2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Tşk ler canım aminn aminnn bende halsizlik haricinde hiç belirti yok bide istahı kapalı biri olarak çoook yiyorum ben tüm hamilelerin midesi bulanır sanıyordum...sizde durumlar nasılllllll??????
Bende de halsizlik var canım kolumu kaldiricak halim yok resmen istahim normal bulantim var ama kusmuyorm o asamaya gelmedim daha yorulunca kasık ağrım oluyor simdilik bunlar birde goguslerimde dokununca yan yatinca baski olursa falan acıyor

Merhaba normalde subat başı gorunuyor ama sezaryen olacagı için ocak topiğine geldim.Saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin.

merhaba kızlar bir suprizde benden hamileyim ama pıt pıt lari duymadan rahat edemiyecegim ..
ocak ayinda 8 haftalik bebegimin kalp atislarini alinmadigi icin kurtaj oldum sonrasinda birbucuk ay sonra kistim cikti 3 bucuk santim bir adet sonrasi kontrole gittim 5.bucuk santimlik olmus renkli ultrason istedi amaliyat olabilirsin dedi ultrason oldum ve sonucu 10 gun sonra gosterdim doktora 6 ay sonra tekrar muayeneye cagirdi takip edecegiz dedi bende dedim ben adet olmadim sokturucu yazacakti bi test yapalim once dedi ve sonuc hamileyim ..
allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallah kucagimiza almak nasip olur

S.a Kızlar bende yeni katıldım aranıza
4 bucuk yasında bir oğlum var
4 gün önce yeniden hamile olduğumu
öğrendim daha çok yeni hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz
Ben yurtdısında yasiyorum suanda Türkiye de tatildeyim.
InşAllah 10 Haziran dönüyorum asıl takibe orada başlayacağım.
4 gün önce idrar testinde görür görmez dr gittim kesesi göründü gitmeden 9 Haziran tekrar görünmek istiyorum belki kesede görünür

Merhaba arkadaşlar bende buraya yeni geldim Rabbim nasip ederse ocak annesi olacağım 7+2gunluk bebeğim 5+3gunlukken kalp atımını gördüm iki gün önce duydum perşembe yine kontrolüm var bir kaç kez lekenlenmelerim oldu ama herseferinde bebişim iyiydi insallah hepimizin minikleri sağlıkla doğar

Merhaba arkadaşlar ben de yeni geldim 8+1 deyim kalp atışını duydum çok şükür ama içim rahat değil henüz. Bu süreç iyi gidiyor şimdilik çok şükür. Sizin Nasıl gidiyor

Merhaba arkadaşlar ben de yeni geldim 8+1 deyim kalp atışını duydum çok şükür ama içim rahat değil henüz. Bu süreç iyi gidiyor şimdilik çok şükür. Sizin Nasıl gidiyor
Aynen canim içim hiç rahat değil iki güne bir kalp atışını görüp duymadan rahat edemiyorum çok halsizim iştahım hem iyi hem kötü bulantı tuttumu perişan ediyor ama biliyormusun bulantim oldukça manevi olarak kalbinin attığını hissediyorum minigimin

Kalp atışını duymak da endişeleri gidermiyor demek :/ Ben de duysam da rahatlasam diyordum :/

Ben daha keseyı gorsem cuma olsada dıyorum kızlar ocagı son gununden yakaladım inşallah saglıklı sıhattlı kucagımıza alırız:)

Bende de bulantı hiç olmuyor acaba kalbi durdu mu duracak mı diye hop oturup hop kalkıyorum ama çok şükür iki haftada bir kalp atışını dinlemeye gidicem o beni rahatlatıyo

Hayirli haberler al inş.
Arkadaşlar iki gündür ateşim yükseliyor vücudum çok kırgın ama gribal belirti yok akşamları yükseliyor ve ateş yükselince vücudum ağrıyor ve halsizlesiyor bugün bebeğime bakıldı sorun yoktu kasıkta bıçak aaplanir gibi ağrılarım ara ara olurdu bugün biraz daha fazla ama geçiyor sizde de oluyormu kasıkta batmalar ince sızı şeklinde bu arada 8.haftam bitmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…