2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım aynen bu ilaç. Dr reçete etti valla. bütün ilaçlarda aynı şey yaziyo.
Dr kabızlık için bir ilaç yazdı bana prospektusunde gebelikte rahim kasılmaları ağrıları kabızlıkta kullanılır falan yazıyor ama onda bile birkaç satır sonra da gebelikte kullanımı tavsiye edilmez yazıyor...

Merhaba. Bende ilaçsız tuvalete çıkamıyorum. Sürekli kabızım. Doktorum dulcolax tablet verdi. Kabızlık olduğunda 2 tane ilacı bol su ile iç dedi. İşe yarıyor. Genelde 2 güne 1 kullanıyorum. Bir zararı yok dedi.

Doktorun yazdığı 6 tablet yazıyordu 25 tl bu 48 tl 10 tablet doğrumu acaba kafam karıştı seninki birebir aynı mı
Evet birebir aynı benimki de 4 mg 10 tablet. Üç defa falan reçete etti Dr sonra zaten SGK odemiyor deyince kendiniz alın o zaman boşuna yazmayayım dedi. Hatta bulantı nedeniyle ise gidemiyorum deyince bu ilacı icmedigim için kızdı bana. İlk başta biraz inat etmiştim de

dimi cok mu acaba paranoyagim diye dusunmeye baslamiatm artk. biranonce hareketlerini hissetsek buraz rahatlarz en azindan insallah rabbim goz acip kapayincaya kadar cabuk getrr o gunleri pskljm dayanmjo :)
Merhaba. O kaybetme korkusu bende de hep var. Sürekli yatıyorum riskli gebelik olduğu için. Rüyalarımda doktora kontrole gidiyorum. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.

Evet birebir aynı benimki de 4 mg 10 tablet. Üç defa falan reçete etti Dr sonra zaten SGK odemiyor deyince kendiniz alın o zaman boşuna yazmayayım dedi. Hatta bulantı nedeniyle ise gidemiyorum deyince bu ilacı icmedigim için kızdı bana. İlk başta biraz inat etmiştim de
Tmm canım sağolasın peki kabızlıktan başka yan etkisi oldu mu sende baya var yan etkileri bide bulantın olduğunda mı içiyorsun yok olmasada o gün içiyormusun

Merhaba. Bende ilaçsız tuvalete çıkamıyorum. Sürekli kabızım. Doktorum dulcolax tablet verdi. Kabızlık olduğunda 2 tane ilacı bol su ile iç dedi. İşe yarıyor. Genelde 2 güne 1 kullanıyorum. Bir zararı yok dedi.
Kadın doğum doktorun mu yazdı canım? Bana önce duphalac yazdı işe yaramadı şimdi efermag yazdı hala tık yok. Bakalım bir sonraki aşama ne...

Tmm canım sağolasın peki kabızlıktan başka yan etkisi oldu mu sende baya var yan etkileri bide bulantın olduğunda mı içiyorsun yok olmasada o gün içiyormusun
13 haftalık olana kadar her gün icmek zorunda kaldım yoksa asla beslenemiyordum bulantidan. Şimdi sabah uyanıyorum surekli öğürme baslamazsa kullanmıyorum iki günde bir gibi bişey oldu bu siralar

Kadın doğum doktorun mu yazdı canım? Bana önce duphalac yazdı işe yaramadı şimdi efermag yazdı hala tık yok. Bakalım bir sonraki aşama ne...

Evet canım. Kadın doğum doktorum yazdı. Bol su iç sebze meyve ye yine de tuvalete çıkamıyorsan bu ilacı kullan çünkü ıkınmak ağır kaldırmakla eşdeğer ve bu olsun istemiyoruz dedi. İlaç işe yarıyor. Yatarken bol su ile içiyorum. En erken 8 saat sonra tuvalete çıkarıyor en geç 12 saat filan.

Evet kısırlaştıramamıştık işler dolayısıyla. Veteriner hekim bile net bi sey soyleyemedi. Iç kanamasıda vardı... çok tesekkur ederiz. Esim bi tane daha aliririz demisti ama ben korkuyorum artik. Cunku onada baglandiktan sonra kaybedersem cok kotu olurum. Sizde kedilerinizi benim yerime öpün olur mu :KK15:
Tabiki seve seve operim. Biraz zaman gecsin bi tane sahiplenirsiniz tekrardan.

kizlar ya sizdede hep korku varmi acaba yasiomu die ben ultrasona grmeden atamiorum korkuyu nasil atlatcam:dua::KK1:
Sakın ol canım siddetli ağrın kanaman yoksa maşallah iyidir Allahın izniyle . Bende öyleyim hatta hiç bulantı kusma baş dönmesi hiç bişeyim yok o yüzden bişey mi oldu acaba diyordum ilk hamilelik olunca bilmiyorum tabi doktora söyledim korkuyorum bişey olur diye oda hiç korkulacak birsey değil anca 24. Haftadan sonra hareket az hissedersen kork demişti
Offf bir sey alerji yaptı yine bacaklarim kipkirmizi kasimayayim diyorum duramiyorum .Alerji hapimi da kullanamiyorum delircem galiba:KK34:
duş al canım belki iyi gelir kasintini rahatlatır hem.geçmezse doktora git ilerlemeden sonra daha kötü olur Allah korusun

S Shezofren88 gecmiyor maalesef alerjim olan seylerin cogunu biliyorum detayli test yaptirmistim ama bazilari cikmiyor testte neyden oldu anlamadim :(

O kadar kötüyüm ki kızlar Boğaz ağrım var demiştim geçen hatırlarsanız günlerdir ateşler içindeyim serumlar yedim iğneler ve bugün kahverengi akıntım oldu doktorum hemen proluton iğne yaptırdı bana o kadar çok korkuyorum ki bebeğime nolur dua edin kızlar yarın doktora gidicem
Allah yardımcınız olsun.

S Shezofren88 gecmiyor maalesef alerjim olan seylerin cogunu biliyorum detayli test yaptirmistim ama bazilari cikmiyor testte neyden oldu anlamadim :KK43:

Ben de senin gibi alerjik bir bünyeye sahibim. Cilt ve kan testinde problem çıkmayan bir çok meyveye alerjim var. Kendim farkedip tespit ettikçe uzak duruyorum o gıdalardan. Gün içinde yediğin içtiğin yada bulunduğun ortamda normalde olmayip o an olan ne varsa bir yere not etmeni tavsiye ederim. Öyle öyle buluyorsun sorunu. Benim sorunum lateks denen bir maddenin çapraz gıda alerjisi yapmasından kaynaklanıyormuş mesela. Alerji kötü bir illet. Umarım hamileliğimizi sorunsuz atlatırız. Geçmiş olsun.

O kadar kötüyüm ki kızlar Boğaz ağrım var demiştim geçen hatırlarsanız günlerdir ateşler içindeyim serumlar yedim iğneler ve bugün kahverengi akıntım oldu doktorum hemen proluton iğne yaptırdı bana o kadar çok korkuyorum ki bebeğime nolur dua edin kızlar yarın doktora gidicem
Çok gecmis olsn cnm Allah sifa versin tez zamanda insallah bebislerimizide korusun

Kizlar iyi geceler dun evi havalandirmak için camları actim sırtıma bi ağrı girdi nefesim kesildi hala agriyor eşim sürekli masaj yapıyor nasıl geçer bu agri yaki kullansammi

Back
X