- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.781
Tadda fark oldu mu canımBende dedigin gibi yoğurttan yaptım süzücem şimdi onu
Geçmiş olsun canım inşallah başka alerjisi çıkmaz. Daha düb eşime diyordum elmaya armuta alerji olmaz heralde diye oluyormuş demek kiKızlar selam bir kaç gündür bakamadım misaifelerim vardı. Oğlana armut püresi yedirniştim 3. Gün ve boynu olduğu gibi kızardı bir anda. Alerji oldu. Daha da vermem bakalım inşallah daha fazla bir şeye alerjisi olmaz. İki gecedir de 2 saarte bir, bazen de saatte uyanıyor. O da armuttan kaynaklıydı dmekki.
Bu arada bağımsız dönmeye başladık 6. Ay dolmak üzere... Fırfır dönüyoruz çok mutluyuz :)
Sizler iyisinizdir umarım...
Yoğurtla yaptigim biraz ekşi olsu ya bi kaç çay kaşığı verdim yedi ondan ama diğerini yememişti.Tadda fark oldu mu canım
Geçmiş olsun canım inşallah başka alerjisi çıkmaz. Daha düb eşime diyordum elmaya armuta alerji olmaz heralde diye oluyormuş demek ki
Sagol cnm Rabbim hepsine sağlık versingeçmiş olsun canım. Çok zormuş ya hele tek başına bakmak, sen yine tecrübelisin =)
Tabi ki canım meyveyle başlayabilirsin. Ama brnim naçizane fikrim sanki önce sebzeleri tattırsan daha iyi olur gibi. Meyveler tatlı olduğu için sonra sebzeleri sevmeme ihtimali var ben öyle düşünüyorum tabi her çocuk da bir olmaz. Ben işimi garantiye aldım :)Herkeste aynısı oluyor demek ki. Birden karar verdim ek gıdaya, o sırada muz vardı, onunla başladım o yüzden. Bir de meyve püresi ile başlayabilirsiniz diyorlardı. Meyveler arasında muz da vardı.
Kabakla devam ediyoruz, onu da yiyor ama sindiremiyor onu da. Ne zaman başlayacak sindirmeye acaba? Çok huzursuz da.Tabi ki canım meyveyle başlayabilirsin. Ama brnim naçizane fikrim sanki önce sebzeleri tattırsan daha iyi olur gibi. Meyveler tatlı olduğu için sonra sebzeleri sevmeme ihtimali var ben öyle düşünüyorum tabi her çocuk da bir olmaz. Ben işimi garantiye aldım :)
Deniyecem canim .Belki bir mucize gerceklesir de 5 6 7 8 yerine 2 kez uyanır.Bence sende kaşık mama yedir cnm baya tok tutuyor benim kizim gece sürekli ağlayıp meme istiyordu bende perişan oluyordum. Geç yattığı için 22 yada 23 gibi mamasını veriyorum uyutuyorum. Istersen evde kendin yap muhallebi yedir istersen kasik mama yedir. Ben bebelac gold sütlü pirinçli kullanıyorum. 3 yemek kaşığı mama üzerine kaynatılmış ılımış su koyup muhallebi yapip yediriyorum yetiyor ona.
Vay arkadasİnstagramda bi uyku danışmanına yazdım dün emzik konusunu. Arkadaşımın bana anlattığı yöntem bu uyku danışmanınınmış. Onunda bi arkadaşı eğtim programı almış bu kadından biz onu uygulamaya çalıştık. Tabi bunu söylemedim ama kızım kendisi uyuyor ama emzik istiyor 3-4 gündür diye ayrıntılı açıkladım durumu bi öneriniz var mı diye. Hani tek problem emzik olunca belki fikir verirler diye. Bana bi program uygun görmüşler 1100 tl+Kdv dedi. Bide tamamen destek alsam kim bilir kaç kara istiycekler.
