2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iice şişmişim eşim çalışıuor gece 1 de eve geliyor.kendi eşi evde ben nasıl rahat edim bana gel dio saçma saçma.eşin gelince alır dio gece 1 e kadar napacam acaba ben
Sevdiğin ve muhabbetinizin güzel olduğu bi insan olsa kızkıza vakit güzel geçirirsiniz ama herkeslefe olmuyo işte içinden gelmiyosa yapacak bişey yok. Kimse karışmasın izin verme

Kızlar kahvaltıdan sonra kalbim inanılmaz şekilde hızlı atıyor ve birden halsizlesiyorum nedeni ne olabilir yaşayan var mi
Aynı beni anlatmışsın. Kalp çarpıntısı baş ağrısı resmen kendimden geçiyorum kahvaltı yapasım gelmiyor inanki. Halsizlik cokuyor. Son günlerde çareyi serin duşta buldum serin dus alınca kendime geliyorum biraz

kuyruk sokumu ağrım uzun zamandr var ortopedik yastkta oturuyorum diğer türlü daha çok ağrıo. kalçamın sağ tarafı bir ara çok ağrıdı sonra geçti Allahtan. ama sonlarda daha çok ağrıomuş doğuma yakın arkadaşm 38.haftada öyle dedi
Allah kolaylık versin daha 34teyiz :( bazen tüm kemiklerim birbirine geçmiş gibi kıpırdayamıyorum.

Benim insallah 2. Bebegim bu canim :) ilkinde de cok lazim oldu hatta 2tane manuel aldim evde hala duruyor ama cok kullanissiz.. arastirdim elektrikliler daha iyi imis... marka ariyorim simdi... sezeryansa dogumun veya calisan bir anneysen şart canim cok lazim oluyor ... ama normal planin varsa ve uzun sure bebisinle kalabileceksen acele etme derim... ben calisiyorum ve evde oldugun sure icinde sut biriktirmem gerekiyor. Ve maalesef sezeryan olacagim :KK43: ilk dogumumda ilk gun geldi şükür sütüm (33 haftalik olmasina ragmen) ama bunda gelmeyebilir endisesi oluyor cunku hic belli olmuyor bu isler :)
Oh ne güzel deneyimlilerdensin ozaman canım ben daha acemiyim her şeye bunuda mı alsam işe yarar mı diye düşünüyorum :) lansinoh markasını araştr bir canım onu çok önerdiler bana. Doğumum daha belli değil ama çalışıcam 4 ay evde olabilicem izin alabilirsem 6 ay evdeyim. Evde olsam bile yinefe gerekmez mi süt bol gelirse yine sağmam gerekir diye düşünüyorum yanlış mıyım bilmiyorum ama. Birde ilk hamileliğinzde süt geliyor muydu sıktığınız zaman benim şuan gelmiyorda gelmicek mi acaba diye korkuyorum da :(

Biz bu aralar Deniz isminde yoğunlaştık. Ben çift isim istiyorum, eşime kabul ettirebilirsem Deniz Alp veya Deniz Efe olacak.

Bundan önce de Çağan ismini ciddi ciddi düşünmüştüm, bizimki kabul etmedi.
Yekta, Bulut, Utku, Arel, Feza, Umut, Güneş, Berk, Kayra da beğendiğim isimler.
Hepsi çok güzel dünde ben düşündüm Yekta ismini çok çok... yamaçta güzel anladım ki ben içinde ç harfi olan isimleri seviyorum sanırım. Miraç, Siraç derken şimdi Meriç'e taktım. Ama çevremde var işte. Deniz ve diğerlerinin bazılarını çevremdekiler koydu sağolsun geç mi hamile kaldım desem yok yaşıtlarım ikinciye döndü bana isim kalmadı :))

Kızlar kahvaltıdan sonra kalbim inanılmaz şekilde hızlı atıyor ve birden halsizlesiyorum nedeni ne olabilir yaşayan var mi
yaşıyorum canım kendim ölçüyorum da 120-140 arası çıkıyor nabzım sırf bunun için kardiyolojiye de gittim. holter falan taktı. kansızlık hamilelik tam bir nedeni yok taşikardi varmış ama önemli değilmiş. çok rahatsızsan ilaç verebilirim dedi istemedim idare edebiliyorum. sen de ölç nabzını aşırı yüksek değilse sabretcez

Benim gibi isim bulmamışsın daha tenbelmiyiz neyiz, milay, melisa,mehir, nehir, melina, isimleri hoşuma gidiyor ama hepsinde bi kusur var en son milay koyucakdım, oda gürgüce yazılmiyor "y" harfı yok diye milai olucakdı. (მილაი) cok kararsızım artık kızımın ismi ....... demek isdiyorum.
Tembel değilde bence çok kararsızız:bicak:

Milay değilde Miray diye arkadasım vardı. Erva, Asel, Hira, Lina nasıl ? Sende M harfinden gidiyorsun :D Sizin oralara göre isimler neler bilemediğim için öneri yapamıyorum pek

