Siz ne kadarlık hamilesinizBende yarin sabah gidecegim
Sat nedir acabaGünaydın ben Çarşamba gideceğim o zaman 11+3 olacak doktor yapalım dedi
Tabıkı canım doktorum ıkıye böl dedı onu zira yarısı bile aslında ıcınde mıdemı sısırıyor bugun içmedim iyi gibiyim gercı ne zaman böyle desem sonrası felaket oluyorZofran 8mg hapi bende kullanıyorum ama tek seferde ağır geldi mideme bu sefer ağrı yaptı. Bende şimdi yarım yarım 12 saatte alıyorum.
Bana yuksek ihtimal kız dedi canım 13+5 im bugun ama bakıyorum hep ayaklarını kapama peşinde ama siyah goruntudede cok baktı baktı buyuk ıhtımal kız dedı bakalım bırdahakı ay kesın bellı olurNe zamanda gösterir? Erkek ve kız anneleri tecrübeleri alalım
Gunaydın canım ben yaptırdım ultrosonda şükür pozitif ters bırsey gormedı bızım ıcın sonucun bır önemı yok dedık yaptırmasakmı acaba dedı doktorda bırde sadece 1 tüp kan alacak istersen bır incelensın dedı iöyle gidip verdim 132 tl doktorla anlasması oldugu ıcın ama unuttum bıle hıc dusunup kendımıde bebısımı de strese sokmuyorumGünaydın ikili tarama testi yaptiran va mi
Çok geçmiş olsun benim çok şükür aşırı olmadı sabahları hafif var ama öyle çok değil. Ayarlardan muhtemel Doğum tarihini yazarsanız size iyi olurHoşbuldukkk.. Bugün itibari ile 12+4 ümYıllardır üyeyim bu siteye ve bu topiklere yazmayı dört gözle bekliyordum ama aşırı mide bulantısı yüzünden değil kk gözümü bile açamadım. Şimdi bile bulantılarım var ama biraz daha iyi gibiyim. Sizler nasılsınız annişler? Benim dört gözle beklediğim şu mide bulantımın bitip hayata dönmek
Canım ayarlar dediğin kişisel bilgiler völümü mü? Anne grubunun ocak ayına tik attım ama muhtemel doğum tarihini göremedim. Nerede o dediğin yer? Profile baktım yaniÇok geçmiş olsun benim çok şükür aşırı olmadı sabahları hafif var ama öyle çok değil. Ayarlardan muhtemel Doğum tarihini yazarsanız size iyi olur
Şimdi ben 11+3 deyim Ya kaçıncı hafta oluyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?