- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi cemrem0606
-
Son ay kullanılmaması gerektiğini duydum bi arkadastan.Inşallah o günlere ereriz de.Son ay bebegin kalp kapakciklarinda problem olusturuyormus.
inşallah gönlünce olur arkadaşım.Dilerim ben de sizlerden biri olurum... 11 eylülde transferim gerçekleşti. sonucu bekliyorum heyecanla... nolur bana da dua edin.
İnsallah sana sımsıkı tutunur bebeğinDilerim ben de sizlerden biri olurum... 11 eylülde transferim gerçekleşti. sonucu bekliyorum heyecanla... nolur bana da dua edin.
Ohh ne güzel o pıt pıtlar bizlerede nasip olsun insallah..Yavrunu Saglıkla kucağına alman dileği ileBugün biz de 6+6 yiz inşallah. Sabah kontrolüm vardı.İlk pıt pıtlarını duyduk elhamdulillah.Hemen ses kaydı yaptık hatıra kalsın diye çok kısa.Çünkü embriyolar fazla ısıya maruz kaldiklarindan zarar görüyormuş.
Estrofem sonlandı.Ekim ortasında da crinone son bulacak ardından prulotondu yanlış bilmiyorsam bir kere yapılacak progestan deposu için.
Troid ilacim devam ayda bir endokrinolojiyle kontrol. Babam da ve babaannemde şeker hast.olduğu için arada aclik (100) tokluk (140) şekerine baktircam.
Bulantı ve kusma var dedim şimdi daha başlangıç olduğunu ikiz olduğu için artacağını söyledi.Eger hiç birşey yiyemeyecek duruma gelirsem, kilo kaybedersem elektroliz kaybı (yanlis anlamadiysam) olacağından düşük tehdidi olduğundan hastanede yatman gerekebilir dedi ki inşallah ihtiyaç duymam. Gebeliğin ancak 35 iyi giderse 36 haftalikken olacağı ihtimalini söyledi.Ocaktan sonra da izni ayrılmam gerekecegini söyledi.Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.
Uzun yazıyorum biliyorum belki fayda dokunur diye arkadaşlar
Benim de ikiz. Hiç bulantım yoktu. Dün akşam başladı. Ağzımın tadı yokBugün biz de 6+6 yiz inşallah. Sabah kontrolüm vardı.İlk pıt pıtlarını duyduk elhamdulillah.Hemen ses kaydı yaptık hatıra kalsın diye çok kısa.Çünkü embriyolar fazla ısıya maruz kaldiklarindan zarar görüyormuş.
Estrofem sonlandı.Ekim ortasında da crinone son bulacak ardından prulotondu yanlış bilmiyorsam bir kere yapılacak progestan deposu için.
Troid ilacim devam ayda bir endokrinolojiyle kontrol. Babam da ve babaannemde şeker hast.olduğu için arada aclik (100) tokluk (140) şekerine baktircam.
Bulantı ve kusma var dedim şimdi daha başlangıç olduğunu ikiz olduğu için artacağını söyledi.Eger hiç birşey yiyemeyecek duruma gelirsem, kilo kaybedersem elektroliz kaybı (yanlis anlamadiysam) olacağından düşük tehdidi olduğundan hastanede yatman gerekebilir dedi ki inşallah ihtiyaç duymam. Gebeliğin ancak 35 iyi giderse 36 haftalikken olacağı ihtimalini söyledi.Ocaktan sonra da izni ayrılmam gerekecegini söyledi.Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.
inşallah arkadaşım dualarımız o yöndeBenim de ikiz. Hiç bulantım yoktu. Dün akşam başladı. Ağzımın tadı yokinş sıkıntısız geliriz Doğum haftasına.
