2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Aaa çok iyi.... Kimyasal değil o ve oğlun olacak... Tebrik Ederim.... Sen içini ferah tut herşey yolunda gidecek.
Düşük değer dediler 2 katına çıkması lazım inşallah Allah’ım ağzından işitsin çok sağol canım

inşallah hayırlısıyla bi haberini alsam :) dün test yaptırdım 24,48 çıktı bat son 3 dua et nolur kimyasal olmasından çok korkuyorum yarın tekrar edicem testi
Ayyy çok sevindim canım süper bir haber bu :) 41 bin kere Maşallah.Çok şükür..sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelikle kucağına almak nasip etsin Rabbim dualarım senin için

Kizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz

Limon dengeler. Sarımsak düşürür. Ama hepten de düşmesin dikkat et. Nasıl cıktı testlerin

@poga ne yaptın canım nasıl oldunuz?
İyiyiz çok şükür. Cmts çıktı hastaneden kuzum 1 haftadır kucağımda... Şimdilerde ise uykusuz günler... Geceler gündüzler hep birbirine yaşıyoruz. Yemek yemeğe zaman bulamadığım oluyor. Saatlerce emiyor 1 saat uyusa bazen 2 saat uyuyor. Gelen giden desen arkadaşlar akrabalara 40 gün yasağı koydumda bir komşulara laf geçiremedim. Gelen gelene .... Mahremiyet diye birşey kalmadı bende... Öyle komşuluk ilişkimde yoktur Merhaba merhaba o kadar... Ne meraklıyım millet eve gelmeye meğer. Ya biraz anlayış ama yok millette.. Bugün artık kabul etmedim... Gögüs ler fora geziyorum evde :) sen ne durumdasın asıl?

Ben 3.gün hastaneden çıktım eve geldim arkamdan patır patır Komşular damladı:) yav bi durun toparlanalım bari yok meraklılar hamilelikte iki tas Çorba getirmediler bebeği görmeye koştular ama !

Ohhh şükür. Çok sevindim adına. Ama şu gelen giden kısmına bende acayip derecede takıntılıyım. Insan bi bekler ya. Lohusayiz neticesinde . Yeri geliyo oturamıyoruz bile acimizdan. . Benimde ilk doğumumda 2. Güne damlamışlardı. Altta dikiş olduğundan popomun üstüne bile oturamıyordum.. Ama gelde anlat işte. Gelme desen yanlış anlarlar. Cocuk emecek surekli iceri tasinma olayi. Zor yani. Çok iyi anlıyorum seni...Bu arada bende iyiyim. Son zamanlarin hantalligi ve agrilari disinda pek bir sıkıntım yok. bekliyorum işte az kaldı. 6 sında randevum var. Bakalım ne olacak

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok az kaldı sanada

Ben 3.gün hastaneden çıktım eve geldim arkamdan patır patır Komşular damladı:) yav bi durun toparlanalım bari yok meraklılar hamilelikte iki tas Çorba getirmediler bebeği görmeye koştular ama !
Canım Senin emzirme ne durumda ne kadar süre emiyor kaç saatte bir emiyor. Birde yenidoğan bebeğin gözlerinin yukarı kayması normal mi? Arada yukarı kayıyor gözleri tedirgin oluyorum. Nereye bakıcağını bilmiyor ondan dediler ama bilemedim pzts kontrolü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…