2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Bugun gece gelmicek olursan Yarın sabah gel dogurtalım artık seni dedi. Açılmam var agrım yok. En geç yarina kavusuyorum sanirim bebegime

Kızlar Bugün doktor kontrolum vardi bebegim karin cevresi ölcümü 10 gun geriden geliyomus bu durum dogacagi tarihi degistirir mi yada bebegimde bi sorun yaratir mi cok korkuyorum
Niye doktora sormadın canım kendını üzüyorsun zaten artık dolmus günün korkma doğunca bol bol emzırırsın toparlar

Bugun gece gelmicek olursan Yarın sabah gel dogurtalım artık seni dedi. Açılmam var agrım yok. En geç yarina kavusuyorum sanirim bebegime
Ne yapacaklar suni sancımı verecekler Rabbim yardımcın olsun kolay bir doğum olur ıns

2.800 dogdu ama sut gelmediginden 2.550 ye düştü
Mama vermediler mi bende normal yapmıştım. Benimde 3 gün gelmedi zor oluyor. Karşı komşumuz gelmişti göğüs ucu altında minik bezeler vardı sıktıkca süt gelmişti ise yarar mı bilmem
Ağrın varmı nasıl gectı

Goguslerim inanilmaz acıyor ve yara oldu onun disinda pek agrim yok bugun kontrole gittik 35 grm almis çok şükür ama tabiki mama takviyesi yapiyorum cunku sutum cok az geldi

Dün 11 de suni sancı vermeye başladılar. 16.44 de oğlum doğdu normal dogum olarak. . Bugün taburcu oluyoruz. Allah geri kalanlarımızı kurtarsın inş.

Goguslerim inanilmaz acıyor ve yara oldu onun disinda pek agrim yok bugun kontrole gittik 35 grm almis çok şükür ama tabiki mama takviyesi yapiyorum cunku sutum cok az geldi
Maşallah sana hem sezeryan oldun hem ağrın yok kişi den kişiye değişiyor demekki. Çoğalır olsun sıkıntı yapma. Yaralara ne iyi gelir bilmiyorum canım yağlardan faydalanabılırsın belkı

Dün 11 de suni sancı vermeye başladılar. 16.44 de oğlum doğdu normal dogum olarak. . Bugün taburcu oluyoruz. Allah geri kalanlarımızı kurtarsın inş.
Gözünüz aydın, geçmiş olsun. Minik bebişinle sağlıklı, mutlu uzun bir ömür dilerim.darısı basımıza

Hayırlı olsun bebeğiniz
Göğüs acısı için bir ayvanın çekirdeklerini yarım çay bardağı içme suyuyla kaynatın jel kıvamına gelince kapatın altını ılıyınca meme uçlarına pamukla sürün
Çok geçmiş olsun

Benim kız pek Nazlı çıktı kızlar ne sancim ne belirtim var ya :) catlicam artık ortadan Rabbim hayırlı zamanda gondersin sağlıkla inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…