- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi cemrem0606
-
Sağol Can'ım. Ama dün öğrendim ki ikizin biri devam etmiyor. Yok olmuş düşmüş bişey olmuş işte yoktu.tebrik ederim canım. çok sevindim ikizlere. sağlıkla devam etsin inşallah.
Diğerine sağlık versin inşallah arkadaşım.Sıkma canını vardır bunda da bi hayir bizim göremediğimizSağol Can'ım. Ama dün öğrendim ki ikizin biri devam etmiyor. Yok olmuş düşmüş bişey olmuş işte yoktu.
Diğeri sağlıklı şükür. Kalbini duyduk. Umarım devam eder sağlıklı şekilde.
Sana da yakın zamanda bu duyguları yaşamak nasip olur inş.
iznim bitmek üzere insallah artmaz bulantılarım haftaya is var.dinlenmek iyi geldi kocamda evde oturan bir insan olmasını dilerdim kışın.Yediklerini de cikarmiyorsan iyi arkadaşım değilse sıvı kaybı olduğundan sıkıntı oluşturuyormuş.
Benim de su içmem gerekiyor ama görünce midem bulanıyor. Ben halen mutfağa giremiyorumKardesim ya da eşim hazırlıyor.
Yok Can'ım çok şükür diğeri iyi. Zaten doktor demişti devam etmeyebilir diye. İkizlerde yaşanan bir şey. O yüzden bekliyordum. En başta üzüldüm biraz ama Rabbim en hayırlısını bilir.Diğerine sağlık versin inşallah arkadaşım.Sıkma canını vardır bunda da bi hayir bizim göremediğimiz
işte olunca biraz daha hızlı geçiyo zaman ama çok bunaltmazsa.Ben sürekli kapı pencere actiriyorum.Çocuklar hayırdır dicek yakinda.Neyseki önceden de havasız sınıfa tahammülüm yoktu da farketmiyo lar.iznim bitmek üzere insallah artmaz bulantılarım haftaya is var.dinlenmek iyi geldi kocamda evde oturan bir insan olmasını dilerdim kışın.
Bugün biraz bende de hafifleyince bulantı acaba bişey mi oldu diye düşünmedim değil.Hayırlısı artık veren de O alan da O. En son ikisi de iyiydi şimdi bilmiyorum ne haldelerYok Can'ım çok şükür diğeri iyi. Zaten doktor demişti devam etmeyebilir diye. İkizlerde yaşanan bir şey. O yüzden bekliyordum. En başta üzüldüm biraz ama Rabbim en hayırlısını bilir.
Can'ım iyidirler inşallah sen sıkıntı yapma. Benim hiç belirtim Yok denecek kadar az. En başından beri öyle. Bir değişiklik yok yani. Kalp atışlarını duydun mu sen?Bugün biraz bende de hafifleyince bulantı acaba bişey mi oldu diye düşünmedim değil.Hayırlısı artık veren de O alan da O. En son ikisi de iyiydi şimdi bilmiyorum ne haldeler
Geçen hafta cumartesi duyduk ikisininkini de...Can'ım iyidirler inşallah sen sıkıntı yapma. Benim hiç belirtim Yok denecek kadar az. En başından beri öyle. Bir değişiklik yok yani. Kalp atışlarını duydun mu sen?
Çok şükür bak senin duyulmuş. Ben kalp atışını duymamıştım.Geçen hafta cumartesi duyduk ikisininkini de...
Ben de acikarak uyandım ama triod ilacı alıyorum ve yemek için yarım saat bekliyorum.Zamanimi doldurdum elma yiyorumAcliktan ölüyorum sabah sabah uykumu kaçırdı
ay canım bende troıd ılacı ıcıyorum 20 dk dayanıp leblebı yedım.ıcımı bastıran bır şey yemeyınce uykudan uyanıp derın uykuya dalamıyorum.leblebıyı yıyınce ıcımı bastırıyor.bastırınca rahatlayıp uyuyorum.Ben de acikarak uyandım ama triod ilacı alıyorum ve yemek için yarım saat bekliyorum.Zamanimi doldurdum elma yiyorumKabız da olmayim diye.
yaa kendini kötü hissetme canımm sonuçta ihtiyacın var. benim evime herhafta kadın geliyor,,Evde temizlik icin birini çağırdım.riskli diye bir hafta dinlediğimi 1 günde halletmiyeyim diye.kendimi tihaf hissediyorum engelli gibi.annemi çağırdım.biraz durdu kaçtı gitti.gel dedim kardesimin peşine düşmüş.gelse oturacakti sadece o buldu kadini sag olsun.ama yanımda olsa daha iyi idi ilk defa evime temizlik için birini çağırıyorum bu zamana kadar kendim yapardim.yaşlanınca böyle mi olcaz yaa
ne toz ne toz çıktı canım ya sankı 2 ayda ıcıne etmışız evın ve ben ara sırada olsa ustunden sılıyordum.böyle otobanın ortasında oturuyor gıbı toz.kadın kaşla göz arasında eskı pımapenın bı küçük parçasını kırmış.gıdınce gördüm.bızde her yer dolap kadın sıl sıl gına geldı akşam namazına ancak bıttı.acaba ben mı ıkı sey yapıp yoruluyorum derdım.demekkı tum gun gıdecek her yerı sılmek ıcın.yaa kendini kötü hissetme canımm sonuçta ihtiyacın var. benim evime herhafta kadın geliyor,,ben camdan aşağaaa atıyım kendimi ozaman
ee tabi onlar temizliği bir değişik yapıyorlar,temz dediğin yerden bile toz toprak çıkartıyorlar :) düzenli gelince süper oluyor ama,bana uzun zamandır herhafta gelen bi abla var,evi de tanıyınca zamanla sabahtan bir giriyo akşama kadar misssne toz ne toz çıktı canım ya sankı 2 ayda ıcıne etmışız evın ve ben ara sırada olsa ustunden sılıyordum.böyle otobanın ortasında oturuyor gıbı toz.kadın kaşla göz arasında eskı pımapenın bı küçük parçasını kırmış.gıdınce gördüm.bızde her yer dolap kadın sıl sıl gına geldı akşam namazına ancak bıttı.acaba ben mı ıkı sey yapıp yoruluyorum derdım.demekkı tum gun gıdecek her yerı sılmek ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?