merhaba canım bende de haşımato ve gızlı şeker vardı tüp bebeğım takıbını yapacak kadar pek yakında değıldı.Allaha şükür bende daha öncekı hafta görmuştum dun de kalbının sesını duydum.yalnız bıraz yavaş gelışıyor ve şu bıtmez kahverengı akıntının nedenını dün öğrenmış oldum.kanama alanı varmış bebeğn altında. bır hafta dınlen evınde dedı.haftasonum olduğu ıcın 5 günluk rapor alacağım.bebeğm.ıyı şuan.bende progestan estrofem ve claxen kullanıyorum.claxenın kanmayı tetıkleyıp tetıklemedığını araştırmak ıçın test verdı doktorum.yalız endokrıne bakan doktor hanyada doğum doktorum konyada transfer tarıhıne göre 2 aylık oluyorum bugün.Bugün biz de 6+6 yiz inşallah. Sabah kontrolüm vardı.İlk pıt pıtlarını duyduk elhamdulillah.Hemen ses kaydı yaptık hatıra kalsın diye çok kısa.Çünkü embriyolar fazla ısıya maruz kaldiklarindan zarar görüyormuş.
Maşallah ALLAH bagislasin ben 6+6 da gittim duymadık Dr haftaya çağırdı 7+6 olacağız inş bende hayırlısıyla duyarizhttps://i.hizliresim.com/WG6pXL.jpg sonunda fasulyemın fotosunu yüklemeyı başardım.
Can'ım kalp atışını vajinal ultrasonda mı duydunuz? Hayırlı olsun bu arada :)https://i.hizliresim.com/WG6pXL.jpg sonunda fasulyemın fotosunu yüklemeyı başardım.
estrofemi biraktirmadi mi doktorun? Normalde kese görününce bırakılıyor diye biliyorum benimki kalp atisindan sonra biraktirdi gerçimerhaba canım bende de haşımato ve gızlı şeker vardı tüp bebeğım takıbını yapacak kadar pek yakında değıldı.Allaha şükür bende daha öncekı hafta görmuştum dun de kalbının sesını duydum.yalnız bıraz yavaş gelışıyor ve şu bıtmez kahverengı akıntının nedenını dün öğrenmış oldum.kanama alanı varmış bebeğn altında. bır hafta dınlen evınde dedı.haftasonum olduğu ıcın 5 günluk rapor alacağım.bebeğm.ıyı şuan.bende progestan estrofem ve claxen kullanıyorum.claxenın kanmayı tetıkleyıp tetıklemedığını araştırmak ıçın test verdı doktorum.yalız endokrıne bakan doktor hanyada doğum doktorum konyada transfer tarıhıne göre 2 aylık oluyorum bugün.
Doktorlar vajinal ultrasonu pek tercih etmiyorlar.O yüzden biraz gecikmeli tarih veriyorlar karından gorunebilsin diye.Benim ikisi de karindan ultrasonla yapıldı.Can'ım kalp atışını vajinal ultrasonda mı duydunuz? Hayırlı olsun bu arada :)
Merhaba arkadaşım 6+6 doktorun ultrasona göre söylediği hafta mi?Maşallah ALLAH bagislasin ben 6+6 da gittim duymadık Dr haftaya çağırdı 7+6 olacağız inş bende hayırlısıyla duyariz
Maşallah bebişinehttps://i.hizliresim.com/WG6pXL.jpg sonunda fasulyemın fotosunu yüklemeyı başardım.
