2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

olsun canim, benim gibi hic degisiklik yasamamak, aileni gorup kafa dagitamamak da cok bunaltici. Gidip gelmek tantanali tabi ama değmiştir

Oğlunun müzik zevkine hayran kaldım ya, çok iyi

Ya böyle şeyler çok güzel ama pişip önüne gelince kendim evde yapmak istemiyorum hiç yapsam bile yemek gelmiyor içimden sizde de oluyor mı

tatli patatesi hasladin mi canim, kolay yedi mi

Vallahi de bravo ben yoruldum okurken :)
Ben bakıcıya, bakıcı bebelere bakıyor gibi.
Ama kadın temizlikte yapıyor, işim kolaylaştı cidden nankörlük etmek istemem kadın temiz ve güvenilir. Dün kuaföre bile gittim yani o derece değişiklik var hayatımda ve bu hafta cilt bakımı yaptıracağım.

Aynı sıkışıklıkta gitmek bizde de oluyor, evet en zoru eve yerleşmek evde yeniden düzen kurmak :)

Tabii oluyorum canim. 40 im çıkmadan bile oldum. 40 im çıkınca da oldum 10 gün sonra hiç sekmedi yani. Sütüm de yoktu zaten hormonal galiba
Yazma fırsatı ancak oldu canım kadına ssk yaptırdım şansıma işkur teşviği cıktı. 3 ay tam prim ödeyeceğim, sonraki 18 ay prim ödemeyeceğim yani mucize gibi birşey oldu bana.

tatli patatesi hasladin mi canim, kolay yedi mi
Ben fırında yaptım. Daha önce de kendim fırında yapıp yiyordum, iyice ezildiğini bildiğim için fırında yaptım. Zeytinyağı koydum biraz içine. Yedi valla ya, biraz yapışıyor ağzına ama iki üç kaşık yiyince su veriyorum öyle öyle yedi.

Evet canım inşallah. Ben acele etmiyorum yavaş yavaş denicem hepsini. Sıraya ben de tatlı patates ve bal kabağı koydum. Mandalin yalatıyorum arada emşyo biraz o kadar

Yazma fırsatı ancak oldu canım kadına ssk yaptırdım şansıma işkur teşviği cıktı. 3 ay tam prim ödeyeceğim, sonraki 18 ay prim ödemeyeceğim yani mucize gibi birşey oldu bana.
Allah ikizlerinin hatrina yüzüne gülmüş ne mutlu sana Rabbim kolaylığını veriyor her daim canım

Aaa çok iyi ya... Çok sevindim inşallah iyi anlasirsiniz da gözün arkada kalmaz canım. Benimki ayın 2 sinde başlıyor 1300 + yol. Ama seninkinin eline su dokemez dökmeye de hiç niyeti yok. Yemek yapcaksin diyince hastalıklarını saymaya basladi

ben daha kendim de hic yemedim canim. Yapinca bakarim artik tadina.
Dişimiz patladıııı ne zaman çıkar acaba çok zor mu kızlar ? Diş çıkaranlar fikir verebilir mi ?
Allah kolaylik versin canim, insallah rahat atlatirsiniz. Bizde tik yok daha

Mönüler süper ama hangi ara yapabiliyorsunuz bebiş izin veriyor mu?

Kızlar ben burda kaşık maması verenleri gördüm
Ben daha tam ek gıdaya tadima baslamadim
O yüzden tahılların verilebileceğini okumustum.
Yulaf ezmesini un gibi yapıp irmik ve suyla muhallebi yaptım...
Tarifte pekmezce vardı
Ilk sade yedirdim.
Yedi sonra pekmezle yaptım pekmezi ogurdu resmen.
Çok yemedi
3 yk anca yemiştir.

Yoğurda başlıcam
Müz vermiştim.
Ama patates kavak ve havuç allerjik olmayan besinler diye biliyorum.
Yine de üç günü uygulamalı myiz

Ek olarak mandalina elma ayva turp dişleri için vermiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…