2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
İlk basta bana 2 hafta ge. Döllenme var demisti ama ertesi hafta gelisimini düzelmis haftasiyla uyumlu dedi

O zaman benim bebis 10 gün daha gelmicek desene ^_^
Benim hiç umudum kalmadı. Bir hafta önceki kontrolümde ne söylediyse aynısını tekrar etti. Kilosu aynı , açıklık yok, kanala girmemiş.
Psikolojim bozuldu artık :/ Haftaya kontrole gitmeyi düşünmüyorum

Bende bugün sezeryanla kızımı aldım kucagıma. Şükür ikimizde iyiyiz darisi sizin basınıza

Bende bugün sezeryanla kızımı aldım kucagıma. Şükür ikimizde iyiyiz darisi sizin basınıza
Gozun aydin canim cok sevindim sağlıkla büyüt evladını inşallah :) darısı kısa zamanda bizlerinde başına :)

Kızlar az bisey camasirimda kan gördüm çok az ama bulaşık gibi sizce hastaneye gitmeli miyim

Ben Bugün kontrole gittim doktor bebek iyice asagiya inmis bugun yarın dogar dedi Allah in izniyle pazartesiye kalmadan dogcak prensesim

İnsallah senin bebisinde kanala girer saglikli bir sekilde kucagina alirsn merdiven in cık canım bol bol yürüyüs yap çömelip kalkma hareketi yap bunun cok faydasi oluyo otururken falan bacaklarini fazla kapatma

İnsallah senin bebisinde kanala girer saglikli bir sekilde kucagina alirsn merdiven in cık canım bol bol yürüyüs yap çömelip kalkma hareketi yap bunun cok faydasi oluyo otururken falan bacaklarini fazla kapatma
Bende de biraz üşengeçlik var aslında ama yine de karnım biraz aşağı indi gibi. Yani görenler fark etmeye başladı. 9 günümüz kaldı bakalım ne zaman gelecek beyefendi :) Allah yardımcın olsun senin de . Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Bu konuda sadece ikimiz kaldık doğurmayan galiba ^-^

Kızlar ben cuma aksami doğum yaptım darısı sizin başınıza sağlıkla :)

Amin inşallah Allah sizlere göstersin. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah

Kızlar yarın suni sancı ile dogum yapacagım dualarınızı eksik etmeyin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…