- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.661
Teşekkür ederim. Allahtan yolda gelirken uyudu, evde mutluydu. Şimdi de mutlu. Ama kanı alan kadını görse hatırlar belki çünkü onu gördüğü an başlıyordu ağlamaya.
Benimki de çevirince kilitleniyor Bir de arada tıpa gibi bir şey var O da sebzeyi meyveyi tam sabit tutuyor senin üstteki paylaştığına benziyor canımbu arada profesyonel bebek bakıcısı annemden bir tavsiye daha :)
sebze meyve emzigi alırken silikon olanların kilitli olanlarından almak lazımmış. diğerleri açılıyor, bir işe yaramıyor dedi.
bu kilitli https://urun.n11.com/emzik-ve-akses...a8MsTyF5bN1SDIvYbwMaAv5BEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
bu kilitsiz mesela https://urun.n11.com/mama-tabagi-ve...3zHUBtpqA2XBZruqrcYaAgtQEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
canım 2 günden fazla süren ateş için doktorun görmesi gerekir. Ateş düşürücü falan verdin mi? Büyük ihtimal diştendirKızlardan birinin ateşi var 38 civarı dün akşamdan beri. Uykuya dalamıyor, ağlama vs diş mi acaba. Diğeride yemiyor o da mızmız. Aynı yumurta ikizi de değiller ki aynı anda çıksın dişleri. Yada ben her şeyi dişe yoruyorum. Doktor bir gün daha devam ederse idrar tahlili istedi. Gözlerim yanıyor, regl oldum. Eyyorlamam bu kadar
Sihirli bardaklar var ya onları dene istersen canım. Ben su içerken bardağı istedi bir kez ona da ağzı büyük fincana az su koydum içtibenimki memeyi reddetmeye bahane ariyor, o yuzden suluklardan bile korkuyorum, neyle içirecegim bilmiyorum, dr.a soracagim
amin canım bende ablamın gazıyla başladım hatta arayıp soruyor sabahtan beri bak iyi olcak sabret diye diye bi hal oldu belki öyle arayıp sormasa kıyamayıp pışpışlıcam gerçekten destek şart 2 saattir kıpırtısız uyuyor işe yarıyor sanırımAllah kolaylık ve bol sabır versin canım. Birileri başarsa da bizde gaza gelsek
Bende oturtmaya başladım en fazla 10 dk oyalanıyor. Seninki kac dk oturuyor cnm. Bazen salıncağı biraz dik tutuyorum öyle oturtup sallıyorum.Yere battaniye ser iki kat canım, üstüne de oğlanın kendi çarşafından ser, koy üstüne dönmeye başladıysa hem orda rahatça da döner. Ben de yerde artık yanlara yastık koyarak oturtmaya başladım.
Bende birkaç gün önce sabaha kadar uyumadım. Sabah 6 kalktı yine mızır mızır koydum beşiğine sabretcem uyusun kendi dedim. Eşim işe gidemedi ağladıkça alsana ağlatma bilmem ne. Ağlıyor dedipim de öyle deli gibi değil 10 sn hüüü sonra susuyor. Eşimi kovdum git artık işine dedim gitti almadım ve sanırım 40 dak falan sürdü uyuması ama 3 saat uyudu. Bende uyudum mis gibi olmuştu. Tekrar yapmak istiyorum ama arkadaş benim eve gelmeyi bekleyen ne çok insan varmış yıllardır gelmeyen misafir 6 aydır bende. Daha 5 aile var haber bekleyen. Bu yüzden uyku eğitimi olayını yapamıyorum. Nasılsa bölünecekamin canım bende ablamın gazıyla başladım hatta arayıp soruyor sabahtan beri bak iyi olcak sabret diye diye bi hal oldu belki öyle arayıp sormasa kıyamayıp pışpışlıcam gerçekten destek şart 2 saattir kıpırtısız uyuyor işe yarıyor sanırım
amin canım bende ablamın gazıyla başladım hatta arayıp soruyor sabahtan beri bak iyi olcak sabret diye diye bi hal oldu belki öyle arayıp sormasa kıyamayıp pışpışlıcam gerçekten destek şart 2 saattir kıpırtısız uyuyor işe yarıyor sanırım