5 haftalikken vajinal da keseye bakmisti kadin dogum acil.disardan baktilar bi daha hep.disardan bakilan ultrasonda 2. Hafta gittiğimde kalbini gördüm 3. Hafta dün gittiğimde kalbinin sesini duydum simdiki teknoloji cok gelişmiş.fasulye kadar bebeğin kalbinin atışının sesini yeni dogmus bebek kalbinin sesi kadar büyütüyor.Can'ım kalp atışını vajinal ultrasonda mı duydunuz? Hayırlı olsun bu arada :)
allah sabir versin anlayabiliyorum ben bulana bulana yemek yiyorum yedikce bazen midemde yaniyor sabredmeye calisiyorum.allahtan cikarmiyorum yediklerimi.açken bulanti daha cok hissettiriyor.bulaniyor diye yiyemiyorsun acliktan kan şekeri tansiyon düşüyor.daha bir artiyor.canin istiyor az bisey yerken iyisin ama sonra daha artarak bulaniyor. Benim icimi tost tarzı şeyler bastiriyor.turşu bastiriyor.sanki icim yagli yemiş bi tuhaf olmus gibi oluyor.benim estrofeme devam ediyorum.doktorun kontrolunde 3. Aya kadar kullanılabiliyor.kalbi duyup keseyi gördüğümüz icin bebegin altindaki kanamayı claxen mi tetikliyor diye arastiriyor dr.eger öyle ise claxeni da biraltiricak ultrasonda kesenin altinda. Siyah gülen ağıza benzeyen sey kanama alani.bi hafta rapor al daha acilmasin dedi dr.estrofemi biraktirmadi mi doktorun? Normalde kese görününce bırakılıyor diye biliyorum benimki kalp atisindan sonra biraktirdi gerçiinşallah kan aman da biter.Pıhtılaşma var mı sende arkadaşım clexane kullanıyorsun? inşaallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliklerimiz.Benim de problemim sürekli bulantinin olmadı hast. yatisinin olmasi inşallah olmaz idare edebilirim de
Geçmiş olsun arkadaşım5 haftalikken vajinal da keseye bakmisti kadin dogum acil.disardan baktilar bi daha hep.disardan bakilan ultrasonda 2. Hafta gittiğimde kalbini gördüm 3. Hafta dün gittiğimde kalbinin sesini duydum simdiki teknoloji cok gelişmiş.fasulye kadar bebeğin kalbinin atışının sesini yeni dogmus bebek kalbinin sesi kadar büyütüyor.
allah sabir versin anlayabiliyorum ben bulana bulana yemek yiyorum yedikce bazen midemde yaniyor sabredmeye calisiyorum.allahtan cikarmiyorum yediklerimi.açken bulanti daha cok hissettiriyor.bulaniyor diye yiyemiyorsun acliktan kan şekeri tansiyon düşüyor.daha bir artiyor.canin istiyor az bisey yerken iyisin ama sonra daha artarak bulaniyor. Benim icimi tost tarzı şeyler bastiriyor.turşu bastiriyor.sanki icim yagli yemiş bi tuhaf olmus gibi oluyor.benim estrofeme devam ediyorum.doktorun kontrolunde 3. Aya kadar kullanılabiliyor.kalbi duyup keseyi gördüğümüz icin bebegin altindaki kanamayı claxen mi tetikliyor diye arastiriyor dr.eger öyle ise claxeni da biraltiricak ultrasonda kesenin altinda. Siyah gülen ağıza benzeyen sey kanama alani.bi hafta rapor al daha acilmasin dedi dr.
Evet ultrason a göre söylendi aramızda 1 gün var canım Dr söylediğine göre geç döllenme olabilirmiş 3.gun embriyosuydu gelişimi güzel dedi hayirlisiyla duyariz inş sizede hayırlı olsunMerhaba arkadaşım 6+6 doktorun ultrasona göre söylediği hafta mi?
Ben transfer tarihine göre baktığımda iki gün sonrayi gösteriyor.O hesaplamalarda yanlışlık olabiliyor. Hayırlısı ile kalp atışını da duyup sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
Biz de bugün 7+0 olduk.Sen benden bikaç gün ilerdesin
Yok Can'ım ya. Aksine ilk haftalarda hemen vajinal ultrasona yöneliyorlar. Bir tehlikesi Yok diyorlar. Vajinal ultrasonu tercih etmeyen doktor sayısı çok azdır. Bana vajinal baktı doktorum. Önceki hamileliğimde de vajinal bakmışlardı hep ilk haftalarDoktorlar vajinal ultrasonu pek tercih etmiyorlar.O yüzden biraz gecikmeli tarih veriyorlar karından gorunebilsin diye.Benim ikisi de karindan ultrasonla yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?