Üzülme demekki sağlıklı değillermiş Allah bu sefer Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallsh canım birbirimize dua edelim bazen sadece dua gerekiyor.güzel haberlerle gel inşallahInşallah sağlıklıdır acile gittim riskli oluyo gebeliklerim dedim henüz gebelik yok zaten haftaya gel dedi duadan başka elden bişey gelmiyo hakkımızda hayırlısı
O pıhtılaşma durumundan ben de korkuyorum.Bunun testi varsa yapın dedim doktora .maliyetli olduğunu söyledi.duruma göre bakacakmış2 düşüğüm oldu genetik tahlilde kanda pıhtılaşma heterezigot çıktı hamileliğini öğrenir öğrenmez gel iğneye başlıcaz dedi perşembe bakalım sağlıklıysa tedavi başlayacak
Valla devlet hastanesinde yaptırdım maliyeti yok ücretsiz yaptılar canmO pıhtılaşma durumundan ben de korkuyorum.Bunun testi varsa yapın dedim doktora .maliyetli olduğunu söyledi.duruma göre bakacakmış
Öyle canm birazda ihmal vardı ilkinde cahildim 20 yaşındaydm ne yapmam gerektiğini bilemedim 9 haftalık çok yolculuk yaptım hırpalandım düştü 2.sindede pıhtılaşmam varmış bilmiyodm 2 ayı doldurdum hastaneye öyle gittim gelişmemiş 1 ay bekledik gelişsin diye gelişmedi sonra düşsün diyr uğraştık oda düşmedi kürtajla aldılar. Sonra tahlilde pıhtılaşma çıktı. Bunda aklım gidiyor bişey olacak diye o yüzden biran önce tedavi başlasın istiyorumÜzülme demekki sağlıklı değillermiş Allah bu sefer Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallsh canım birbirimize dua edelim bazen sadece dua gerekiyor.güzel haberlerle gel inşallah
inşaallah canım hayırlısı olsun hakkında mutlu haberlerini bekliyoruz..İnşallah canm vajinal ultrason la görür diye düşünüyorum inşallah bakalım
Inşallah canım :)inşaallah canım hayırlısı olsun hakkında mutlu haberlerini bekliyoruz..
Ben 4.5 haftalıkken gördüm :)ama adet tarihine göre 1.5 hafta geriden geliyor sat a göre 6 idiBende şuan son adet tarihine göre 4+3 üm yarın keseyi görmeye gidicem acaba görebilirmiyim kimler ne zaman gördü bebişinin kesesini
6+5 4+3 vs neye göre belirliyorsunuz Artı kısmını kızlarBende değerim 1100 iken filan gittiğimde gözükmüştü küçüçük tekrar hcg istedi doktorum sonuç çıktıktan sonrada 3-4 gün bekleyip öyle gittim doktora o Zaman netti kesem büyümüş.şuan son adet tarihimden 1 hafta geriden gidiyorum 6+5 im
Nette gebelik heaaplama var ona gir Son adet tarihini yazıyosn. O doğacağı günü çıkarıyo kaç haftalık kaç günlük olduğunu çıkarıyo. Yada sen son adetinden itibaren de sayabilirsin6+5 4+3 vs neye göre belirliyorsunuz Artı kısmını kızlar
En son gittiğimde bebiş göründüğünde doktorum 6+2 haftalık demişti ona göre hesaplıyorum6+5 4+3 vs neye göre belirliyorsunuz Artı kısmını kızlar
Allahhh razı olsun . :)Allah Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Inşallah hcg kaç acaba ?Merhaba arkadaşlar, benim de sat a göre 4+2, inşallah görürüz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde
İlk yaptırdım 70 küsürlerdeydi takip etmiyorum benim için stres unsuru :)Inşallah hcg kaç acaba ?
Hımmm 4+2 sat a göreyse iki hafta daha bekle bakalım.Göreceksin inş keseyi de :)İlk yaptırdım 70 küsürlerdeydi takip etmiyorum benim için stres unsuru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?