Amin inşallah. Rabbim verince veriyor. Kızlar bu arada ben kpss ye hazırlanıyorum 2 hafta sonra sınavım var çay hiç içmiyorum günde bi kahve nin zararı olur mu 15 gün sonra alan sınavım var sonra içmeyecemBanada doktor rezervin tükenmiş eşimdede hareket sorunu var dedi ama çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese aratmadan versin inş
Günde 1 kahvenin ve çayın zararı yok cnmAmin inşallah. Rabbim verince veriyor. Kızlar bu arada ben kpss ye hazırlanıyorum 2 hafta sonra sınavım var çay hiç içmiyorum günde bi kahve nin zararı olur mu 15 gün sonra alan sınavım var sonra içmeyecem
Teşekkür ediyorum rahatladım :)Günde 1 kahvenin ve çayın zararı yok cnm
Canım kese görmek için değer önemli 1500 hcg sonrası görülüyor bol bol dua et rabbim mucizesini gösterir inşallahBende yeni öğrendim su an için 6+1 günlük hamileyim. Ama çarşamba gün doktor bebeği goremedi. Kese 13mm idi. Bos gebelik muhtemelen haftaya gel goremezsek kürtaj dedi. Siz ne zaman gördünüz bebeğinizin ultrasonda
Canım merhaba Yen'i hastaneden geldim bebek 5 haftalık progesteron değeri 19.9 çıktı doktor iyi güzel dedi kalp atışı kaldı Senin kaç çıktı progesteron un?Ben de 1.5 senelik evliyim 2 ay önce dr menepoza girersin dedi yumurtaların zayıf dedi ama evladım geliyor işte. ALLAH büyük :)
Ben pregesteron baktırmadım canım sadece ultrasona girmiştim 10 gün önceCanım merhaba Yen'i hastaneden geldim bebek 5 haftalık progesteron değeri 19.9 çıktı doktor iyi güzel dedi kalp atışı kaldı Senin kaç çıktı progesteron un?
Kalp sesini duymayana kadar rahat etmiyecem ya kalp sesini duymazsam diye çok korkuyorumBen pregesteron baktırmadım canım sadece ultrasona girmiştim 10 gün önce
Sevindim senin adına canım :)
Canım sen progesteron a baktırdın mı?Banada doktor rezervin tükenmiş eşimdede hareket sorunu var dedi ama çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese aratmadan versin inş
Kalp sesini duymayana kadar rahat etmiyecem ya kalp sesini duymazsam diye çok korkuyorumPerşembe gidicez kalp sesi için. Neden ysptırmadın önemli bi değer
Pregesteron testini yapmasını sen mi istedin doktordan canım yoksa doktor sen demeden mi bakalım dedi?Kalp sesini duymayana kadar rahat etmiyecem ya kalp sesini duymazsam diye çok korkuyorumPerşembe gidicez kalp sesi için. Neden ysptırmadın önemli bi değer
canım inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip ederDoktor gerek duysaydı bakardı canım
Belki ptesi gittiğimde bakabilir bilemiyorum
Kalp atışını da duyarsın sakın burda okuduğun şeylere kapılıp acaba şöyle mi diye kötü düşünme. Herşey güzel ilerleyecek buna inanalım.
Canım doktor kendisi söyledi ben sordum bütün gebelere yapılıyo değer düşükse gebelikte sıkıntı oluyor dedi doktorum.Pregesteron testini yapmasını sen mi istedin doktordan canım yoksa doktor sen demeden mi bakalım dedi?
Tamam demekki bu gittiğimde bakar doktor zaten ben söylerim bakın diye. İnşallah bi sıkıntımız olmaz. Ama içimm çook rahat Allahın izniyle.Canım doktor kendisi söyledi ben sordum bütün gebelere yapılıyo değer düşükse gebelikte sıkıntı oluyor dedi doktorum.
İnsallah canım inşallah rabbim yardımcımız olsun dediğin gibi bu gidişinde yaparTamam demekki bu gittiğimde bakar doktor zaten ben söylerim bakın diye. İnşallah bi sıkıntımız olmaz. Ama içimm çook rahat Allahın izniyle.
Aminn çok aminn canımmİnsallah canım inşallah rabbim yardımcımız olsun dediğin gibi bu gidişinde yapar
İnsallah canım inşallah. Kalp atışını duydun mu?Merhaba kızlar bende 8 haftalık hamileyim ilki düşükle sonuçlandı umarım bu üzmez .. hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?