2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Bacaklara kardeşim yardım etti en son, bikini bölgesinide ayna yardımıyla eldivenle alıyorum çok kolay oluyor.

Ben ilk altı ay için anne yanı beşik aldım sonra büyük beşik alacağım.
Güle güle kullan canım.Benim yatağının yanında yer yok gardrop ile birleşmeye az kaldı yatağımın.Beşik kısmetse ilk 6 ay odamızda olacdk ama

Ben ilk altı ay için anne yanı beşik aldım sonra büyük beşik alacağım.
güle güle kullanın anne yanı beşiklerde aklımın bir köşesinde bakalım ben ne yapacağım. bu akşam bakıcaz aklımda birşeyler var 2 yaşına kadar idare edecek beşik istiyorum... büyüyen beşikler fazla büyük ve açılmış hallerini beğenmiyorum... dolap ve şifonyeri hazır ama yatak yok ortada.... hafif her yere çekebiliceğim, kolay temizlenebilen ve fazla yer kaplamayan ve en önemlisi çocuğun içinden tırmanıp kendine zarar vermeyeceği güven veren bir beşik olmalı... 2 yaşından sonra odasına almayı düşünüyorum onu. o zaman beşiği söker kaldırır uygun bir yatak alırım odasına diyorum... uzayan yataklar gibi... internette kanz hamburg oyun parkı var onu beğendim birde yakından görmek istiyorum kullanışlı gelirse onu alabilirim. https://www.babymall.com.tr/urun/ka...Ym9-46eKExPHKJ4haFrZ8ULE5jWOpImBoCkk0QAvD_BwE

Anne yanı gerçekten çok büyük kolaylık olacağını düşünüyorum. Sizin beklentilerinizi galiba en iyi park yatak karşılar ozaman. Bende daha karar veremedim normal beşikmi yoksa büyüyen beşikmi alsam diye. Anne yanı beni ilk altı ay için kurtarır sonrasınada artık duruma göre bakarım.

Oglum şu anda 5.buçuk yaşında ve 4 yaşına kadar park yatak kullandım. Ilk zamanlar yer seviyesindeydi, daha sonra yukselttim. Normal mobilya tarzında beşiği vardı hiç kullanmadım diyebilirim. Ki kaldırdım hatta....Ve şimdiki doğacak cocugum icin de ilk 6 aylık anne yani beşik ve yine park yataktan vazgecmicem. En güzel rahatlık bence. Cocuk 4-5 yasına geldiğinde bence normal bi yatak alın diğer süreçleri park yatakla gecirin derim. Kaldi ki kendini bildikleri zaman besikte yatmak bile istemiyorlar...

Ben büyüyen Beşik almayı düşünüyorum büyüdüğünde bazaya çevrilebilecek beşik kısmetse inşallah

bana tavsiye edebiliceğiniz bir park yatak var mı?

birde şunu sormak isterim size bu park yatak temizliği sökülüp yıkanabilen park yataklar var mı. temizlik genelde nemli bez ile silin diyor ama ne kullanılabilir başka dezenfektan temizleyiciler sprey formunda olanlar iş görür mü? kafam biraz temizlik aşamasına takılıyor evimde kedi var o olmasa toz olur kirlenir ne biliyim bir şekilde dezenfekte olması gerekmez mi. nemli bezle ile nereye kadar temiz kalır ki? tecrübeli olarak bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

bebek yatağı konusunda karar veren var mı? park yatak mı yoksa diğer beşikler mi? siz neye karar verdiniz?
Ben besik yerine direkt kucuk park yatak almayi dusunuyorum. Kucuk oldugu icin hem fazla yer kaplamiyor, hem de tekerlekleri oldugu icin odadan odaya tasinabiliyor.

Benm ikinci hamileligim krem falan kullanan var mi ilkinde kullandm genede catlagim oldu.ne yapcsm bilmiyorum
Ben iceriginde kakao vs olan bi yag aldim ama henuz kullanmaya baslamadim, catlak daha cok bunyeyle alakaliymis zaten, kimisinde krem kullansa da olurmus, kimisinde de kullanmasa da olmazmis.

bana tavsiye edebiliceğiniz bir park yatak var mı?
Kesinlikle pahalı bisey almaya gerek yok. O zamanlar normal bi park yataktan daha uygun fiyata almıştım. Ve ben renk karmaşası sevmedigim icin tamamen sade yükseltilebilir krem renkli bi park yatak aldım. Bebekler zaten şu anda anlamıyor. O yüzden çok şekilli vs karmakarışık şeylere ihtiyacı yok diye düşünüyorum. Kaldiki çocuk odası almıştım, şu anda beşiğinden dolabına boş boş aşağıda sığınakta duruyor. Ilk çocukta insan biraz açıkçası ne oldum oluyor. (Ben de öyle oldu) yani şu anına yatırım yapacağınıza cocuk büyüdüğünde ona güzel bi oda takımı alın. Inanın çoğu şey kullanılmıyor bile....

kızlar gögüs ucumda katılaşmış sarı birşey var.. dün farkettim sanki süt gelmiş orda kurumuş gibi. yıkadım ama çıkmadı korktum dokunmaya bugün tekrar duş aldıktan sonra soydum çıkardım yanlış birşeymi yaptım bilmiyorum. sizde de böyle gögüs ucunda kurumuş sarı birşey var mı?

Bende yok.Benim sağ Göğüs ucumda sarı benek gibi bişey var ama o hamileliğin başından beri var ,Göğüs kisti süt değil yani

Bende yok.Benim sağ Göğüs ucumda sarı benek gibi bişey var ama o hamileliğin başından beri var ,Göğüs kisti süt değil yani
yok kurumuş sarı birşey vardı? netten baktım da şimdi süt kanallarının açıldığı anlamına geliyormuş kan ve kötü koku olmadığı sürece sorun yokmuş. doktora gidince sorarım bakalım devam ederse.akan birşey hissetmiyorum yok şuanda da zaten ama daha önce az akmış farketmemişim sanırım o da ucunda kurumuş.

ya seni görünce acayip heyecanlanıyorum bu arada benden ilerdesin ya çok az kalmadımı doğuma çok heycanlanıyorum ya 30 a geldin neredeyse...

ya seni görünce acayip heyecanlanıyorum bu arada benden ilerdesin ya çok az kalmadımı doğuma çok heycanlanıyorum ya 30 a geldin neredeyse...
:) Evet canım çok şükür 29.haftadayım Cumartesi 30 başlıyo inşallah
Zaman hızlandı gibi geliyor bana,Başlarda hiç geçmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…