Niye doktora sormadın canım kendını üzüyorsun zaten artık dolmus günün korkma doğunca bol bol emzırırsın toparlarKızlar Bugün doktor kontrolum vardi bebegim karin cevresi ölcümü 10 gun geriden geliyomus bu durum dogacagi tarihi degistirir mi yada bebegimde bi sorun yaratir mi cok korkuyorum
Ne yapacaklar suni sancımı verecekler Rabbim yardımcın olsun kolay bir doğum olur ınsBugun gece gelmicek olursan Yarın sabah gel dogurtalım artık seni dedi. Açılmam var agrım yok. En geç yarina kavusuyorum sanirim bebegime
Biraz baktım internetten 4 haftaya kadar önemli değilmiş https://www.doktorsitesi.com/questi...ntrolumde-doktorum-bebegin-karin-cevres/54735 burdan baktımKızlar Bugün doktor kontrolum vardi bebegim karin cevresi ölcümü 10 gun geriden geliyomus bu durum dogacagi tarihi degistirir mi yada bebegimde bi sorun yaratir mi cok korkuyorum
Suni sancıya gerek kalmaz az bi müdahale ile başlıcak gibi dediNe yapacaklar suni sancımı verecekler Rabbim yardımcın olsun kolay bir doğum olur ıns
Hurma ye canım kasılmayı baslatıyormus.valla bende korkmaya basladımSuni sancıya gerek kalmaz az bi müdahale ile başlıcak gibi dediinş. Çabucak olur biter hepimizin.
Çok tesekur ederim o kadar ugrasmıssın Allah razı olsunBiraz baktım internetten 4 haftaya kadar önemli değilmiş https://www.doktorsitesi.com/questi...ntrolumde-doktorum-bebegin-karin-cevres/54735 burdan baktım
Bu doktorlari anlamiyorum adam daha hic acılma varmi yokmu diye bile bakmadiNiye doktora sormadın canım kendını üzüyorsun zaten artık dolmus günün korkma doğunca bol bol emzırırsın toparlar
Adet olcak gibimi benım öyle 5 gundurKızlar kasık ağrısı belirti mi
Mama vermediler mi bende normal yapmıştım. Benimde 3 gün gelmedi zor oluyor. Karşı komşumuz gelmişti göğüs ucu altında minik bezeler vardı sıktıkca süt gelmişti ise yarar mı bilmem2.800 dogdu ama sut gelmediginden 2.550 ye düştü
Evet benim geçti ama bi süre oldu. Bugün kontrolum var bakalım ne diyecek doktorAdet olcak gibimi benım öyle 5 gundur
Maşallah sana hem sezeryan oldun hem ağrın yok kişi den kişiye değişiyor demekki. Çoğalır olsun sıkıntı yapma. Yaralara ne iyi gelir bilmiyorum canım yağlardan faydalanabılırsın belkıGoguslerim inanilmaz acıyor ve yara oldu onun disinda pek agrim yok bugun kontrole gittik 35 grm almis çok şükür ama tabiki mama takviyesi yapiyorum cunku sutum cok az geldi
Gözünüz aydın, geçmiş olsun. Minik bebişinle sağlıklı, mutlu uzun bir ömür dilerim.darısı basımızaDün 11 de suni sancı vermeye başladılar. 16.44 de oğlum doğdu normal dogum olarak. . Bugün taburcu oluyoruz. Allah geri kalanlarımızı kurtarsın inş.
Hayırlı olsun bebeğinizGoguslerim inanilmaz acıyor ve yara oldu onun disinda pek agrim yok bugun kontrole gittik 35 grm almis çok şükür ama tabiki mama takviyesi yapiyorum cunku sutum cok az geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?