• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa kızlar kasiklarinda agri kramp giren varmi. Benim bugün sık oluyo da dün biseyim yoktu bugün var. Kontrolümede daha 10 gün var. Okadar çok merak ediyorum ki bebegimi yarın da devam ederse beklemeyip gidecem. Ama normal mi yaa evhamlaniyorum yinee :işsiz:

Demir + kan + folik asit
Değerlerin çok düşük değilse önemli değil 2-3 gün ara vermek diye düşünüyorum. Bunları tuketmeden çocuk doğuran bir sürü kişi var hiçbirine bişey olmuyor. mesela annelerimiz kan tahlili nedir bilmiyordu. Ama eksikliğin varsa o zaman ara vermemen daha iyi olur daha kolay toparlanır değerlerin.

Yaaa kızlar kasiklarinda agri kramp giren varmi. Benim bugün sık oluyo da dün biseyim yoktu bugün var. Kontrolümede daha 10 gün var. Okadar çok merak ediyorum ki bebegimi yarın da devam ederse beklemeyip gidecem. Ama normal mi yaa evhamlaniyorum yinee :işsiz:
Sorma benimde öyle dün otobüste aniden oturunca çok daha kötü sancı çektim doktorum magnezyum verdi dün içtim geçti bugün Yok şükür

Değerlerin çok düşük değilse önemli değil 2-3 gün ara vermek diye düşünüyorum. Bunları tuketmeden çocuk doğuran bir sürü kişi var hiçbirine bişey olmuyor. mesela annelerimiz kan tahlili nedir bilmiyordu. Ama eksikliğin varsa o zaman ara vermemen daha iyi olur daha kolay toparlanır değerlerin.
Değerlerim normal cnm cok teşekkür ederim

Lavanta mesajının altında 14 hafta yazıyor :KK200: ne hızli ilerliyoruz ya ha şimdi doğum gelcek
Değil mi canım bulantıydı cinsiyeti derken yakında lohusa hastane çıkışı odası derken hop bebişler kucağımızda inşallah :anne:

ilk hamileliğimde ne folik asit ne demir ne kan ilacı ne de magnezyum falan içtim doktor hiçbirşey vermemişti çok şükür Rabbime 3.350 kilo bir bebiş dünyaya getirdim çok fazla evham yapmak sıkıntı akışına bırakın
Hay maşallah canım darısı bizlerin de başına inşallah

ilk hamileliğimde ne folik asit ne demir ne kan ilacı ne de magnezyum falan içtim doktor hiçbirşey vermemişti çok şükür Rabbime 3.350 kilo bir bebiş dünyaya getirdim çok fazla evham yapmak sıkıntı akışına bırakın
Benim ablam da o şekilde. devlete gidiyordu sadece herhalde çok kalabalık olcak ki orası 2 ayda bir ultrason sonra bir iki nst sonra da doğum :bicak:

Tam tersi canım bugüne kadar hep çalıştım. İşyerimde bazı sorunlar oldu eylül sonu gibi işten ayrıldıım 1-2 hafta dinlendim ailemin yanına geldim vs. Dönünce iş aramaya başladım o arada hamile olduğumu öğrendim ki plansız bi hamilelikdi bizimki. Şimdi evde duvarlar üstüme üstüme geliyor. Bide ne benim ne eşimin ailesiyle aynı şehirde değiliz. Gidip zaman geçireceğim çok insanda yok. Benimde durup durup aklıma çalışmak geliyor ev bana göre değilmiş.
her ne kadar mesai saatleri için sabahın köründe kalıp akşam eve yorulmuş gelmek ve de yorgunluktan bayılmak zor olsa da evden dışarı çıkmak, farklı ortama gitmek temiz hava almak bulantılara iyi geliyor ben böyle gözlemledim. hamile olduğunuzu ise söylemek zorundasınız ama bunu pat diye söylemek yerine 6 aylık bir dönem için çalışmak istiyorum diyebilirsiniz. kurumsal firmalar muhtemelen böyle bir teklife sıcak bakmazlar ama tahmin ediyorum defacto,lcw,bim a101 gibi öğrencilerin falan part time da .çalışabildiği yerlerde 6 aylık bir süre için çalışabilirsiniz. tabi bu gibi yerlerde ayakta durma ya da koşturma gibi şeylere hazır olun. ya da part time çalışabileceğiniz diğer iş ilanlarına bakın sizinki geçici bir dönem oalcak uzun soluklu olmayacak sonuçta. boş durmak iyi olmuyor evet.

