Inşallah canım, bende haftanın dolmasını bekliyorum öyle gideceğim doktora, ilk öğrendiğimde gittim zaten aktif kanama ve çok şiddetli ağrı olmadığı sürece korkacak birşey yok dedi bende bekliyorum zamanın dolmasınıHımmm 4+2 sat a göreyse iki hafta daha bekle bakalım.Göreceksin inş keseyi de :)
Tuhaf olmuş hem alttan hem üstten bakmaya niye gerek duydu acaba kalınlaşma varsa onu karından da görebilir komik olmuş ama hadi bir de alttan Bakslım demesi :) bir sonraki randevu ne zaman peki ?Kızlar ben bugun kontrele gittim ne gariptir ki üstten keseyi gördü 5 haftalık dedi bide alttan bakalım dedi alttan baktı ordada rahim duvarın kalınlaşmış göremedim dedi ne demek istedi anlamadım kan tahlili istedi ama daha çıkmadı sizce nedir bu durum
herhsbgi bir lekelenme olursa git ama bende kahverengi lekelenme oldu progestan verdi içiyorumInşallah canım, bende haftanın dolmasını bekliyorum öyle gideceğim doktora, ilk öğrendiğimde gittim zaten aktif kanama ve çok şiddetli ağrı olmadığı sürece korkacak birşey yok dedi bende bekliyorum zamanın dolmasını
normalde karından bakarlar göremedikleri zaman vajınal ultrasonla bakarlar sizinki biraz tuhaf olmuş bence başka bir doktora daha görününKızlar ben bugun kontrele gittim ne gariptir ki üstten keseyi gördü 5 haftalık dedi bide alttan bakalım dedi alttan baktı ordada rahim duvarın kalınlaşmış göremedim dedi ne demek istedi anlamadım kan tahlili istedi ama daha çıkmadı sizce nedir bu durum
Neyin sonucu çıkacak ki anlamadımAynen bnde şaşırdım saat 1 de sonuç çıkcak bakalm haber veririm
Canım ankaradayım ben de senin gibi doktorumu önerebilirimAynen bnde şaşırdım saat 1 de sonuç çıkcak bakalm haber veririm
Tamam canım şuan herşey normal çok şükürŞ
herhsbgi bir lekelenme olursa git ama bende kahverengi lekelenme oldu progestan verdi içiyorum
Aaaaa kana bakmadan mı hem karından hem alttan ultrason çekti bu doktor Allah Allah ya..Ve neden kısırlık Bölümü'ne yollayıp moral bozuyo bu doktor ? Canım bence sen başka Dr a gözükmelisin.Demete yakınsan orda benim doktorum hem bilgili hem vicdanlı bir doktor üzülme sen Sıkma Can'ını gönlüne göre versin AllahKan tahlilim çıktı malesef yokmuş kısırlık bölümüne yolladı. Allah dan hayırlısı
Benim de bu şekildeydi hafif Sancı vurup geçiyordu kahverengi ya da pembemsi akıntın varsa Yerleşme kanaması olabilir dikkat et canım 2 gün sonra tekrar baktır istersen hcg ne..selam arkadaşlar,
benimde normalde adet günlerim 30-32. gün arası oluyor. bu ay yumurtlamam geç olmuş 24. günümde ovulasyon testinde pozitifi aldım. Bugünde 36. günüm ama hala regl olmadım. pazar sabahı gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı. 24. gün yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi ? birde bugün sürekli tuvaeletteydim sanki regl olmuşum gibi geliyor tuvalete gidiyorum ama hiç birşey yok. bir de az da olsa akıntım ar normalde bu dönemde adet döneminde kuru dönem olması gerekmiyor mu ? Hamile olabilir miyim acaba ?
Adetten Bayağı önce baktırdın sanırım.Benim adetim 3.günü 369 ile başlamıştıbende yeni öğrenenlerdenim değerleriniz kaç çıktı acaba benim ilk 22,7 sonra 70,40 a yükseldi adetten hesaplayınca 4+3 çıkıyo
canım arada sanki adet sancısı olur gibi oluyo geçiyor. hiç kanamada olmadı. çok ilginç.Benim de bu şekildeydi hafif Sancı vurup geçiyordu kahverengi ya da pembemsi akıntın varsa Yerleşme kanaması olabilir dikkat et canım 2 gün sonra tekrar baktır istersen hcg ne..
Çok fazla beklenti içerisine girme ama 2 gün daha geçince tekrar kan testi yaptır derim ben.Hamile olabilirsin de olmayabilirsin decanım arada sanki adet sancısı olur gibi oluyo geçiyor. hiç kanamada olmadı. çok ilginç.
tamam canım zaten daha hiç kan testi yaptırmadım 2 gün daha bekleyeceğim olmadı kan testi yaptırırımÇok fazla beklenti içerisine girme ama 2 gün daha geçince tekrar kan testi yaptır derim ben.Hamile olabilirsin de olmayabilirsin de
evet canım özel bir tip merkeziAynen canım ilk başta var dedi sonrada yok çok büyük hayal korıklığı özelmi orası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?