2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benim çok hoşuma gitti ip aldım bile hatta :) kadife ipler yumuşacık 5 numara şiş gerekiyomuş baktım int.ten ama kaç ilmek başlamak lazım onu bilmiyorum akşam ona bakıp başlarım bende
canım annen anlıyor sanırım ipin markasını ve kaç ilmek öğrenince bana da yazar mısın?

Kizlar bugun bi ip kesfettim. Alize puffy color. Ip disinda materyal olmadan elde oruyosun. Sis tig falan istemio. Ben battaniye modelini izledim. Ama tulum bile ormusler. Bi battaniye en yavas halimde bi gunde bitiyo diolar. Buda yumus yumus duruyo bi bakin isterseniz
Ba yıl dımmmmmmm :KK200: iyi ki paylaşmışsın kuzum inşallah yapıcam bunu bayıldım harika bişey çok teşekkürlerrr :KK200:

Canım memorialde geçen hafta başladı perşembe günleri. Ben kaydımı yaptırdım ama henüz gidemedim zaten ilk haftalar gebeliğe hazırlık, gebelikte vücut değişimleri gibi görünüyordu planda. Son üç haftaya gidebilirsem bebek bakım, banyo, nefes egzersizleri olur çok da iyi olur. Ataşehir memorial bi ara istersen :)
Onu gördüm canım da bişey olmuştu o yüzden ona gitmekten vazgeçmiştim, acaba saatleri mi geç gelmişti bana. Ben yine bir bakayım o zaman teşekkür ettim :KK200:

Valla bende yapicam. Normalde ormeyi beceremem cok zor ama bu cok basitmis. Dolu da model paylasmislar youtube da.
Evet bende beceremiyorum örgüdür danteldir. Dantel hele saçma bişey bence örgü yine hem güzel hem mantıklı. Çok tontik yaa çok beğendim. Ama her tuhafiye de satılır mı acaba bu ip?

Evet bende beceremiyorum örgüdür danteldir. Dantel hele saçma bişey bence örgü yine hem güzel hem mantıklı. Çok tontik yaa çok beğendim. Ama her tuhafiye de satılır mı acaba bu ip?
Imternet satisi da var ben baktim. Fiyatlari da her yerde ayni. Puffy 6 tl puffy color 6 bucuk. 5 ipten bir battaniye cikiomus

canım bebek battaniyesi için kaç çiftten başlanıyor şiş kaç numara olacak ve ip hangisi olacak hani metreleri falan oluyor ya. benimde bu tarz tarçın ve yeşil renkten öresim var

4-5 yumak yapıyor annem
131 zincirle başlamış
Şiş seçimi sana kalmış :)

Imternet satisi da var ben baktim. Fiyatlari da her yerde ayni. Puffy 6 tl puffy color 6 bucuk. 5 ipten bir battaniye cikiomus
Süpersin canım dediğin gibi internetten sipariş edeyim hiç dışarlarda aramayım yani. Ama örebilir miyiz işte? Kolay görünüyor ama ben baya yeteneksizim bu konularda

ne kadar güzel maşallah. Ben hep ikiz istemişimdir hatta çocuğu olan arkadaşlarım delirdin mi sen derdi hep :) belki başta zor olur bakması ama bana beraber büyüme fikri ve aralarındaki bağ çok güzel gelmiştir hep. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)
evet çok farklı bişey ikiz olması ama daha karında başlayan bir kardeşlik çok güzel olmalı inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebisi :)

Kızlar Allah nasıl denk getiriyor. Size sordum ya gebelik eğitimi veren hastane var mı diye, şimdi internetten araştırırken ismekte bilinçli gebelik ve annelik eğitimi diye bir eğitim varmış (kurs daha doğrusu). Hemen bana en yakın ismekte de var mı bu kurs diye baktım varmış, hem de kurs yarın başlıyor :KK57: Hemen kayıt yaptırdım baktım kontenjan 20 kişi benim başvurum 21. başvuru :deli: Aradım kadına dedim ya şanssızım kayıt yaptırdım 1 kişiyle kaçırıcam kursu diye kadın da hiç merak etmeyin 2 kişi iptal etti dedii :deli: Ayyyy hemen kayıt olmuş oldum. Neyse asıl şaşırdığım 1-2 ay sürecektir dediğim kursun bitiş tarihi HAZİRAN 2018 :hamarat: Baya kursmuş yani, neden bu kadar heyecanlandım bilmiyorum ama evimin dibinde ve ne kadar kapsamlı olduğunu siz düşünün hem de ücretsiz. Süper bir imkan, ev hanımı olanlarınız veya çalışanlar da izin alacaklar gerçi bence bir düşünün hem de bebek doğduktan sonra da evde olacağınız için hafta da 1 gün gidebiliriz. Ama bebekle mi gideriz bilemiyorum da zamanı gelince düşünürüz onu da. Aaaağğğğğğ çok sevindim artık hastaneleri araştırmıcam daha ayrıntılısı burada çok şükür :rolleyes:

Back
X