2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Sen nasılsın canım. Çınarımız nasıl. Emiyor dimi.?
Çok şükür ikimiz de iyiyiz emmeye ilk günden başladı maşallah.Memeyi emzik gibi kullanıp olanca sütü akşam olmadan tüketmesi dışında şimdilik bişey yok onu da tok oldupunda boş meme vererek çözmeye başladım.Doğumlar patır patır geliyo senin kaçıncı haftan ?

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.

Maşallah 41 kere Aynen valla emzik gibi kullanıyormuş:) olsun emsinde.. Ben de 35 girdim işte bekliyoruz bakalim

@poga canım inşallah Kavuştun bebeğine
Bebeğimi kucağıma alamadım yoğun bakıma aldılar 7 gün kalacakmış orada. Cigerlerinde sorun varmış ciğerlerini kullanmayı öğrenecek dedi doktorlar. Ne olur dua edin.... 3000kg doğdu kızım henüz emziremedim.serum veriyorlar bende süt sağlıyorum ama çok gelmiyor.

Az önce Yoğun bakım hemşiresi iyice toparladı dedi. Ama oral beslenmesine izin vermemiş doktor. Yarın sabah bakıp söyleyecekmiş şimdi sağdığım sütleri saklıyorlar.

Ay canım ya.. çok geçmiş olsun. Toparlicak kendini merak etme. Biraz erken dogdugu icin cigerlerinde ki sorun. Az daha dursaydi kızımız iyi olurdu ama zamanı buymuş demekki...Sütün de yavaş yavaş gelir ben 40 haftayı doldurduğumda bile gelmemişti hemen. Bol bol su içmelisin. Sen nasılsın peki. Korktuğun kadar varmıymış?

Geçmiş olsun canım sana da bebişini de..kilosu çok iyi Maşallsh kilosu sayesinde çabuk toparlayacak inş.36 haftayı geçmiş olman gerekiyo az değil aslında.Çabucak sağlıkla kavuşursun inş bebeğime csnım.Süte gelince benim de ilk iki gün sadexe sarı damla şeklindeydi üçüncü gün yavsş yavsş beyaza döndğ

Hayır hiç yokmuş. Ne belden yapılanı hissettim nede operasyon sonrası kalkıp yürürken bıçak saplanması.... Hiç biri olmadı herşey çabucak bitti. Çokmu ağrısız hayır ağrılar ım var elbet 4 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar agrıyı geçirmiyor. Ams ben bebek derdinden birşey anlamadım. O daha çok acıttı canımı. Yarın sabah doktoru bilgi verecek miş... Toparlıyor şok oldum görünce onu öyle büyük ki o oraya nasıl sığmış dedim. Hastane çıkışı büyük gelir diyordum tam oturdu üstüne gerçi şuan şapkadan başka birşey yok üzerinde

Canım ne yaptın toparladın mı kendini? Bebiş nasıl?

Canım ne yaptın toparladın mı kendini? Bebiş nasıl?
Az önce hastaneden geldim. Bebeğe süt götürmüştüm gayet iyi dedi doktor artık kendi kendine nefes alıyor ama 7. Gün dolmadan çıkarmayacağım dedi. Yarından sonra emzirmeme izin vereceklermiş. Bu akşamda banyo yapıcam ama korkuyorum acırsa mikrop kaparsa diye banyo yapmazsam baştan aşağı mikrobun ta kendisi olacağım. Bakalım ilk banyo olacak bugün 3.gün ve dikiş yerim açık sadece koruyucu sprey var banyo yapabilirsin dedi diye yapacağım.

tebrik ederim öncelikle gelmiş meleğin inşallah bebişinle beraber up uzunnnnnn yıllarınız olsun biraz sıkıntılı başlamış ama olsun ikinizde iyisiniz anladığım kadarıyla buna bin şükür en kısa zamanda kollarında olur yuvanda olur inşallah

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Herşey Allahtan çok şükür iyi kızım az kaldı kavuşmaya İnş. Size diyorum ya benim yaşadıklarımı yaşamadan alın bebeğinizi kucağınıza diye. Yine aynı dua dilimde benim yaşadıklarımı yaşamadan alın bebeğinizi kucağınıza inşallah.

inşallah hayırlısıyla bi haberini alsam :) dün test yaptırdım 24,48 çıktı bat son 3 dua et nolur kimyasal olmasından çok korkuyorum yarın tekrar edicem testi

inşallah hayırlısıyla bi haberini alsam :) dün test yaptırdım 24,48 çıktı bat son 3 dua et nolur kimyasal olmasından çok korkuyorum yarın tekrar edicem testi
Aaa çok iyi.... Kimyasal değil o ve oğlun olacak... Tebrik Ederim.... Sen içini ferah tut herşey yolunda gidecek.

Amin canım inşallah. Bir an önce kavuş meleğine.

6kasmda dogum yapicam bendr allahn izniyle sezaryen genel anestezi olakmis devlette yapicam cok korkuyorum sondayi bayilttiktan sonra takmalarini isticem bakalm nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…