Yanlıs olamaz cnku hep takvime isliyodum oldugu günBastan sat tarihi belki yanlış gitmiştir canım olabilir mi
İlk basta bana 2 hafta ge. Döllenme var demisti ama ertesi hafta gelisimini düzelmis haftasiyla uyumlu dediBenim 4 gün geç döllenme olduğu için mesela son 12 günüm kaldı. Ilk ultrasonlarda kaç haftalık çıktığı önemli. Şu anda haftasından büyük çıktığı halde doktor hala eski ölçüme göre bekliyor.
Benim de sonradan düzeldi ama ilk ölçümler önemli olan :) Ne yapalım bekleyeceğiz artık ^-^İlk basta bana 2 hafta ge. Döllenme var demisti ama ertesi hafta gelisimini düzelmis haftasiyla uyumlu dedi
O zaman benim bebis 10 gün daha gelmicek desene ^_^Benim de sonradan düzeldi ama ilk ölçümler önemli olan :) Ne yapalım bekleyeceğiz artık ^-^
Benim hiç umudum kalmadı. Bir hafta önceki kontrolümde ne söylediyse aynısını tekrar etti. Kilosu aynı , açıklık yok, kanala girmemiş.O zaman benim bebis 10 gün daha gelmicek desene ^_^
Tebrik ederim canim. Saglikli sihatli buyut bebeginiBende bugün sezeryanla kızımı aldım kucagıma. Şükür ikimizde iyiyiz darisi sizin basınıza
Gozun aydin canim cok sevindim sağlıkla büyüt evladını inşallah :) darısı kısa zamanda bizlerinde başına :)Bende bugün sezeryanla kızımı aldım kucagıma. Şükür ikimizde iyiyiz darisi sizin basınıza
Ben Bugün kontrole gittim doktor bebek iyice asagiya inmis bugun yarın dogar dedi Allah in izniyle pazartesiye kalmadan dogcak prensesimBenim hiç umudum kalmadı. Bir hafta önceki kontrolümde ne söylediyse aynısını tekrar etti. Kilosu aynı , açıklık yok, kanala girmemiş.
Psikolojim bozuldu artık :/ Haftaya kontrole gitmeyi düşünmüyorum
İnsallah senin bebisinde kanala girer saglikli bir sekilde kucagina alirsn merdiven in cık canım bol bol yürüyüs yap çömelip kalkma hareketi yap bunun cok faydasi oluyo otururken falan bacaklarini fazla kapatmaBenim hiç umudum kalmadı. Bir hafta önceki kontrolümde ne söylediyse aynısını tekrar etti. Kilosu aynı , açıklık yok, kanala girmemiş.
Psikolojim bozuldu artık :/ Haftaya kontrole gitmeyi düşünmüyorum
Bende de biraz üşengeçlik var aslında ama yine de karnım biraz aşağı indi gibi. Yani görenler fark etmeye başladı. 9 günümüz kaldı bakalım ne zaman gelecek beyefendi :) Allah yardımcın olsun senin de . Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Bu konuda sadece ikimiz kaldık doğurmayan galiba ^-^İnsallah senin bebisinde kanala girer saglikli bir sekilde kucagina alirsn merdiven in cık canım bol bol yürüyüs yap çömelip kalkma hareketi yap bunun cok faydasi oluyo otururken falan bacaklarini fazla kapatma
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar ben cuma aksami doğum yaptım darısı sizin başınıza sağlıkla :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Hayırlırlı evlat olsun ınsKızlar ben cuma aksami doğum yaptım darısı sizin başınıza sağlıkla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?