aynen eşim varken olmuyor hatta bugün telefonda söyledim nasıl kıyıyorsun anne diye ağlamadı mı diyor (bizimki hanneee diye ağlıyor :)) dayanıcam artık napayım dedim Çok kvye gidiyoruz orda kucakta sallıyorlar bazen bende ondan korkuyorum bakalım nasıl olacakBende birkaç gün önce sabaha kadar uyumadım. Sabah 6 kalktı yine mızır mızır koydum beşiğine sabretcem uyusun kendi dedim. Eşim işe gidemedi ağladıkça alsana ağlatma bilmem ne. Ağlıyor dedipim de öyle deli gibi değil 10 sn hüüü sonra susuyor. Eşimi kovdum git artık işine dedim gitti almadım ve sanırım 40 dak falan sürdü uyuması ama 3 saat uyudu. Bende uyudum mis gibi olmuştu. Tekrar yapmak istiyorum ama arkadaş benim eve gelmeyi bekleyen ne çok insan varmış yıllardır gelmeyen misafir 6 aydır bende. Daha 5 aile var haber bekleyen. Bu yüzden uyku eğitimi olayını yapamıyorum. Nasılsa bölünecek
rutin olarak emzirdim altını değiştirdim çok çok öptüm kokladım sonra yatağına koyup uyku arkadaşını kucağına verdim ya odadan çıktım ya da göremeyeceği bir yerde durdum dün ağladı sustu ağladı sustu arada gidip yüzünü okşayıp sakinleştirdim emzik verdim ama kucağıma almadım en son uykuya dalınca emziği aldım bugünde emzik siz deneyeyim dedim 15dk hiç susmadan etini koparır gibi ağladı(emzik yok diye) dayanamayıp emziği verdim ve hemen uyudu sonra emziği çıkardım yine yarım saat sonra gözünü açtı etrafına bakındı bir iki sonra tekrar daldı şimdilik böyleyizNasıl yaptın canım tam olarak anlatırmısın?
Ağladığında kucağına alıyor musun? Bir de gündüz uykularına da aynı şekilde mi uyguladın? Ben de başlamak istiyorum ama diş çıkarıyor.amin canım bende ablamın gazıyla başladım hatta arayıp soruyor sabahtan beri bak iyi olcak sabret diye diye bi hal oldu belki öyle arayıp sormasa kıyamayıp pışpışlıcam gerçekten destek şart 2 saattir kıpırtısız uyuyor işe yarıyor sanırım
hangi marka model canım? memnun musun yani?Benimki de çevirince kilitleniyor Bir de arada tıpa gibi bir şey var O da sebzeyi meyveyi tam sabit tutuyor senin üstteki paylaştığına benziyor canım
canım 2 günden fazla süren ateş için doktorun görmesi gerekir. Ateş düşürücü falan verdin mi? Büyük ihtimal diştendir
ya aralıkları bir garip bunların.birden fazla grup var. Ben de ne yapıcam bilemedim. Elimdeki 0-13 kg. bu arada Isize diye bir kriter var , o varsa eğer kg değil boya göre uygunluk hesaplanmış oluyormuş ki bence daha mantıklı.İsofixli olanları İndirimde eşim almıştı biraz acelecidir. 15 aylık diyor. ana kucaklarında 15. Aya kdr oturabilirler mi bilemedim. Arası içinde bir şey alınmaz. Saçma sapan oldu.
umarım açılmaz canım. deneyince yazarsın :)Ben mycey almışım ekstra kilidi yok ama çevirmeli kapanıyor kapağı biberon gibi
ÇOK geçmiş olsun canım. Annelerin olması çok iyi oluyor gerçekten.Kız da bende çok kötü hasta oldukAnnemin yanımda olmasının avantajını bir kez daha yaşıyorum. Gece ben baktım şimdi annem bakıyo kıza ben yatıyorum
Biz de en fazla iki ay kadar idare edebiliriz heralde . Sonra kesin birsey lazım. şimdiden arastırmaya basladım ki şubat indirimlerinde alayım.Canım benim aldığım 9-16 kg, 76-105 cm arası kullanılıyor. Benim oğlumda sığmıyor artık, destekli oturadabiliyor aslında, doktoru uzun oturabilir diye de söyledi ama ben oturttuğumda kafayı öyle dimdik, sapasağlam tutamıyor uzun süre diye geçmedim daha. Sürüş esnasında gaz, fren vs çok sarsılır gibi geldi. 1 ay sonra yani 7 aylıkken geçerim sanırım
canım markayı hatırlamıyorum , bunların üstünde de yazmıyor bak şöyle bişey görseli gönderdim.hangi marka model canım? memnun musun yani?
Geçmiş olsunKız da bende çok kötü hasta oldukAnnemin yanımda olmasının avantajını bir kez daha yaşıyorum. Gece ben baktım şimdi annem bakıyo kıza ben yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?