- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.021
olsun canim, benim gibi hic degisiklik yasamamak, aileni gorup kafa dagitamamak da cok bunaltici. Gidip gelmek tantanali tabi ama değmiştirKuzlar ya bu bebeklerle yolculuk biyere gidip gelmek ölüm ya. 5 hafta annemlerde kaldım ya geldik zaten araba nasıl oluyorda tepesine kadar doluyor zar zor sığışıyoruz. Birde eve gel valizleri 1 haftada zor yerleştirdim ev leş olmuş. Yerleşemedim 2 haftadır en sonunda bugün temizşikçi ablam geldi. Tam gün aldım baştan aşağı perde merde de anca arındı.ödüm patlıyır artık biyere gitmeye
Olgun bilge iyi niyetli yardımsever bir kv si olanlar şanslıKv terörü
Oğlunun müzik zevkine hayran kaldım ya, çok iyiKızlar eşim hem bizim yatakta yatıyor hem uyuyamadım diye yakınıp duruyordu bazada yat diyorum çocuk odasında yok oğluna kıyamazmış falan yok sabah araba kullanırken dalıyormuş da. Dün avm gezdik oğlum teyzesi ben. Tabi uyku saati kaçınca bizimki huysuzlandı babası hava atıyodu bende ıyır diye aldı susturamadı bile:) oğluş da beni istiyor sürekli bana bakıyor al seni istiyor dedi kıskandı:) aldım sen gelme dedim kapıyı kapattım kanguruya koydum fazıl sayla serenad bağcandan insan insan en sevdiği oğlumun açtım onu öpe seve uyuttum. Beşiğini dayadım yatağa yastık koydum beşiğe bizim yatağa yatırdım. Bende eşimin yerine oğluşumun yanına yattım. Bi geldi yatmaya şok oldu desim sen öbür odaya. Gitti yattı kapısını da kapattım. Anam bizim oğlan emip emip uyusun sabah 8.30 a kadar hiç uyanmadan( maşallahh) aradım sabah sorunu çözdüm seni istemiyormuş çocuk benle yatcakmış ddm satıldım 2 günde diyor
Ya böyle şeyler çok güzel ama pişip önüne gelinceBende börülceyi çok severim. Benimde teyzem marmariste onlardan öğrenmişimdir börülceyi, sarımsak limon zeytinyağlı salatasına bayılırım. Buna alternatif olarak bakla salatasını severim birde bilirmisin cnm taze iç baklayı?
tatli patatesi hasladin mi canim, kolay yedi miMuz ile başladım ben ama muzla birlikte yeşil ve mukuslu kaka devam etti ilk iki gün. Tatlı patates verebilirsin, tatlı patates veriyorum 3 gündür, mukussuz haka yapıyor. Havuç falan verince mukus görüyorum kakada ama tatlı patateste görmedim.
sirf kotu soz soylemese baska ihsan istemez deOlgun bilge iyi niyetli yardımsever bir kv si olanlar şanslı
Ben bakıcıya, bakıcı bebelere bakıyor gibi.Vallahi de bravo ben yoruldum okurken :)
Aynı sıkışıklıkta gitmek bizde de oluyor, evet en zoru eve yerleşmek evde yeniden düzen kurmak :)Kuzlar ya bu bebeklerle yolculuk biyere gidip gelmek ölüm ya. 5 hafta annemlerde kaldım ya geldik zaten araba nasıl oluyorda tepesine kadar doluyor zar zor sığışıyoruz. Birde eve gel valizleri 1 haftada zor yerleştirdim ev leş olmuş. Yerleşemedim 2 haftadır en sonunda bugün temizşikçi ablam geldi. Tam gün aldım baştan aşağı perde merde de anca arındı.ödüm patlıyır artık biyere gitmeye
Ben seftali yada elma hangisini vereceksem avokado ile eziyorum. Birde sabah kahvaltılarına ekliyorum yemeleri rahat oluyor.Avakadoyu nasl verdn canm sademi nasl
