- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.101
İnşallah canım hemen toparlarım inşallahmaşallah maşallah canım çok sevindim ,kilo kaybın biraz fazla olmuş ama inşallah toparlarsın..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hemen toparlarım inşallahmaşallah maşallah canım çok sevindim ,kilo kaybın biraz fazla olmuş ama inşallah toparlarsın..![]()
Bende anlayamadım keşke anlasam bir anlayan çıkar şimdiEki Görüntüle 2084700 Kızlar dün 10. Haftada devlet hast gittim bir kontrol için doktor görüntü verdi ama ben dünden beri bakıyorum neresi ne tarafı anlamadım , anlayan varsa bir bakıversin![]()
Bende anlayamadım keşke anlasam bir anlayan çıkar şimdi
Sağol canım aminhey maşallah bildiğin ağzı burnu besbelli kuzunun ayrıca yüzünde tam erkek siması var 41 kere maşallah kuzuma kocaman olmuş![]()

inşallah seninki de en kısa Zamanda kendini belli eder birde 3 boyutlu verdi doktorum onu hiç anlamadım dur onuda atayım herkese sordum kimse anlayamadı Bende aynı durumdayım elevit veya gynoferon yapıyor diye düşünmüştüm.Ben bunları kullanıyorum kokmasın dediğim için bunları vermişti 6 gündür kullanıyodum daha yeni böyle oldu ishal ilaçtan değil deyince daha çok korktum şimdi
Bana elevit verdi birde omega3 olarak regenesis max verdi.kızlar vitamin ilacı olarak doktor size ne verdi ?
Buda 3 boyutlu geçen ne güzel renklendirme yapmıştı doktor anlamıştım bugün yapmadı bunu anlayan var mı Eki Görüntüle 2084722
Demir ilacı mideni bulandırıyor mu canım merak ettim bana bugün vermedi doktorum daha çok bulantı yapar diyeBende aynı durumdayım elevit veya gynoferon yapıyor diye düşünmüştüm.
Bana elevit verdi birde omega3 olarak regenesis max verdi.
Evet belli bir yere zom yapmıştı doktorum kesin oturmasını ilginç buldu fotosunu cektiburda kafası yok sanki görüntüde sadece ayakları var bağdaş yapmış birde elleri var göğüs hizasında![]()
Canım kafası ellerinin üstünde ellerini de birleştrmiş bacaklarınıda resmen bağdaş yapmış kalp gibi duran bacakları maşalllah çokk güzelBuda 3 boyutlu geçen ne güzel renklendirme yapmıştı doktor anlamıştım bugün yapmadı bunu anlayan var mı Eki Görüntüle 2084722
Sağol canım onu öyle gördüm ya çok mutlu oldumCanım kafası ellerinin üstünde ellerini de birleştrmiş bacaklarınıda resmen bağdaş yapmış kalp gibi duran bacakları maşalllah çokk güzel![]()
Evet şimdi farkettimalttarafta bak dikkatlice minnak ayaklarını görüceksin canım...
Canım senin ikiz gebelikti diye hatırlıyorum ikizlerde kan testi yapılmıyor, yapılsa bile doğru sonuç vermiyor. Sadece ultrasonla bakılıyor benim ikili testim böyleydi 10 dakika sürdü sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı. Sadece bu işlem için çok fazla bir rakam. Ben 80 tl verdim.O sanamazlar çünkü kaçıncı haftada olduğumu sordular 9+6 dedim, 23 olacağa kadar gelmeniz gerekir dediler.doktorumda 1. Trimester taraması demiş, olmadı yarın tekrar arayıp sorarım☺
Sol üst tarafta başı sag alta doğru yatıyor. Ben doğru anladıysam çok güzel yatıyor maşallah cok belirgin.Buda 3 boyutlu geçen ne güzel renklendirme yapmıştı doktor anlamıştım bugün yapmadı bunu anlayan var mı Eki Görüntüle 2084722
Ben niye anlayamadımSol üst tarafta başı sag alta doğru yatıyor. Ben doğru anladıysam çok güzel yatıyor maşallah cok belirgin.
Ben o ilacı aldığımdan beri safra kusuyorum ama doktor bu konuda renk vermedi ikiz olduğun için değerlerin düşecek alman lazim dedi konuyu kapattı bende ondan şüpheleniyorumDemir ilacı mideni bulandırıyor mu canım merak ettim bana bugün vermedi doktorum daha çok bulantı yapar diye
Çok sevindim. Darısı başımıza.
test sonucum güzel çıkmış kızlaarrrr....
sadece yaştan dolayı risk görünüyor isterse amniyosentez yaparız demiş istemiyorum öyle bişi yaştan dolayı risk olduğunu bende biliyorum diğerleri önemliydi benim için çok şükür Rabbime
Darısı bekleyen herkese