2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Kızlar saklar erkek gösterir derler ama benim oğlum saklamıştı bakalım şimdi ayın 18nde tarama için gidicen inşallah gösterir minnak

Günaydın ben Çarşamba gideceğim o zaman 11+3 olacak doktor yapalım dedi

Zofran 8mg hapi bende kullanıyorum ama tek seferde ağır geldi mideme bu sefer ağrı yaptı. Bende şimdi yarım yarım 12 saatte alıyorum.
Tabıkı canım doktorum ıkıye böl dedı onu zira yarısı bile aslında ıcınde mıdemı sısırıyor bugun içmedim iyi gibiyim gercı ne zaman böyle desem sonrası felaket oluyor kendıme nazar ediyorum heralde

Ne zamanda gösterir? Erkek ve kız anneleri tecrübeleri alalım
Bana yuksek ihtimal kız dedi canım 13+5 im bugun ama bakıyorum hep ayaklarını kapama peşinde ama siyah goruntudede cok baktı baktı buyuk ıhtımal kız dedı bakalım bırdahakı ay kesın bellı olur

Günaydın ikili tarama testi yaptiran va mi
Gunaydın canım ben yaptırdım ultrosonda şükür pozitif ters bırsey gormedı bızım ıcın sonucun bır önemı yok dedık yaptırmasakmı acaba dedı doktorda bırde sadece 1 tüp kan alacak istersen bır incelensın dedı iöyle gidip verdim 132 tl doktorla anlasması oldugu ıcın ama unuttum bıle hıc dusunup kendımıde bebısımı de strese sokmuyorum

Gunaydın canım ben yaptırdım ultrosonda şükür pozitif ters bırsey gormedı bızım ıcın sonucun bır önemı yok dedık yaptırmasakmı acaba dedı doktorda bırde sadece 1 tüp kan alacak istersen bır incelensın dedı iöyle gidip verdim 132 tl doktorla anlasması oldugu ıcın ama unuttum bıle hıc dusunup kendımıde bebısımı de strese sokmuyorum[/QUOTE].
Nasıl yapılıyor test?

Hoşbuldukkk.. Bugün itibari ile 12+4 üm Yıllardır üyeyim bu siteye ve bu topiklere yazmayı dört gözle bekliyordum ama aşırı mide bulantısı yüzünden değil kk gözümü bile açamadım. Şimdi bile bulantılarım var ama biraz daha iyi gibiyim. Sizler nasılsınız annişler? Benim dört gözle beklediğim şu mide bulantımın bitip hayata dönmek

Çok geçmiş olsun benim çok şükür aşırı olmadı sabahları hafif var ama öyle çok değil. Ayarlardan muhtemel Doğum tarihini yazarsanız size iyi olur

Çok geçmiş olsun benim çok şükür aşırı olmadı sabahları hafif var ama öyle çok değil. Ayarlardan muhtemel Doğum tarihini yazarsanız size iyi olur
Canım ayarlar dediğin kişisel bilgiler völümü mü? Anne grubunun ocak ayına tik attım ama muhtemel doğum tarihini göremedim. Nerede o dediğin yer? Profile baktım yani

Tamamdır şimdi gördüm Bu arada bende ikili test için başvurdum genel kontrolden sonra ultrason ve kan için yönlendirdiler beni ama gittiğim yerde full dolmuş, devlet gittim bu arada, özele de gitmek istemedim çevremde ki herkes karşıydı zaten ikili teste bende vazgeçtim yaptırmadım. Inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…