Evet canım bugün de dinledik 2 hafta önce gitmiştim ozaman da dinlemiştimİnsallah canım inşallah. Kalp atışını duydun mu?
Ayy maşallah darısı başıma Perşembe gidicez bizde ama çok korkuyorum dua et banada. Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallahEvet canım bugün de dinledik 2 hafta önce gitmiştim ozaman da dinlemiştim
Insallah canım sen içini ferah tut stres yapma Allahın izniyle duyarsın bebeğinin kalbini deAyy maşallah darısı başıma Perşembe gidicez bizde ama çok korkuyorum dua et banada. Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Canım merhaba hayırlı olsun aramızda bi kaç gün rabbim kalp atışı nı duymayı nasip eder inşallahmrb arkadaşlar bende 5 haftalık hamileymişim perşemde doktora gidicem çok heycanlıyım umarım herşey yolundadır
Bende mide bulantısı halsizlik ve uyku hali oluyor canım dayanicaz bebislerimiz için artık .. doktora gidersen bahset şikayetlerinden amaKızlar başım ağrıyor gözüm kararıyor çok kötüyüm sizde de oldu mu bu belirtiler
amin canım inşallahCanım merhaba hayırlı olsun aramızda bi kaç gün rabbim kalp atışı nı duymayı nasip eder inşallah
bende henüz bu belirtilerin hiç biri olmadı canım sadce arara uykum geliyor doktora gittinmi hiç?Kızlar başım ağrıyor gözüm kararıyor çok kötüyüm sizde de oldu mu bu belirtiler
Bende ilk defa bugün oldu doktora mı gitsembende henüz bu belirtilerin hiç biri olmadı canım sadce arara uykum geliyor doktora gittinmi hiç?
doktorun numarası varsa arayıp bilgi alsan iyi olur en azından için rahatlar gel dersede gidersinDoktora gittim daha önce Perşembe gel dedi bekliyorum
Canım merhaba yemekten tiksinme dışında bende de görülüyor benim gözümde kararıyor başım ağrıyor ama hepimizde görülüyor galıbaKızlar akşamınız güzel olsun
Bazı şikayetlerim var bana has değildir eminim
6+5 iz
Yemeden kesildim
Midem çok kötü yemekler tiksindiriyor
Ve aşırı halsizim
Sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyyorum
Yoruluyorum
Elim kolum kalkmıyo
Ben böyle olacağını hiiçç tahmin etmemiştim
Anneliğin zorlukları daha ana rahminedüştüğünde başlıyormuş meğer.
Sizlerde de aynı şikayetler var mı kızlar.
Bunlar normal canım bende de oluyor doktora gittiğinde bahset bana midem için bi kaç ilaç verdi rahatlatıyorKızlar akşamınız güzel olsun
Bazı şikayetlerim var bana has değildir eminim
6+5 iz
Yemeden kesildim
Midem çok kötü yemekler tiksindiriyor
Ve aşırı halsizim
Sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyyorum
Yoruluyorum
Elim kolum kalkmıyo
Ben böyle olacağını hiiçç tahmin etmemiştim
Anneliğin zorlukları daha ana rahminedüştüğünde başlıyormuş meğer.
Sizlerde de aynı şikayetler var mı kızlar.
Aminnn inşallah. Canım kalp atışı nı duydun mu benim Perşembe çok heyecan korku karışımı bi şeyler yaşıyorum :)allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?