2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Allah yardımcın olsun canım benim. Bir şey sormak ıstiyorum daha önce cvp verdiysen ben kaçırmışım o kısmı. Sezeryan kendi tercihin mi dr mu gerekli gördü.?
Doktor hemotolojik sorunlardan dolayı normal doğumun riskli olacağını söyledi ve o riske girmeyeceğim hiç tartışmayalım sezaryan dedi. 38e kadar tutmaya çalıştı ama durmuyor sancılar bebek durmuyor strese giriyor kalp atışları yavaşlıyor. Eğer bugün sorun çıksaydı bugün alacaktım dedi. Ama yırttık cuma alıcam sen yinede çarşamba yine gel nstye dedi. Cumaya yatış kağıdımı verdi kan tahlilleri falan yapıldı. İnş cumayı bekler bebeğim

Anladım canım. Tabiki herşeyden önce sağlık önemli gerekli olan neyse o olmalı. Merak etme herşey yolunda olacaktır. Sen biraz dusunmemeye calis. Kendini yıpratma çok. Herşey allahım izniyle güzel olacak bebişinde zamanında gelecek. Şu anda iyi dimi kilosu falan?

2900 doğar dedi ama bilmiyorum

Gogus catlagi icin krem aldiniz mi onceden.lansinoh duymustum emzirirken yikamaya gerek yokmus bilgisi olan varmi

Gogus catlagi icin krem aldiniz mi onceden.lansinoh duymustum emzirirken yikamaya gerek yokmus bilgisi olan varmi
Evet aldım ben onu ama tecrübe etmediğim için iyi kötü birşey diyemem. Umarım hiç gerek kalmaz doğru emzirince sorun olmuyormuş. Meme ucu çocuğun ağzında boşta kalıyormuş çocuk emerken memeden direk çekmemek gerekiyormuş vs... Bakalım yaşayınca göreceğiz.

Purpplee canımmm çok tebrik ederim inan çok sevindim bebişin dünyaya gelmiş
Çok Sağol canım yanlış hatırlamıyorsam ilk üç ay içerisinde ayrılmıştın burdan Rabbim en tez vakitte tekrar nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağında görmek nasip etsin.Nasılsın neler yapıyorsun ?

Ben lansinoh kullanıyorum tamamen bitkisel silmene gerek yok deniyor ama ben yine de yakın vakitte sürmüşsem siliyorum içim öyle rahat ediyor.

Aaaaa canım benim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin Müsalt olunca yaz mutlaka doğumdan sonra..dualarımız seninle
Teşekkür ederim canım hemen arkandayım demiştim sana :) geliyor kızım... Doğum hikayemi mutlaka paylaşacağımpaylaşacağım...

Ben lansinoh kullanıyorum tamamen bitkisel silmene gerek yok deniyor ama ben yine de yakın vakitte sürmüşsem siliyorum içim öyle rahat ediyor.
Ben hastaneye giderken sudocrem almıştım onu götüreyim mi bebeğe hemen kullanacak mıyım onu acaba?

Ben hastaneye giderken sudocrem almıştım onu götüreyim mi bebeğe hemen kullanacak mıyım onu acaba?
Yok canım gerek yok biz eve gelince başladık kullanmaya.kıyafet çok Lazım oluyo üç takım aldık yanımıza yetmedi eşim evden getirdi tekrar

evet malesef canım yeni bıraktım korunmayı 2. denememi yaptım bu ay bekliyorum inşallah nasip eder Rabbim bebişin nasıl sen nasılsın ağrı sızı var mı sezeryan oldu sanırım

evet malesef canım yeni bıraktım korunmayı 2. denememi yaptım bu ay bekliyorum inşallah nasip eder Rabbim bebişin nasıl sen nasılsın ağrı sızı var mı sezeryan oldu sanırım
Aminnn inşallah canım Rabbim yerini doldursun hemen inşallah.Evet sezerysn oldum ayağa kalkışlarda Dikiş yeri acıyo hala bebiş de yoruyo valla.Annem vardı Yanımda biraZdsn o da gidecek tek kalıcam bakalım.Bu konuda soru sormak istemiyorum ama operasyon mu geçirdin canım

Oy olsun tatlı yorgunluktan inşallah seninde ağrın sızın geçer keyifli günler başlar. 6+5te yoğun bi kanamayla hastaneye koştuk kalp sesini duyduk sağlıklı bişey yok dedi kanamayı kesti o geceyi hastanede geçirdim sabah 6da çıktım öğlen doktora git tekrar dedi kanama içerde pıhtı yapmış kalbi durdu maalesef tam 7. Haftamın dolduğu gün kürtaj oldum ama atamadım psikolojisini bırakabilirsin korunmayı dedi ama yapamadım 2 aydır saldım canım benim amin inşallah nasip ne diyim cennet kuşu oldu gitti

Onu biliyorum da neden bu kadar süre korundun dşye aklıma takılmıştı anladım canım kendi tercihinmiş demekki..üzme kendini ta en basında olmuş ilerleyen zamanlarda olsa çokkkk daha zor olurdu.Rabbim yine beterinden korumuş.Hem sağlıksız bebişler ilk üç ay tutunamayanlar oluyor.

Doğuncaya kadar içimden kaybetme korkusu gitmedi,benim de kanamam olmuştu.Leke kanama derken 12 hafta yoğun stres yaşamıştım neyse çpk şükür geçti o günler de.En kısa zamanda yeni sağlıklı bebiş gelsin inş o zaman ferahlayacaksın Allah'ın izniyle

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.ne hissediyorsunuz çok iyi biliyorum. İnş. Bir kerelikle kalır bu yaşadığınız. Tüm tahlillerinizi yaptırın lütfen. Doktorlar genelde ilk düşükte çok önemsemiyor ama önlem almakta fayda var. Doğuma giricem cuma günü sizede dua edicem benim yaşadıklarımı yaşamadan tez zamanda kucağınıza alın bebeğinizi diye.

ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun dilerim sağlıkla doğuma girer bi avazda kurtulur meleğinize kavuşursunuz Rabbim beterinden korusun sınav dünyası sınavım buymuş diyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun bilemeyiz ne iyi ne kötü

amin canım amin çok teşekkür ederim sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…