- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.781
Ancak sonradan bacak arası mı oluştuEmin olmadan niye yorum yaparlar kiMerhabalar,
bacak arası boş diyeKız olarak yorumladı,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ancak sonradan bacak arası mı oluştuEmin olmadan niye yorum yaparlar kiMerhabalar,
bacak arası boş diyeKız olarak yorumladı,
Peki cinsiyet Şuan bellimiAncak sonradan bacak arası mı oluştuEmin olmadan niye yorum yaparlar ki
Iyi aksamlar.k.bakmayin. doktorum banada ilac verdi. Ama neredeyse 12.haftadan sonra devam eden kasinti ve akintim var. Siz hangi ilaci kullanmistiniz? Artik sabrim kalmadiayprensesii kaşıntı durumu da var mı canım benim de beyazdan sarıya döndü kaşıntıda başlamıştı fitil kullandım sonra şimdilik iyi ama beyaz akıntı yine var
Canim ilk defa bir goruntuden bir sey anladim az bucuk .Erkek gibi .12 de bana erkek gibi dedi 2 hafta sonra gitcem bakalim ne diyecek .Hareket ettigi icin görüntü karışık olabilir dedi .Bazi kizlarda da çıkıntı oluyormus ilk basta yanıltıcı oluyormus .Kızlar selam herkese geçen hafta bıdığımın ultrason resmi 2 li taramada yapıldı 12 +5 de tahminde bulundu yüzde 90 erkek dedi 3 hafta sonra kesin belli olur sizin bu haftalarda tahmini söledi daha erken mi
Bana da 12. Haftamdan sonra verdi ilk söylediğimde 12 değildim hatta 12den sonra veriyorum bir dahaki gelişinde yazarım demişti. Anlayabiliyorum sizi felaket bir durum miko penotrandı fitilin adı bir tane var içinde zaten 1200 mgIyi aksamlar.k.bakmayin. doktorum banada ilac verdi. Ama neredeyse 12.haftadan sonra devam eden kasinti ve akintim var. Siz hangi ilaci kullanmistiniz? Artik sabrim kalmadi![]()
Bizde gidiyoruz canım inşallah banada birşey söylerKızlar bızde yarın doktora gıdıcez 4 lü test yaparız dedı çok heyecanlıyım cinsiyet içinde kesin bir şey der belkı duanızı eksik etmeyin bizden

İnşallah prensesi görürsünüz cnm bızde prensı :) Rabbim sağlıkla sıhhatle gönlümüzegöre nasıp etsin inşallahBizde gidiyoruz canım inşallah banada birşey söyler![]()
Yarin buyuk gunn canim hadi insalllah ogrenirsinBizde gidiyoruz canım inşallah banada birşey söyler![]()
İnş cnm allah razı olsun
Kızlar selam herkese geçen hafta bıdığımın ultrason resmi 2 li taramada yapıldı 12 +5 de tahminde bulundu yüzde 90 erkek dedi 3 hafta sonra kesin belli olur sizin bu haftalarda tahmini söledi daha erken mi
Sonradan dışarı çıkabildin mi canım. Ben uzun zaman izinliydim sonra tatil oldu eşim hastahane kontrollerine getirip götürdü onun dışında pek çıkmadım. Araba kullanmadım son 10 gündür yemek yapabiliyorum öncesi kollarım mosmor serum yerinden o kadar kötüydüm. Tam iyiyim derken bugün çok çok kötü oldum. Hele araba tuttuysa vay halimemetmat senin haftanda ben de öyle olmuştum aynen 1hafta falan iyi olmuştum sonra dışarı çıkıp gezmiştik midem çok bulanmıştı hemen eve dönmüştük ama ertesi gün yine iyi olmuştum :) ben de acaba araba mı tuttu demiştim ama tam emin olamadım :)
Ne kadar tatlı yaa maşallah, peki önceden erkek mi dediler yoksa =)Kızlar kücük kızımın(yine değişmezse cinsiyeti tabi:) geçen haftaki ultrason resmi atmayı denemiştim olmamıştı şimdi oldu yollim teyzelerine dedim.naptiysak nurcemalini göstermedi küçüğüm. Annesine sadece poposunu gosterdi:))