2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Inşallah sağlıklıdır acile gittim riskli oluyo gebeliklerim dedim henüz gebelik yok zaten haftaya gel dedi duadan başka elden bişey gelmiyo hakkımızda hayırlısı
Üzülme demekki sağlıklı değillermiş Allah bu sefer Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallsh canım birbirimize dua edelim bazen sadece dua gerekiyor.güzel haberlerle gel inşallah

2 düşüğüm oldu genetik tahlilde kanda pıhtılaşma heterezigot çıktı hamileliğini öğrenir öğrenmez gel iğneye başlıcaz dedi perşembe bakalım sağlıklıysa tedavi başlayacak
O pıhtılaşma durumundan ben de korkuyorum.Bunun testi varsa yapın dedim doktora .maliyetli olduğunu söyledi.duruma göre bakacakmış

Üzülme demekki sağlıklı değillermiş Allah bu sefer Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallsh canım birbirimize dua edelim bazen sadece dua gerekiyor.güzel haberlerle gel inşallah
Öyle canm birazda ihmal vardı ilkinde cahildim 20 yaşındaydm ne yapmam gerektiğini bilemedim 9 haftalık çok yolculuk yaptım hırpalandım düştü 2.sindede pıhtılaşmam varmış bilmiyodm 2 ayı doldurdum hastaneye öyle gittim gelişmemiş 1 ay bekledik gelişsin diye gelişmedi sonra düşsün diyr uğraştık oda düşmedi kürtajla aldılar. Sonra tahlilde pıhtılaşma çıktı. Bunda aklım gidiyor bişey olacak diye o yüzden biran önce tedavi başlasın istiyorum

Bende şuan son adet tarihine göre 4+3 üm yarın keseyi görmeye gidicem acaba görebilirmiyim kimler ne zaman gördü bebişinin kesesini

Bende şuan son adet tarihine göre 4+3 üm yarın keseyi görmeye gidicem acaba görebilirmiyim kimler ne zaman gördü bebişinin kesesini
Ben 4.5 haftalıkken gördüm :)ama adet tarihine göre 1.5 hafta geriden geliyor sat a göre 6 idi

Bende değerim 1100 iken filan gittiğimde gözükmüştü küçüçük tekrar hcg istedi doktorum sonuç çıktıktan sonrada 3-4 gün bekleyip öyle gittim doktora o Zaman netti kesem büyümüş.şuan son adet tarihimden 1 hafta geriden gidiyorum 6+5 im

6+5 4+3 vs neye göre belirliyorsunuz Artı kısmını kızlar

6+5 4+3 vs neye göre belirliyorsunuz Artı kısmını kızlar
Nette gebelik heaaplama var ona gir Son adet tarihini yazıyosn. O doğacağı günü çıkarıyo kaç haftalık kaç günlük olduğunu çıkarıyo. Yada sen son adetinden itibaren de sayabilirsin

Arkadaşlar benim özellikle de eğildiğimde bazen sol bazen de sağ kasığımda hafiften birşey acıyormuş gibi oluyo sizde de oluyor mu ?

Kızlar ben bugun kontrele gittim ne gariptir ki üstten keseyi gördü 5 haftalık dedi bide alttan bakalım dedi alttan baktı ordada rahim duvarın kalınlaşmış göremedim dedi ne demek istedi anlamadım kan tahlili istedi ama daha çıkmadı sizce nedir bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…