- Konu Sahibi cemrem0606
-
İyi akşamlar, ben bugün yoğun bir şekilde başladım bakalım.ilk gün nöbet yazmışlar sagolsunlar.Bir de sabahciyim midem zaten sabah daha beter.Kızlar nasıl gidiyor. Ben doktorun tavsiyesi ile dinlenmedeyım 5 gün. Yiyip. Uyuyup tekrar yıyor uyuyorum. Uykum geliyor yemek yiyince
İyi akşamlar, ben bugün yoğun bir şekilde başladım bakalım.ilk gün nöbet yazmışlar sagolsunlar.Bir de sabahciyim midem zaten sabah daha beter.
Sabah bişeyler atistirdim sevindim cikacakkensu içip gittim artık okula. Kraker bana hiç yardimci olmuyor ne yesem midem kötü.Güya protein alicam ben sevdiğim eti, cevizi hiç birşey yiyemiyorum. mutfağa zaten giremiyorum. Birine bağımlı yaşıyorum artık.inşallah hayırlısı ile bu süreci de kısa sürede atlatirim. Su içmek bile bulandiriyor o dereceyim.Benim cephede durumlar böyle Buna da şükür napalım artık.
Okuldan kimse bilmiyor daha da söylemeyi düşünmüyorum açıkçası.Bir dahaki doktor randevuma söylerim artık doktora nöbet olayını.Dünden beri mide bulantısını ben de yaşamaya başladım. Doktorum nöbet tutmamam için rapor verebileceğini söyledi. Benim için daha erken okulda iki arkadaşım dışında kimse bilmiyor. Çok zorlanmazsam 12. Haftadan sonra nöbet için rapor almayı düşünüyorum. Sizin okuldakiler biliyorsa doktorunuza danışıp rapor alabilirsiniz isterseniz. Nöbet tutup derse girmek çok zor oluyor. Daha yolun başındayım ben bugün bile zorlandım.
yağsız tost ye yaninda açık çay bastiriyor içiniİyi akşamlar, ben bugün yoğun bir şekilde başladım bakalım.ilk gün nöbet yazmışlar sagolsunlar.Bir de sabahciyim midem zaten sabah daha beter.
Sabah bişeyler atistirdim sevindim cikacakkensu içip gittim artık okula. Kraker bana hiç yardimci olmuyor ne yesem midem kötü.Güya protein alicam ben sevdiğim eti, cevizi hiç birşey yiyemiyorum. mutfağa zaten giremiyorum. Birine bağımlı yaşıyorum artık.inşallah hayırlısı ile bu süreci de kısa sürede atlatirim. Su içmek bile bulandiriyor o dereceyim.Benim cephede durumlar böyle Buna da şükür napalım artık.
Inşallah o güzel günleri görürüz :)Okuldan kimse bilmiyor daha da söylemeyi düşünmüyorum açıkçası.Bir dahaki doktor randevuma söylerim artık doktora nöbet olayını.Hayırlısı ile atlatalim doğum anılarını paylaşalım inşallah arkadaşım.Rabbim yardımcımız olsun.
Hayırlı olsun arkadaşım.Sağlıcakla devam eden bir gebelik gerceklessin inşallahArkadaşlar kan testi yaptırdım. Pozitif :) haber vereyim istedim. bu durumda benim hesabıma göre ben de Mayıs 2018 annesiyim
Hayırlı olsun arkadaşımEki Görüntüle 2047377
bugün kese görmeye gittik ve iki keseyle karşılaştıkk Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yediklerini de cikarmiyorsan iyi arkadaşım değilse sıvı kaybı olduğundan sıkıntı oluşturuyormuş.Geceleyin ac uyanıyorum kizlar derin uykuya dalamiyorum ama bulantidan yiyemiyorumda napicam bilmiyorum
aminnn Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun arkadaşım
Allah kolaylik versin bende calisiyorum bu hafta rapor aldim.faydasi oldu. Kahverengiler birazcık azaldi.pazartesi is basi bende evde yemek yapasim yok birde yemek içinde ayakta durmak istemiyorum akintim artiyor.kvaldemden yemek geliyor bazen bazende anneme yaptirmak zorunda kalıyorum.dışardan saglam durduğum için inanmıyorlar bana.Yediklerini de cikarmiyorsan iyi arkadaşım değilse sıvı kaybı olduğundan sıkıntı oluşturuyormuş.
Benim de su içmem gerekiyor ama görünce midem bulanıyor. Ben halen mutfağa giremiyorumKardesim ya da eşim hazırlıyor.
Çok yansitmiyorsan onlara ondandır arkadaşım biraz Paylaş istersen yardımcı olabilsinler.Allah kolaylik versin bende calisiyorum bu hafta rapor aldim.faydasi oldu. Kahverengiler birazcık azaldi.pazartesi is basi bende evde yemek yapasim yok birde yemek içinde ayakta durmak istemiyorum akintim artiyor.kvaldemden yemek geliyor bazen bazende anneme yaptirmak zorunda kalıyorum.dışardan saglam durduğum için inanmıyorlar bana.
tebrik ederim canım. çok sevindim ikizlere. sağlıkla devam etsin inşallah.Benim de ikiz. Hiç bulantım yoktu. Dün akşam başladı. Ağzımın tadı yokinş sıkıntısız geliriz Doğum haftasına.
ben naneli sakız denedim bir yere kadar iyi geliyor gibi bir yerden sonra acıktirip daha da bulantıları arttirabiliyor.dışardan gercekten sıkıntı yok gibi duruyorum.akıntı yada ağrı birden olup bitiyor.Çok yansitmiyorsan onlara ondandır arkadaşım biraz Paylaş istersen yardımcı olabilsinler.
Dün keşfettim kendimde bulantımı sakız alıyor şükür iyi gelen bişey buldum.Dün şekersiz bugün şekerli sakızBir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?