Benim kızda çok nazlı 40 haftayi gectik daha gelmiyo :)Benim kız pek Nazlı çıktı kızlar ne sancim ne belirtim var ya :) catlicam artık ortadan Rabbim hayırlı zamanda gondersin sağlıkla inşallah :)
Doktor ne diyo canım ben o kadar bekletmem herhalde nasipBenim kızda çok nazlı 40 haftayi gectik daha gelmiyo :)
Persembe tekrar kontrolum var ne yapılacagına o gün karar verecek galiba suyum kalp atısları gayet iyi bekleyelim dedi insallah persembeye kadar dogar bebegimDoktor ne diyo canım ben o kadar bekletmem herhalde nasip
İnşallah canım Allah sag salim kucağına almayi nasip etsinPersembe tekrar kontrolum var ne yapılacagına o gün karar verecek galiba suyum kalp atısları gayet iyi bekleyelim dedi insallah persembeye kadar dogar bebegim
İnşallah canımInşallah hepiniz bebislerinizi sag salim kucaginiza alirsiniz
İnsallah aminİnşallah canım Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin
Kilosu ne kadar oldu canımBenim kızda çok nazlı 40 haftayi gectik daha gelmiyo :)
3600 gram canımKilosu ne kadar oldu canım
Masallah bizim kızlar tobbık olcak3600 gram canım
Sanirim dogmaya niyetleri yok :)Masallah bizim kızlar tobbık olcakbide dogsalar
Selam kızlar bende perşembe günü sezeryanla doğum yaptım bi kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin
Bizim kızlar baya nazlıAllah bagışlasın :) benim kızda dogsun artık çok sabırsızlaniyorum
Allah razi olsun saol hepimizin insaAllah :) en güzel ve en beklenmedik zamanda sürpriz yapabiliyolar ki benim minigim öyle yaptı 38 haftamizda dünyaya geldiAllah bagışlasın :) benim kızda dogsun artık çok sabırsızlaniyorum
Bastan sat tarihi belki yanlış gitmiştir canım olabilir miYav benim kızım niye dogmuyo 41 hafta olcak dogsun artik kızlar dua edin benim icjn lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?