Ne yaptınız değer yükseldi mi2 gun gecmesine rağmen Beta degerim sadece 50 olmuş olmadı kimyasal gebelik yasiyorum cok mutsuzum
Merhaba bende Kadir gecesi çift çizgi gördüm bebeğim 4 hafta 6 günlük kalp atışı kaldı inşallah onu da duyarımBen 14 haziranda öğrendim. Şu an 6+4 deyim. Şubat ortası gibi doğacak bebeğim inşallah.
Merhaba bende Kadir gecesi çift çizgi gördüm bebeğim 4 hafta 6 günlük kalp atışı kaldı inşallah onu da duyarım
İnsallah size herhangi bir test falan yaptılar mı gebelikke alakalı ?İnşallah duyarız ben de duymadım daha kontrol günümü bekliyorum.
Benimde çok fazla ağrım var sürekli yatış halindeydim bu sabah uyandım midem bulanacak gibi hep benim durumumu yaşayan var mı?Kızlar bende bazı geceler kasık ağrısıyla uyanıyorum regl olacak gibi. 5 dk sonra geçiyor ama çok feci. Ve gaz sancılarım oluyor. Normal diyolar.
Gece 5 kere çişe gidiyorum. Hiç su içmeyen ben günde 1 lt su içiyorum. Süt yoğurt ne bulursam yemeye özen gösteriyorum. İştahım azaldı. 6+2 olduk. Kese görünür sanırım ptesi gideceğim dr a Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Midede rahatsızlık hissi bende de var. Hepsi normal canım. Hormonlarımız ve fizyolojik yapımız değişiyor. Kanama olmadığı sürece çok korkma.Benimde çok fazla ağrım var sürekli yatış halindeydim bu sabah uyandım midem bulanacak gibi hep benim durumumu yaşayan var mı?
canım benim 5 haftalık keseyi gördük sen kalp atışı nı dahi duyarsın inşallahKızlar bende bazı geceler kasık ağrısıyla uyanıyorum regl olacak gibi. 5 dk sonra geçiyor ama çok feci. Ve gaz sancılarım oluyor. Normal diyolar.
Gece 5 kere çişe gidiyorum. Hiç su içmeyen ben günde 1 lt su içiyorum. Süt yoğurt ne bulursam yemeye özen gösteriyorum. İştahım azaldı. 6+2 olduk. Kese görünür sanırım ptesi gideceğim dr a Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnsallah.ben 2 yıllık evliyim doktor bize normal yolla imkansız demişti ama çok şükürMidede rahatsızlık hissi bende de var. Hepsi normal canım. Hormonlarımız ve fizyolojik yapımız değişiyor. Kanama olmadığı sürece çok korkma.
Ben de 1.5 senelik evliyim 2 ay önce dr menepoza girersin dedi yumurtaların zayıf dedi ama evladım geliyor işte. ALLAH büyük :)İnsallah.ben 2 yıllık evliyim doktor bize normal yolla imkansız demişti ama çok şükür
Banada menapoz yumurta rezervin tükeniyo eşime sperm Yok denecek kadar az falan rabbim isteyince veriyo her şeyin başı dua çok şükür rabbime:)Ben de 1.5 senelik evliyim 2 ay önce dr menepoza girersin dedi yumurtaların zayıf dedi ama evladım geliyor işte. ALLAH büyük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?