Bende de halsizlik var canım kolumu kaldiricak halim yok resmen istahim normal bulantim var ama kusmuyorm o asamaya gelmedim daha yorulunca kasık ağrım oluyor simdilik bunlar birde goguslerimde dokununca yan yatinca baski olursa falan acıyorTşk ler canım aminn aminnnbende halsizlik haricinde hiç belirti yok bide istahı kapalı biri olarak çoook yiyorum ben tüm hamilelerin midesi bulanır sanıyordum...sizde durumlar nasılllllll??????
Aynen canim içim hiç rahat değil iki güne bir kalp atışını görüp duymadan rahat edemiyorum çok halsizim iştahım hem iyi hem kötü bulantı tuttumu perişan ediyor ama biliyormusun bulantim oldukça manevi olarak kalbinin attığını hissediyorum minigiminMerhaba arkadaşlar ben de yeni geldim 8+1 deyim kalp atışını duydum çok şükür ama içim rahat değil henüz. Bu süreç iyi gidiyor şimdilik çok şükür. Sizin Nasıl gidiyor
Senin randevu nezaman canimKalp atışını duymak da endişeleri gidermiyor demek :/ Ben de duysam da rahatlasam diyordum :/
Bende de bulantı hiç olmuyorAynen canim içim hiç rahat değil iki güne bir kalp atışını görüp duymadan rahat edemiyorum çok halsizim iştahım hem iyi hem kötü bulantı tuttumu perişan ediyor ama biliyormusun bulantim oldukça manevi olarak kalbinin attığını hissediyorum minigimin
Yok canım doğana kadar endişeler bitmeyecek sanırım:)Kalp atışını duymak da endişeleri gidermiyor demek :/ Ben de duysam da rahatlasam diyordum :/
19 Haziran :/Senin randevu nezaman canim
Sen iki hafta diyosun canim ben her 48 saatte bazan 24 saatte bir dinliyorumBende de bulantı hiç olmuyoracaba kalbi durdu mu duracak mı diye hop oturup hop kalkıyorum ama çok şükür iki haftada bir kalp atışını dinlemeye gidicem o beni rahatlatıyo
Hayirli haberler al inş.19 Haziran :/
Arkadaşlar iki gündür ateşim yükseliyor vücudum çok kırgın ama gribal belirti yok akşamları yükseliyor ve ateş yükselince vücudum ağrıyor ve halsizlesiyor bugün bebeğime bakıldı sorun yoktu kasıkta bıçak aaplanir gibi ağrılarım ara ara olurdu bugün biraz daha fazla ama geçiyor sizde de oluyormu kasıkta batmalar ince sızı şeklinde bu arada 8.haftam bitmek uzereHayirli haberler al inş.
Ooooo maşallah neden öyle ki bi sıkıntı yoktur inşallah tedirginlikten dolayı mı dinliyosunSen iki hafta diyosun canim ben her 48 saatte bazan 24 saatte bir dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?