- Konu Sahibi cemrem0606
-
çalıştığım ıçın her hafta olmasada 3. ayı doldurunca kendım de üstünden yaparım dıye düşünüyorum şu düşük tehlıkesı geçsınee tabi onlar temizliği bir değişik yapıyorlar,temz dediğin yerden bile toz toprak çıkartıyorlar :) düzenli gelince süper oluyor ama,bana uzun zamandır herhafta gelen bi abla var,evi de tanıyınca zamanla sabahtan bir giriyo akşama kadar missssen de iyi birini bul gebeliğin boyunca herhafta gelsin,senin de kafan rahat olur
bizimde pimapen çürük demiri kırıldı yaaBenim evde yavaş yavaş temizlik istiyo ama daha bagirmiyoDeğil temizlik bir poşet alıp da yerine koyasim gelmiyo gebelik beraberinde tembelliği de getirdi
Benim de ayda bir cagirdigim abla var anahtarı bırakıp çıkıyorum.Ufak tefek zararlar oluyo ister istemez amannnnn bizden önemli mi
8 ile 9. hafta arası artıyor benim düne kadar baya artmıştı hep kuru yağsız şeyler yemek istedim.salçalı yağlı yemekleri gözüm görmüyordu.pilava tosta sardım.iş başı yaptım biraz hafifledi.benimde 5+4 bugün ve mide bulantılarım başladı umarım bu durum çok sürmez
ooooo maşallah 10.haftaya girmissin arkadaşım8 ile 9. hafta arası artıyor benim düne kadar baya artmıştı hep kuru yağsız şeyler yemek istedim.salçalı yağlı yemekleri gözüm görmüyordu.pilava tosta sardım.iş başı yaptım biraz hafifledi.
inşallah hemencecik atlativerirsinbenimde 5+4 bugün ve mide bulantılarım başladı umarım bu durum çok sürmez
tüp bebek blastokist transferine göre böyle diyor canım teşekkür ederim.ama adete transfer tarihine ultrasona göre hep farklı.ooooo maşallah 10.haftaya girmissin arkadaşım
Bende de nette blastokiste göre hesapladiginda iki gün sonrayi gösteriyor.tüp bebek blastokist transferine göre böyle diyor canım teşekkür ederim.ama adete transfer tarihine ultrasona göre hep farklı.
Hayırlı olsun arkadaşım çok güzel bir duygu değil mi?Kızlaaaaar nasılsınız biz bugün kontrole gittik,ilk kontroldü küçük fasülyeyi de gördük kalbini de duyduk herşey yolunda herşey olması gerektiği gibi şuan da çok şükür bu da 6+2nin hatıra fotoğrafıgerçi biz 6+4 çıktık ölçümlerde ama;iyi bakmışım küçük fasülyeye
Amin arkadaşım hepimizinkini inşallah, evet duygu tarif edilemez bir duygu.bu aslında Benim ikinci gebeliğim bitane de kızım var ama kızım normal yolla hemen olmuştu,bu çok beklettiğinden midir nedir çok duygulandırdı bizi çoookkHayırlı olsun arkadaşım çok güzel bir duygu değil mi?Allah tamamına erdirsin insallah
Ultrason bebeğin ölçüsüne göre hafta hesaplar CRL diye yaZar ultrason kağıdının köşesinde.erken dönemde yapılan ultrasonlar genelde son adet tarihiyle uyumlu sonuç verirler. Sadece eğer geç döllenme olduysa bu hafta hesabı değişir ve herhalukarda ultrason kağıdında yazan değer esas alınır. Ama öyle 2-3 günlük artı ya da eksiler çok bir anlam ifade etmez. Senin kaç gün oynuyor iki tarihin arasında ??Bende de nette blastokiste göre hesapladiginda iki gün sonrayi gösteriyor.
Doktor adet gününe göre hesapliyorfarklı hesaplar. Ultrason, doktorun girdiği veriye göre mi hesapliyor ki yoksa kendi hesabimi acaba bilmiyorum.Merak da ediyorum doğrusu
benim şu zamana kadar adetle daha uyumlu gibiydi.şu bir iki ayda nasıl olur bilemiyorum.uyurken bilmeden yüz üstü yatarsam.kasıklarımı ağrıtıp uyandırıyo beni.yüz üstü uyumayı çok severdim.çok sola yatınca kalbim zorlanıyor. cenin pozisyonunda daha rahat oluyorum.Bende de nette blastokiste göre hesapladiginda iki gün sonrayi gösteriyor.
Doktor adet gününe göre hesapliyorfarklı hesaplar. Ultrason, doktorun girdiği veriye göre mi hesapliyor ki yoksa kendi hesabimi acaba bilmiyorum.Merak da ediyorum doğrusu
maşallah fasülyene.daha şimdiden 3 boyutlu çekmişler ah ah bende isterdim.biz şimdilik siyah beyaz film gibi izleyeceğiz.Kızlaaaaar nasılsınız biz bugün kontrole gittik,ilk kontroldü küçük fasülyeyi de gördük kalbini de duyduk herşey yolunda herşey olması gerektiği gibi şuan da çok şükür bu da 6+2nin hatıra fotoğrafıgerçi biz 6+4 çıktık ölçümlerde ama;iyi bakmışım küçük fasülyeye
Yani ben de şaşırdım aslında beklediğim birşey değildi 3D görüntü almak ama doktor jest yaptı herhalde ya da rutin mi böyle yapıyorlar onu sonraki kontrolümde anlıcaz bu ilk kontroldümaşallah fasülyene.daha şimdiden 3 boyutlu çekmişler ah ah bende isterdim.biz şimdilik siyah beyaz film gibi izleyeceğiz.
benim kahverengi lekelerim vardı 2-3 hafta üst üste doktora gittim doktor değiştirdim filan. normal olsa kaç hafta verirdi bilmiyordum.bol bol dinlen bu heyecanla insan nazara çok geliyor.Yani ben de şaşırdım aslında beklediğim birşey değildi 3D görüntü almak ama doktor jest yaptı herhalde ya da rutin mi böyle yapıyorlar onu sonraki kontrolümde anlıcaz bu ilk kontroldü3 hafta sonra tekrar çağırdı sizi nezaman çağırmıştı acaba normal mi bu aralık???
Şimdilik kimseye söylemedik Zaten sadece buraya yazıyorum çok iyi geliyor,3ayı bir dolduralım öyle söyleriz dedik ailelerimiz bile bilmiyorlar :) inşallah nazarsız sağsalim atlatalım da kucağımıza alalımbenim kahverengi lekelerim vardı 2-3 hafta üst üste doktora gittim doktor değiştirdim filan. normal olsa kaç hafta verirdi bilmiyordum.bol bol dinlen bu heyecanla insan nazara çok geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?