2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım g geçmiş olsun öncelikle.Biz 20 gün önce haftalık hava tedavisi gördük fakat dun akşam n ateş de oldu sabah Dr gittik yine hava verdi günde 6kez verebilirsiniz dedi arti antibiyotik verdi hic susmadan ağlıyor uykusuzluk tavan Allahim hiç bir yavru hasta olmasın ona geleceğine bana gelsin ben raziyim öldüm resmen

Kızlar bugün 5 ay kontrolü vardı oğlumun. Doktor girince domuz gribi için mi geldiniz diye sordu direk. Gelen vakaların %50si domuz gribiymiş. Okullar tatil olana kadar avm'ye gitmeyin dedi. Dikkat edin siz de.

Nasıl yani yarı tatile kadar mı? Çocuklardan mı uzak tutmak lazım mış anlamadım ben ?

İlk iş günün hayırlı olsun canım :)

Ya kızlar oğlumun dişi çıkıcak galiba. Çok huzursuz herşeye saldırıp ağzına götürüyor ve zaten az besleniyor Du. Bugün hiç kabul etmedi biberon da kaşık maması da. Tecrübeler yardımcı olabilir mi, ne yapmam lazım Belli ki çok acısı var, normalde dirayetli çocuktur

Bizim doktor önemsemedi gibi geliyor bana ya bu saatte götürsem acilde kepaze ederler çocuğu yarın duruma göre götüreyim diyorum. Öksuruklerini sayıyorum not alıyorum. Hemsire bi arkadaşım 4 ten fazla öksürüyor ise hastadır dedi ateşi yükseliyorsa enfeksiyon yüksektir zatürreye çevirir Allah korusun dedi korkuyorum

Tesekkürler.

Geçmiş olsun canım ..

Hoşgeldin 3 çocuklu hayat çok yoğun ve hızlı geçiyor bizde de....Kv helal olsun ayakta alkışlıyorum

Cnm parmak boyunda 2 tane pırasa yine aynı şekilde 2 havuç 1 tatlı kaşığı pirinç hepsini suda 20 dk haşladım. Sonra çatalla ezdim içine biraz zeytinyağı ekledim.

Bizim bebekler daha erken doğdu cnm o yüzden merak etme. Benimkilerde başladı emeklemeye artık bırakamıyorum. Haftaya 7. Ay kontrolüne gidiyoruz.
Benimki ile aralarında 1 hafta var herhalde. Benimki 20 sinde 7. ay oluyor. Neyse sağlıklı olsun da inşallah emekler :)

Bana akşamları uyu diyor da ben de bu saatlerde uyuyamıyorum ki. Daha yeni yemek yemişken mide şiş falan, hiç uyunmuyor

Anladm canm bizde oyle sorunlar olmadigi icin uzattkca uzatmaya calisiyorum. En son yerde ucretsize çıkicam artk. Ozamana insallah ev borcumuzda bitmis olucak rahat olucaz

Nede 4 den fazla anlamadım. Dakikada saatte? Benimkinin de öksürüğü arttı şimdi halsiz. Doktora ne zmn endişelenmeliyim diye sorduğumda uyutmayacak kadar çok öksürürse dedi.

Maşallah canım. Benim eşim asla paylaşım yapmaz. Geçen gece hiç uyumadık huzursuzdu. Sabah 7 de ona verdim ben yatayım biraz dedim 7yi 10 geçe bana getirdi ben işe gidicem al diye ve yattı uyudu. Maalesef insanın içinde yapacak his olmadıktan sonra yapmıyorlar.

kronik_unutkan canım seninki de mi hasta geçmiş olsun. Benimki dün ateşliydi sabah ateşi geçti ama Bugün de öksürük başladı bronşitimiz geçeli 2 hafta olmuştu oysa ki ben se endişeleniyorum. Hırıltı başlarsa mecbur doktora gideceğim. Sen öksürük için ne yapıyorsun acaba? Ben Bugün sırtı sıcak dursun diye yelek giydirdim ama başka yapılabilecek birşey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…