2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

çalıştığım ıçın her hafta olmasada 3. ayı doldurunca kendım de üstünden yaparım dıye düşünüyorum şu düşük tehlıkesı geçsın

Benim evde yavaş yavaş temizlik istiyo ama daha bagirmiyo Değil temizlik bir poşet alıp da yerine koyasim gelmiyo gebelik beraberinde tembelliği de getirdi
Benim de ayda bir cagirdigim abla var anahtarı bırakıp çıkıyorum.Ufak tefek zararlar oluyo ister istemez amannnnn bizden önemli mi

bizimde pimapen çürük demiri kırıldı yaa

bi dahakine çerçeveyi elimize verirlermış :d benim adamın pek değiştirmeye niyeti yoktu.ilk insan gibi pimapenler.benzin gibi kara kara kirler çıktı.kadın ev küçük diye. biter diye düşündü ama sil sil bitmedi.kızanlar evde aç diye diye gitti.

benimde 5+4 bugün ve mide bulantılarım başladı umarım bu durum çok sürmez
8 ile 9. hafta arası artıyor benim düne kadar baya artmıştı hep kuru yağsız şeyler yemek istedim.salçalı yağlı yemekleri gözüm görmüyordu.pilava tosta sardım.iş başı yaptım biraz hafifledi.

Merhabalar elhamdulillah bugün iyiyim.Okuldan erken geldim ve eşime haftasonu emanet ettiğim mutfağa girdim.Kabussss leşe çevirmiş mutfağı Allahım.Sağolsun haftasonu yemek işini halletti beraberinde mutfağı da ne diyeyim şimdi adama bir buçuk saatte ancak işin içinden çıktım.Haftasonu ne yemek yaptığını çekmece kulplarindan, el havlusunda,tezgahtan, buzdolabı kapağından anlayabilirsiniz. Aman napayım zor zamanda yardımcı oldu ya gerisini de ben halledeyim.

ooooo maşallah 10.haftaya girmissin arkadaşım

Kızlaaaaar nasılsınız biz bugün kontrole gittik,ilk kontroldü küçük fasülyeyi de gördük kalbini de duyduk herşey yolunda herşey olması gerektiği gibi şuan da çok şükür bu da 6+2nin hatıra fotoğrafı gerçi biz 6+4 çıktık ölçümlerde ama;iyi bakmışım küçük fasülyeye

Eklentiler

• IMG_1011.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 61
tüp bebek blastokist transferine göre böyle diyor canım teşekkür ederim.ama adete transfer tarihine ultrasona göre hep farklı.
Bende de nette blastokiste göre hesapladiginda iki gün sonrayi gösteriyor.
Doktor adet gününe göre hesapliyor farklı hesaplar. Ultrason, doktorun girdiği veriye göre mi hesapliyor ki yoksa kendi hesabimi acaba bilmiyorum.Merak da ediyorum doğrusu

Hayırlı olsun arkadaşım çok güzel bir duygu değil mi? Allah tamamına erdirsin insallah

Hayırlı olsun arkadaşım çok güzel bir duygu değil mi? Allah tamamına erdirsin insallah
Amin arkadaşım hepimizinkini inşallah, evet duygu tarif edilemez bir duygu.bu aslında Benim ikinci gebeliğim bitane de kızım var ama kızım normal yolla hemen olmuştu,bu çok beklettiğinden midir nedir çok duygulandırdı bizi çoookk

Ultrason bebeğin ölçüsüne göre hafta hesaplar CRL diye yaZar ultrason kağıdının köşesinde.erken dönemde yapılan ultrasonlar genelde son adet tarihiyle uyumlu sonuç verirler. Sadece eğer geç döllenme olduysa bu hafta hesabı değişir ve herhalukarda ultrason kağıdında yazan değer esas alınır. Ama öyle 2-3 günlük artı ya da eksiler çok bir anlam ifade etmez. Senin kaç gün oynuyor iki tarihin arasında ??

benim şu zamana kadar adetle daha uyumlu gibiydi.şu bir iki ayda nasıl olur bilemiyorum.uyurken bilmeden yüz üstü yatarsam.kasıklarımı ağrıtıp uyandırıyo beni.yüz üstü uyumayı çok severdim.çok sola yatınca kalbim zorlanıyor. cenin pozisyonunda daha rahat oluyorum.

maşallah fasülyene.daha şimdiden 3 boyutlu çekmişler ah ah bende isterdim.biz şimdilik siyah beyaz film gibi izleyeceğiz.

maşallah fasülyene.daha şimdiden 3 boyutlu çekmişler ah ah bende isterdim.biz şimdilik siyah beyaz film gibi izleyeceğiz.
Yani ben de şaşırdım aslında beklediğim birşey değildi 3D görüntü almak ama doktor jest yaptı herhalde ya da rutin mi böyle yapıyorlar onu sonraki kontrolümde anlıcaz bu ilk kontroldü 3 hafta sonra tekrar çağırdı sizi nezaman çağırmıştı acaba normal mi bu aralık???

benim kahverengi lekelerim vardı 2-3 hafta üst üste doktora gittim doktor değiştirdim filan. normal olsa kaç hafta verirdi bilmiyordum.bol bol dinlen bu heyecanla insan nazara çok geliyor.

benim kahverengi lekelerim vardı 2-3 hafta üst üste doktora gittim doktor değiştirdim filan. normal olsa kaç hafta verirdi bilmiyordum.bol bol dinlen bu heyecanla insan nazara çok geliyor.
Şimdilik kimseye söylemedik Zaten sadece buraya yazıyorum çok iyi geliyor,3ayı bir dolduralım öyle söyleriz dedik ailelerimiz bile bilmiyorlar :) inşallah nazarsız sağsalim atlatalım da kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…