2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

o reflü sorunu bende de var ne yazık ki. baharat ve soğanı çıkarınca hayatımdan düzeldi. mide yanması başlayınca karpuz çok iyi geliyor aklında bulunsun.
Reflü bende de son zamanlarda arada olmaya başladı leblebi yiyorum iyi geliyo midemin suyunu çekiyo

Slm kızlar bugün kontrolum.vardi tansiyonum 14-9 çıktı doktorum kontrol altında olman gerek böyle olmaması gerek dedi moralim bozuldu bu akşam ve yarın sabah olcecegim yüksek çıkarsa yatırım diyodaha 33 haftadayim.

14/9 Sınırda demek oluyo inşallsh düşer canım ya gecmiş olsun yatırırsa iyi olur Ciğer geliştirici iğne yapar tansiyonunu fln düşürürler belki

çok geçmiş olsun... korkma sakın düzelicek arada oluyor böyle sıkma canını takip et sen. 30 haftada kontroldeyken doktor doğsa bile yaşar rahatız şimdi demişti bana. sen 33desin korkma inş. zamanında gelicek bebeğin. insanlar ne sancılarla gidiyorda bebeği içerde tutmayı başarıyorlar. bir arkadaşım yüksek tansiyon beraberinde mide bulantısı ve kusma ile gitti. kusmak iyi birşey değilmiş doktor gel bakalım demiş. gebelik zehirlenmesinden şüphelenmişlerdi. hastaneye gittiği günün akşamı taburcu oldu. bebeğinide sağlıklı bir şekilde zamanında doğurdu.

Canım nasılsın ? Tansiyonun nssıl ölçtün mü

Evet canım 1 Ekim dedi.Nst de yine benim hissetmediğim sancılar çıktı diye de pazartesi yine gideceğim.Nasıl gidiyor senin ?
1 ekim bebeğine kavuşacaksın ya çok sevindim çok az kaldı. inş. sağlıkla alırsın kucağına sorunsuz sıkıntısız herşey yolunda gitsin. insan özlüyor gerçekten... görmediğin şeyi özlüyorsun bende çok heycanlıyım hala inanamıyorum bebeğimiz gelecek,bu evde bir bebek olacak, kokusu,sesi,varlığı ve biz anne ve baba olacağız.çok heycanlı gerçekten. bende pzts gideceğim o zaman nst yapılacak. bizim sanırım 1 ayımız daha var.

Evet canım çok şükür Rabbim Bugünleri gösterdi sağlıkla hayırla tamamına da erdirsin inşallah.Ben de inanamıyorum :) Bir yandan vakit çabucak geçsin istiyorum bir yandan da Hateketleri özleyeceğimi düşünerek üzülüyorum:) gelsin ama yine de

kızlar yenidoğan bebeği beşiğine yatırdığımızda üstüne ne örtücez. bebek yorganı mı? elyaf dolgulu battaniyemi? ne örtüceksiniz siz

kızlar yenidoğan bebeği beşiğine yatırdığımızda üstüne ne örtücez. bebek yorganı mı? elyaf dolgulu battaniyemi? ne örtüceksiniz siz
Ben Penye battaniye örterim herhalde bazıları da uyku tulumu giydirip Öylece yatırmayı düşünüyor daha Güvenli olacağını düşündüğünden

Bu arada bizim yorganı annem Aldı elyaf dolgulu almış havalar soğuyunca onu örteriz ya da battaniye

Penye battaniye ile yarım kundak yapıp yatırırım sanırım. Kendi bebeklik battaniyemin dışına nevresim diktiriyormuş teyzem, kalındı o battaniye. Onu örterim soğuklarda da. Uyku tulumu giydiriyor insanlar ama ben almadım şimdilik. Doğsun bakalım bir zaten 2-3 ay çok hareketli olmazlar yatarken.

bende bugün battaniyeleri yıkıyorum. anne yanı beşik içine penye battaniyeyi çarşaf olarak örtüp üstünede elyaf olanı örtmeyi planlıyorum. park yatakta zaten bebek yorganı olacak. malum havalarda soğumaya başlıyor eve de derece alamadım henüz ona göre sıcaklığı sabit tutayım istiyorum. biz çok üşüyen insanlar değiliz hele ki eşimin kışın pencere açma olayı var. o yüzden tedirginliğim... tabi bebek varken açmaz ama malum biz üşümediğimizden çocukta üşümüyor sanarız diye korkuyorum bu yüzden derece edinip sıcaklığı 25 derece tutmak istiyorum. 20-25 uygun sıcaklık dediler...

Kendinizden bir kat fazla giydirin diyorlar bebeği de. Çok sıcağa alıştırmamak lazım. Ben üşürüm ama eşim çok üşümez. Bebek de erkek, erkekler sıcağı sevmez diyorlar. Bakalım deneye deneye öğreneceğiz bizler de.

Kızlar onu evin durumuna göre ayarlicaksinız. Üşüyecek diye kat kat giydirip, üstünü de çok örtmeyin... bu sefer de isilikleriyle uğraşırsınız.. Zaten üşüdüyse bunu el ayak ve o pembiş burnundan anlarsınız.. Arkadaşın da dediği gibi... kendinızden bir kat fazla sadece...

kontrolden geldim 2040 kg çıktı çocuk 3 hafta önce 1880di nasıl oldu şimdi bu. doktor bebeğin kilosu ile takip etmiyorum ben diyor. ekimin 3. haftasıda alacakmış. yani bu normalmi nedir ben anladım. canım sıkıldı biraz. 3 haftada az değil mi aldığı kilo?

Canım benim sıkma canını. Daha vakit var, bak sen onun son 1-2 haftada alacağı kiloya. Anca daha. Kaldiki çok az da değil kilosu... sorun edip takma kafana. Sen sezeryan mı düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…