2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
4 ve 5. Haftada cok oluyordu benim tıpkı senin yazdigin gibi ama kişiden kisiye degişiyor demekki haftasi. Mide bulantilarim azdı yine 6+3 üm

Bende geldim canlar Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar. Bizim doğum tarihimiz de 24 Ocak olarak görünüyor. 7+5teyiz. İki haftadır bulaneti ve kusmalardan kilo verdim nerdeyse. Ne iştah var ne hâl çubuk krakerler, tuzlu bademler, ayvalar, olipsler. .. hiçbiri fayda etmiyor. Bir gün olmazsa diğer gün muhakkak kusuyorum. nasıl olacak bilmiyorum...

Bu bulantilari azaltmak icin neyapabilirim neolur yardim

Benimde su bile görmek istemediğim zamanlar oldu bol erik ye bide çubuk kraker ye bunların gerçekten etkisini gördüm.tatlı şeyler yemek mide bulantısını tetikliyor.

Valla kızlar bende 9+5 im artık kusmaktan halsiz düştüm su bile içsem çıkardım mide sis asit artık yemek borum yanıyordu düşünün tabi kiloda gidiyor ben korktum hemen doktorumu aradım bana zofran bulantı hapını söledı 8 mg yarım iç diye sabah 1 tane alıyorum inanın rahatladım evet mide hala tuhaf şişiyor ama hiç olmadı su içebiliyorum az birşey yiyebiliyorum ve kusmuyorum tavsiye ederim yorumlarıda okudum kötü birşey diyen olmamış herkes sağlıkla almış kucağına. Eee şöle düşünsek onu içmesek su bile alamıyoruz bu gıdasızlıkla bebeğimiz beslenmezse kimseyi dinlemeyin beslenmenizi sağlayacaksa öncelikle doktorunuza ulaşıp bulantı hapı isteyin

herkese merhabaaa.. ben de İnşallah aralık sonu ocak başı bebişimi bekliyorum... :)
benim gibi aralık-ocak arasında olan var mı acaba?

Bu bulantilari azaltmak icin neyapabilirim neolur yardim
bulantıları azaltmak için az az sık sık yemek lazım. kendini aç da bırakmayacaksın çok tok da olmayacaksın.
çay kahve tüketimini kes. bunlar da bulantıyı arttırır.
su içerken birden içip kalkma. suyu yudum yudum içmelisin.
tuzluve ekşi şeyler de bulantıyı önler ama özellikle tuzlu yerken dikkat et. mesela çubuk krakeri tane tane ye. bi paketi bitirip kalkma. ilerki dönemde ödem sorunun olabilir yoksa.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Cok tsk ederim canim

bulantılar dönem dönem olabilir kızlar. benim ilk 3 ay olmamıştı, şimdi başladı mesela.
ha bi de tansiyon sorununuz yoksa günde 1-2 tane maden suyu tüketin. hem bulantılarınıza hem kasılmalarınıza iyi gelebilir.

Merhaba kızlar ben Yen'i katıldım. Ben de 11 haftalığım ocakta gelemeyi düşünüyor bebişimiz

Mrb bende ocak annesi olcam inşallah. Bulantı yüzünden dünya felç fazla ayakta kalamıyorum 3 yaşına gircek bi oğlum var. Kayinvaldem bakio bize resmen taşındık

Zofran 8mg hapi bende kullanıyorum ama tek seferde ağır geldi mideme bu sefer ağrı yaptı. Bende şimdi yarım yarım 12 saatte alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…