Yazma fırsatı ancak oldu canım kadına ssk yaptırdım şansıma işkur teşviği cıktı. 3 ay tam prim ödeyeceğim, sonraki 18 ay prim ödemeyeceğim yani mucize gibi birşey oldu bana.Tabii oluyorum canim. 40 im çıkmadan bile oldum. 40 im çıkınca da oldum 10 gün sonra hiç sekmedi yani. Sütüm de yoktu zaten hormonal galiba
Ben fırında yaptım. Daha önce de kendim fırında yapıp yiyordum, iyice ezildiğini bildiğim için fırında yaptım. Zeytinyağı koydum biraz içine. Yedi valla ya, biraz yapışıyor ağzına ama iki üç kaşık yiyince su veriyorum öyle öyle yedi.tatli patatesi hasladin mi canim, kolay yedi mi
Evet canım inşallah. Ben acele etmiyorum yavaş yavaş denicem hepsini. Sıraya ben de tatlı patates ve bal kabağı koydum. Mandalin yalatıyorum arada emşyo biraz o kadar3 gün kuralı ile devam. Muz kabız yaptı, ondan 1 kaşık ancak veririm artık diyorum. Elma gönül rahatlığı ile veriyorum. Tatlı patates 3. gün bugün. Yarın kabak 3. gün deneyeceğim sonra normal patates, sonra da çorba geçerim inşallah. Bizimki ne versem yedi, hepsini seviyor çok şükür. Yemede problem yok. Kabağı sade bile yedi. Inşallah böyle devam eder.
Ya böyle şeyler çok güzel ama pişip önüne gelincekendim evde yapmak istemiyorum hiç yapsam bile yemek gelmiyor içimden sizde de oluyor mı
Allah ikizlerinin hatrina yüzüne gülmüş ne mutlu sana Rabbim kolaylığını veriyor her daim canımYazma fırsatı ancak oldu canım kadına ssk yaptırdım şansıma işkur teşviği cıktı. 3 ay tam prim ödeyeceğim, sonraki 18 ay prim ödemeyeceğim yani mucize gibi birşey oldu bana.
Aaa çok iyi ya... Çok sevindim inşallah iyi anlasirsiniz da gözün arkada kalmaz canım. Benimki ayın 2 sinde başlıyor 1300 + yol. Ama seninkinin eline su dokemez dökmeye de hiç niyeti yok. Yemek yapcaksin diyince hastalıklarını saymaya basladiYazma fırsatı ancak oldu canım kadına ssk yaptırdım şansıma işkur teşviği cıktı. 3 ay tam prim ödeyeceğim, sonraki 18 ay prim ödemeyeceğim yani mucize gibi birşey oldu bana.
ben daha kendim de hic yemedim canim. Yapinca bakarim artik tadina.Ben fırında yaptım. Daha önce de kendim fırında yapıp yiyordum, iyice ezildiğini bildiğim için fırında yaptım. Zeytinyağı koydum biraz içine. Yedi valla ya, biraz yapışıyor ağzına ama iki üç kaşık yiyince su veriyorum öyle öyle yedi.
Allah kolaylik versin canim, insallah rahat atlatirsiniz. Bizde tik yok dahaDişimiz patladııııne zaman çıkar acaba çok zor mu kızlar ? Diş çıkaranlar fikir verebilir mi ?
Mönüler süper ama hangi ara yapabiliyorsunuz bebiş izin veriyor mu?Portakallı kereviz, tavuk ızgara :)
Mercimek çorba, ıspanak yemeği,
Brokoli çorba, ızgara köfe, patates
Çökertme kebabı,
Hamsi tava, yeşil salata
Domates çorba, kıymalı karnıbahar yemeği
Yayla çorbası, etli pazı sarma
Hazır lavaştan kayseri yağlaması :)
Patates kızartma yoğurtlama :))
Bonfile ızgara,köz patlıcan/kapya biber yoğurtlama
Portakallı yer elması, fırında tavuk
Ben bu aralar genelde böyle yaptım canım, kış sebzeleriyle
Mönüler süper ama hangi ara yapabiliyorsunuz bebiş izin veriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?