Dün 4,5 cm çikolata kistimi gördü doktor. Nur topu gibi duruyor orda hiç de küçülmeden. 5,5cm bebiş,4,5 kist...iki bebek taşıyorum sanki :KK43: genellikle sezeryan yapıyoruz dedi doktor. Bebeği alırken kisti de alıyoruz dedi. Ama yumurtalıklara zarar verilirse diye korkuyorum. Ama normal olursa da içimde kalacak kist. Büyüyecek belki de. Çünkü 2,5cm den 4,5 cm ye çıktı. Var mı bu durumu duyan yada yaşayan??siz ne dersiniz sezeryan mı normal mi??
benzer sorunlar yaşıyorum doktorlar 3 aydan sonra hormonların etkisi ile kistler küçülecek hemen olmaz dedi bekleyeceğiz bakalım. bir arkadaşım da 5 cm kistle hamile kaldı doğurduğunda hiç kist kalmamış hepsi yok olmuştu.

çalışan anneler doğum öncesi 8 haftalık izin var malum.. bazı tecrübeli anneler doğum öncesi 8 haftayı da kullanın bebek geldikten sonra zaten haliniz kalmıyor, doğumdan öncesinin keyfini çıkarın kendinize bol bol vakit ayırın diyor bazı anneler de bu sürenin mümkün olduğu kadar doğum sonrasına ertelenmesi taraftarı..sizler ne düşünüyorsunuz nasıl planlarınız var..

Tam tersi canım bugüne kadar hep çalıştım. İşyerimde bazı sorunlar oldu eylül sonu gibi işten ayrıldıım 1-2 hafta dinlendim ailemin yanına geldim vs. Dönünce iş aramaya başladım o arada hamile olduğumu öğrendim ki plansız bi hamilelikdi bizimki. Şimdi evde duvarlar üstüme üstüme geliyor. Bide ne benim ne eşimin ailesiyle aynı şehirde değiliz. Gidip zaman geçireceğim çok insanda yok. Benimde durup durup aklıma çalışmak geliyor ev bana göre değilmiş.
Temmuz annelerini bi apartmanda toplayalim kizlarrr kimse sıkılmazzz :KK48:

Kızlarrrr biraz önce ikili testimi yaptırdım doktordaydım ya benim küçük kuzum bi yerinde durmadı cok hareketliydiii heyecandan ölebilirdim :anneadayı::halay: buaradaaaa büyük ihtimalle benimde bi oğluşum olucakmış:KK76:sat a göre 11+6 idi ultrasona gore 12+3 çikti buarada. Baş popo mesafesi 6cmdi

ooo hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım,biz temmuz annelerinin çoğu erkek bebek doğuracak galiba :emir_bebek::emir_bebek:

Gözün aydın cnm hayırlısı olsun inşallah
İyi haber alan herkezi tebrik ediyorum gözünüz aydın

Oy oy gözünaydın canım :emir_bebek::nazar:maşallah sağlıcakla gelsin paşa sanki erkekler önde burada :KK53: hepimiz kaynana olduk kızlar :KK53::KK53:

ooo hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım,biz temmuz annelerinin çoğu erkek bebek doğuracak galiba :emir_bebek::emir_bebek:
Tesekkur ederm kizlar. Kalbim kizdan yanaydi ama saglicakla dogsunlarda kucuk poncikler :)

Back
X