliyor bunlar ne zaman kesilir yardımcı olurmusunuz cinsiyetimiz ne zaman belli olur
Hayırlı olsun canm bende 14haftama girdim cinsiyet resmi olarak 16.haftada ogrenilebiliyor ama özelde takip oluyosaniz önceden de soyleyebilir biz 15haftada öğrencez inşallah

Kizlar bebeklerinizin hareketini hissediyormusunz hergun duzenli kimildiyorlar mi

Bende hissetmiyorum A Artist000 gecenlerde birarakadas sordu bende hissetmiyrom diyince hissetmen gerekir gibi konusunca bir sorayim dedim

İkili tarama testinin sonucu güzel çıktı bi sorun yok üçlü teste gerek var mı ki birde 14.haftadayım benim karnım hiç çıkmadı sizlerinde öyle mi kafama takıldı bu durum benim

İkili tarama testinin sonucu güzel çıktı bi sorun yok üçlü teste gerek var mı ki birde 14.haftadayım benim karnım hiç çıkmadı sizlerinde öyle mi kafama takıldı bu durum benim[/
İkili tarama testinin sonucu güzel çıktı bi sorun yok üçlü teste gerek var mı ki birde 14.haftadayım benim karnım hiç çıkmadı sizlerinde öyle mi kafama takıldı bu durum benim
Ben ilk hamileligimde 6 aydan sonra cikmaya baslamisti. Simdi biraz belirgin ama oncesinden gobekl vardi biraz ben ona bagliyorum

Canım 100gr çocuğu nasıl hissedelim deseydin anca ilk çocukta 18haftada hissediyorlar
Cok haklisin... Aslinda ilk hamileligimde bende 20 haftaya yakin zamanlarda hisaetmistim simdi boyle aiylenince acaba ben mi yanlis hatirliyrm dedim moralim bozulmusti biraz

Cok haklisin... Aslinda ilk hamileligimde bende 20 haftaya yakin zamanlarda hisaetmistim simdi boyle aiylenince acaba ben mi yanlis hatirliyrm dedim moralim bozulmusti biraz
Yanii ben ikizlerimde 18haftada hissetmiyodum ta ki doğum sancıları artana kadar ki tek bebek ancak 20 haftada bizde hastaneye gittik iki gün önce acile bi hafta ondan gidiyor sizin nasl geçiyor gebelik

Selamlar tekrardan bizde ayın 4ünde doktor kontrolüne gidicez kesin cinsiyeti o zman belli olacakmış çok heyecanlıyım bide izmirde yaşayanınız var mı görüşmek isterim

Size 3 lu tarama testide yapti mi doktorunuz

Ikili testi temiz cikanlardan 3 lu test istedi mi doktorunuz???

Size 3 lu tarama testide yapti mi doktorunuz
Yok 3lü istemedi ama AFP mi öyle bişey için kan verdim bu hafta 15ile 20.haftalar arası yapılıyormuş o testte

Bu arada kızımızın olacağını öğrendik çok güzel bi duyguymuş Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla versin inşallah evlatlarımızı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…