Canim 180 gun doldurmadiysa ek gida icin acele etme .Zaten rahatsiz bir bebegin var .Ustune yeni huzursuzluklar eklenmesin nacizane fikrim .Kabakla devam ediyoruz, onu da yiyor ama sindiremiyor onu da. Ne zaman başlayacak sindirmeye acaba? Çok huzursuz da.
Kv yüzüne başladım, ben vermesem o verecekti. En azından ben 3 gün kuralına uygun veririm diye. Bugün 180 günü doldurdu. Normalde bugün başlayacaktım. Alıp başımı gidesim var, çok yorgunum çok bitkinim ve kimse anlamıyor. Tek başıma oturup ağlıyorum artık.Deniyecem canim .Belki bir mucize gerceklesir de 5 6 7 8 yerine 2 kez uyanır.
Vay arkadas
Canim 180 gun doldurmadiysa ek gida icin acele etme .Zaten rahatsiz bir bebegin var .Ustune yeni huzursuzluklar eklenmesin nacizane fikrim .
Oluyormuş canım, sagolasın.Tadda fark oldu mu canım
Geçmiş olsun canım inşallah başka alerjisi çıkmaz. Daha düb eşime diyordum elmaya armuta alerji olmaz heralde diye oluyormuş demek ki
canim benim ya ne desem bilemiyorum keske yardimci olabilecegimiz yakinlikta olsaydin.Kv yüzüne başladım, ben vermesem o verecekti. En azından ben 3 gün kuralına uygun veririm diye. Bugün 180 günü doldurdu. Normalde bugün başlayacaktım. Alıp başımı gidesim var, çok yorgunum çok bitkinim ve kimse anlamıyor. Tek başıma oturup ağlıyorum artık.
Çok sağol, senin de derdin zaten başından aşkın.canim benim ya ne desem bilemiyorum keske yardimci olabilecegimiz yakinlikta olsaydin.
amann gece 6 kere kalktiÇok sağol, senin de derdin zaten başından aşkın.
Destek oldugunuz için teşekkür ederim. Allah herkese kolaylik versin inşallah. Bebek büyütmek ne kadar zormuş ya. Millet yap yap diyor bir decanim uzulme, oyle saati saatine olmasi cok guzel oldugu anlamina gelmez bence. Bizim yemek saatimiz banyo saatimiz mi var mesela. Hayatin akisinda ilerlemek lazim. O anda bebek neye ihtiyac duyuyorsa anlayip ihtiyacini karsilamak yeterli. Dun gece 12de uyudu 2, 3, 4,4.30, 6.30, 8.30da uyandi. Ben de tek bakiyorum, esim bu olaylar olurken baska odada uyuyor... Delirmeden buyutursem sukredicem kendi adima
bizim de yatak, koltuklar garc gurc dedigin gibi canim, cocuk olunca anladik ki eskimisler
rica ederim, ayni zorluklari paylasiyoruz. Uyudu uyumadi diye diye 5-6 aylik oldu kuzular, şaka gibi =) millete kalsa... Ben daha sezaryen macerami unutamadim hala ruyalarimda...Destek oldugunuz için teşekkür ederim. Allah herkese kolaylik versin inşallah. Bebek büyütmek ne kadar zormuş ya. Millet yap yap diyor bir debaska odada yardımsız mucadele de kafayi yemelik gerçekten haklisiniz. Sık kalkmalar maalesef bizde de var
Turkiye de olsan daha farkli olabilirdi.6 ay tadini alamadan doldu .Ama ileride gecti gitti diyeceksin .Hep boyle devam etmeyecek .Insallah bir an once duzelir de dinlenirsin canim .Kv yüzüne başladım, ben vermesem o verecekti. En azından ben 3 gün kuralına uygun veririm diye. Bugün 180 günü doldurdu. Normalde bugün başlayacaktım. Alıp başımı gidesim var, çok yorgunum çok bitkinim ve kimse anlamıyor. Tek başıma oturup ağlıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?