Peki canım o kısmını bilemiyorum tabi sadece bir yol göstereyim dedim devlet hastanesinde de önerilecek doktorlar vardır elbette çok bilmiyorum burayı yeni sayılırım.İnşallah gönlüne göre verir Allah..Onu karşılıycak para lazım kardeş
Benim deeeeKızlar yarn randevum var dua edin ne olur bebeğim sağlıklı olsun
Inşallah canım. Haberleşelim kaçta senin randevun. Kaç haftalıksın?Benim deeeeYaşadığım lekelenmeden sonra kontrol olcak ve kısmetse kalp atışına bakılacak.İnşallah sağlıklıdır bebişlerimiz haberleşelim doktor çıkışı
8.30 birazdan çıkıcam inşInşallah canım. Haberleşelim kaçta senin randevun. Kaç haftalıksın?
Benimde 9.10 hayırlı haberler alırız inşallah8.30 birazdan çıkıcam inş
Duyduk çok şükür Allah herkese nasip etsin İnşallahBenimde 9.10 hayırlı haberler alırız inşallah
Gözün aydn canm darısı başımıza :)Duyduk çok şükür Allah herkese nasip etsin İnşallah
Inşallah canm ben kan verdim bekliyorum :)kızlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah :)
Teşekkürler canım :)kızlar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah :)
Keseyi karından göremezse alttan bakacaktır.Kan testi ne için canım ?Inşallah canm ben kan verdim bekliyorum :)
Ultrasona randevu aldık. Kana baktı artış nasıl diye. Daha çıkmadı onu bekliyorum. Nasıl bu kadar erken öğrendim diye pek inanamadı ondan tekrar kan istediKeseyi karından göremezse alttan bakacaktır.Kan testi ne için canım ?
Anladım güzel haberlerini bekliyoruz :)Ultrasona randevu aldık. Kana baktı artış nasıl diye. Daha çıkmadı onu bekliyorum. Nasıl bu kadar erken öğrendim diye pek inanamadı ondan tekrar kan istedi
Dr un işi çıktı malesef bi kan verdim sonuç yok pazartesi gel yine dediAnladım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Allah Allah ya ta pazartesi hem de karından bi ultrasona bakmayı deneseydi yaDr un işi çıktı malesef bi kan verdim sonuç yok pazartesi gel yine dedi
Ya moralim çok bozuk 1 hafta önce 92.7 şimdi 5000 dış gebelik miAllah Allah ya ta pazartesi hem de karından bi ultrasona bakmayı deneseydi ya
Canım valla biraz yüksek çıkmış sanki ama hemen bozma moralini Dr yoksa Başkasına yorumlat bence kafan rahat olsun en azından bir sağlık merkezinde FilsnYa moralim çok bozuk 1 hafta önce 92.7 şimdi 5000 dış gebelik mi
Sağlık ocağımızdaki dr bişeyden anlamıyo dr pazartesi gel dedi nasıl dayanıcam ben şimdiCanım valla biraz yüksek çıkmış sanki ama hemen bozma moralini Dr yoksa Başkasına yorumlat bence kafan rahat olsun en azından bir sağlık merkezinde Filsn
Onu karşılıycak para lazım kardeş
Sağlık ocağımızdaki dr bişeyden anlamıyo dr pazartesi gel dedi nasıl dayanıcam ben şimdine olabilir ki dış gebelik yavaş ilerleyince oluyomuş araştırdım birazda hızlı yükselmesi neden olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?