- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
- #16.841
Hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar..
Hayrılı cumalar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar..
Hayrılı cumalar..
Ben MedicalPark hastanesine gidiyorum normal ve sezeryan aynı 2500 tl dedi. Epidural istenirse +500 tl. Fakat temmuz ayına kadar fiyatlar değişebilir.Kızlar özel hastanelerde sezeryan ücretleri hakkında bilginiz varmı yada değişirmi ben kontrolleri ünide yapıyorum oraya gidiyorum ama orda Doğum yapmak istemiyorum niyeyse ortalama fiyatlar neler bildiğiniz
Günaydın canım çok geçmiş olsun güzel haberler ile dönersin inşallah bütün dualarımız seninleKızlar gunaydin 2 gundur fena şekilde hastayım midemi usutmusum dun hep afedersiniz kustum hic bir sey yiyemedim kollarim bacaklarim belim fln cok agriyordu bugun biraz daha iyiyim saat 1 de randevum var ins bebegim iyidir. Dua edin lutfen bana
Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsincok sagol canım allah razı olsun saglık sıhhatle kucagımıza almak nasıp olur ınsallah bebışlerımızı
Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin paşaBizimde erkekmis :) doktor gösterdi cok netti kizlar ozel hastane daha once görüyormuş gercekten

Hayırlı olsn cnm maşallah..Kizlar doktordan geldik bizim oglan kocaman olmus boyu 12 cm 175 gr :) herseyi saglikli sukur agzini acip kapatiyodu sanki emiyormus gibi hareketli bir cocuk ayni babasi gibi uyuyor kafasi geride ona cok gulduk![]()
Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin paşa![]()
Sağolun Kızlar inşallah bi an önce geçer
Ben hiç anlamam canım fotodanAy insallah canim Allah razi olsun:) erken soyleyip rezik olmaktan korkuyoruz ama doktor yuzde yuz dedi tum acikligi ile gosterdi ama icimde hala endise var. Herks duydu. Af dileyerek bi foto koysam birde siz baksanizEki Görüntüle 2097244
İyi tatiller canım bol bol dinlenmeli bir tatil diliyorumYaşasın tatil Artik ben de biraz dinlenebileceğim cok mutluyum![]()
iyi tatiller canımYaşasın tatil Artik ben de biraz dinlenebileceğim cok mutluyum![]()
İyi tatiller canım bol bol dinlenmeli bir tatil diliyorum
iyi tatiller canım
Tesekkur ederim cnm bebek iyi biraz hareketsiz kalmis dun hep kustum yiyemedim fln vitamine baslatti bide kan sulandirici igne verdi 10 gun sonra tekrar gidicez boyu 14 cm olmus agirligi 140 fln muhtemel dogum 12 temmuz dedi ama haziran 27 de dogum olabilir dediGünaydın canım çok geçmiş olsun güzel haberler ile dönersin inşallah bütün dualarımız seninle
İkinci oğluma medkalde yapmıştım Tokat’ta eşimin işinden dolayı mı bilmiyorum 5 sene öncesi 750 ydi 5 sene öncesine göre normal mi bilmem iki kişilik oda da kalmıştık 2.5 gün günlüğü 100 liraydı şimdi tabi değişmiştir fiyatlarBen MedicalPark hastanesine gidiyorum normal ve sezeryan aynı 2500 tl dedi. Epidural istenirse +500 tl. Fakat temmuz ayına kadar fiyatlar değişebilir.
İyiyiz şükür zaman akıp geçiyor sen nasılsın bakalım? Bulantilar genel anlamıyla grup olarak zayıfladı. Kendi adıma konuşayım 13 haftalık olana kadar çok kötüydum sonra azaldı epey ama hala var bugün kötüyüm mesela kusmamaya çalışıyorum ama haftada bir iki gün oluyor sadeceMerhabalar anneler ben temmuz anneliğinden tarihlerim tutmuyor diye Agustos anneliğine geçmiştim nasılsınız hepiniz size bir sorum var bulantılarınız geçti mi acaba Şafak sayar gibi bekliyorum ben çok aşırı oluyor bulantım
![]()
Maşallah size uyuma şekline bak yaKizlar doktordan geldik bizim oglan kocaman olmus boyu 12 cm 175 gr :) herseyi saglikli sukur agzini acip kapatiyodu sanki emiyormus gibi hareketli bir cocuk ayni babasi gibi uyuyor kafasi geride ona cok gulduk![]()
Canim bana da erkek gibi geldi. Hem rezil oluruz diye dusunme rezil olcak ne var. Komik bi ani olarak kalir.Ay insallah canim Allah razi olsun:) erken soyleyip rezik olmaktan korkuyoruz ama doktor yuzde yuz dedi tum acikligi ile gosterdi ama icimde hala endise var. Herks duydu. Af dileyerek bi foto koysam birde siz baksaniz
Maşallah bebisinee ama neden kan sulandırıcı başlattı? Önceden kullanmiyordun değil mi? Bebeğin boyu baştan popoya mi 14 cm yoksa bacaklar da var mı? Bir de neden 15 gün önce olabilir dedi sezeryan olabilir diye mi?Tesekkur ederim cnm bebek iyi biraz hareketsiz kalmis dun hep kustum yiyemedim fln vitamine baslatti bide kan sulandirici igne verdi 10 gun sonra tekrar gidicez boyu 14 cm olmus agirligi 140 fln muhtemel dogum 12 temmuz dedi ama haziran 27 de dogum olabilir dedi