Kızlar sıcaktan mıdır bilmiyorum dünden beri nefes darlığı sıkışma gibi bişey yaşıyorum. O an hafif bulanık oluyor etraf ya da bana mı öyle geliyor kestiremiyorum. Sıcak basıyor halsizleşiyorum. Bunlar normal mi acaba gerçi buna benzer şeyler yazmışşsınız son sayfalarda ama benim yemek sonrası değil gün içinde ara ara böyle doktoruna soran var mı?
Sanki ilk aylara dönmüşüm gibi hissediyorum uykusuzluk hali yorgunluk işe gitmek çok zor izne de çok var. :110:

Ah be canım herkes farklı işte, seninki söylemeden halden anlamadığı oluyor demekki:) benim annemde zaman zaman aksatır ama söylersem de yapar asla suistimal etmez.
Fakat KV çok farklı , söylediğinde de bahane bulup yapmıyor. Bi iki ister de yaparsa da 3.gün yok ortada :) isteksiz ve mağdur sürekli ama gezmeye canavar :)

Hayırlısı olsun :)
Senin KV açıkgöz biraz o zaman :) Asıl böylesinden daha çok istemek lazım :)

Oh ne güzel deneyimlilerdensin ozaman canım ben daha acemiyim her şeye bunuda mı alsam işe yarar mı diye düşünüyorum :) lansinoh markasını araştr bir canım onu çok önerdiler bana. Doğumum daha belli değil ama çalışıcam 4 ay evde olabilicem izin alabilirsem 6 ay evdeyim. Evde olsam bile yinefe gerekmez mi süt bol gelirse yine sağmam gerekir diye düşünüyorum yanlış mıyım bilmiyorum ama. Birde ilk hamileliğinzde süt geliyor muydu sıktığınız zaman benim şuan gelmiyorda gelmicek mi acaba diye korkuyorum da :KK43:
Sut fazla olursada gerekiyor bosaltmak icin ki bosalmazsa sitmaya sebep olabiliyor :( az olursada artirmak icin lazim oluyor aslinda canim ben cok kullandim ilk gebeligimde... doğumu yaptigim gun kizimi kuvöze aldilar (erken oldugu ve hicbir tedbir alinmadigi icin)... ben elimle o gun sıktım hic sut emaresi yoktu :( ama hastanenin sut sagim makinesiyle sagdigimda geldi hic endise etme gelecektir.... hatta ertesi gün bebgin hayati tehlikesi var hazirlikli olun dediler bana sütüm birden geri kesildi (resmen hissettim bunu)... sonra hastanedeki cihazla saga saga geri getirdikk ... sukur sonrasinda da hic sorun yaşamadım... ama oyle yada boyle geliyor süt strese sokma kendini sütüne güven ... bu bizim dogal surecimiz aksini hic aklina getirme :)

Hepsi çok güzel dünde ben düşündüm Yekta ismini çok çok... yamaçta güzel anladım ki ben içinde ç harfi olan isimleri seviyorum sanırım. Miraç, Siraç derken şimdi Meriç'e taktım. Ama çevremde var işte. Deniz ve diğerlerinin bazılarını çevremdekiler koydu sağolsun geç mi hamile kaldım desem yok yaşıtlarım ikinciye döndü bana isim kalmadı :))

Deniz benim de etrafımda var çok aslında. Mesela üniversitedeki 6 kişilik odadan arkadaşlarımın oluşturduğu grupta bir kız bir erkek Deniz var, hatta biri yeni doğdu. Kardeşim (her ne kadar henüz evli olmasa da :D) Deniz koyacakmış, koy dedim farketmez :D hiç takılmıyorum :) Soyisimleri farklı, hayatları farklı olacak.

Çağan isminin içindeki ç'yi de sevmiştim ben, farklı bir enerjisi var o harfin. Hem ses hem anlam önemli bence. Meriç kulağa güzel geliyor. Siraç'ı ilk kez duydum, anlamı nedir?

Sevdiğin ve muhabbetinizin güzel olduğu bi insan olsa kızkıza vakit güzel geçirirsiniz ama herkeslefe olmuyo işte içinden gelmiyosa yapacak bişey yok. Kimse karışmasın izin verme
sevmiyorum çünkü kendinden kaynaklı.kardeşini kıskanıo herkesten şöylr kıskanıo o ii onu seviolsr beni sevmiolar.fesat bi kişiliği var yani.mutfak dolaplarımızı kıyaslıo sen hesap et.napim ben onla gece 1 e kadar sinirlerimi alt üst eder :D

Bendede evde carbosol var denk geldi öyle göğüs ucu kremi yazıyor bende yana yakıla krem arıyordum meğer evde varmış sürüyorum bakalım inşallah faydasını görürüm ama iki oğlumu da emzirdim ikisindede krem kullandım banamısın demedi yine acıyo ve yara oluyo malesef belki benim yapımdan dolayıdır bilemiyorum ama hiç kremler etki etmemişti
Ben bugün birde lansinoh alayım ondan herkes memnun ise yariyormus

Back
X