Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar tansiyonum düştü yatış verdi serum takılı tek elle zor yazıyorum akşam detaylı konuşuruz ayrıntılı usg de istedi 14:30 ona giricem haberdar ederim
Kızlar tansiyonum düştü yatış verdi serum takılı tek elle zor yazıyorum akşam detaylı konuşuruz ayrıntılı usg de istedi 14:30 ona giricem haberdar ederim
bedef
canım bizde senin gibi kız olduğuna inanmıştık ama kimse Allahtan daha iyi bilemez o böyle yazmış kaderini inşş çok iyi gelinlerin evlatların olurda kız evlat hasreti çekmezsin canım hayatta hiç bir şey boşa değildir sağlıklı doğsun inşş
Kızlar bende yenı geldım doktordan çok şükür iyi sorun yok dedı 4 lü test için kan verdim %90 erkek dedı yine bır hafta sonra belli olucak sonuç inşallah iyi çıkar birde bugun normalde 14+6 ama 16+4 cıktı bastan beri ileri gidiyor ama bu kadar normal mi sizce var mı boyle olan
bedef
benimde 3.erkek canım bugün öğrendim hakkimda hayırlısı buymuş diyorum.demmeki senin için de hayırlısı buymuş hastaneden çıkarken de ilk sen geldin aklıma sağlıklı olsunlar da evlat can dir
Canim uzulme bir tane evlat icin o kadar uğraşan insan var .Inan ki hepsinin yeri ayri yeter ki saglikli ve hayirli olsun gerisi boş xx xy hic bir sey degil aslinda
Kızlar bende yenı geldım doktordan çok şükür iyi sorun yok dedı 4 lü test için kan verdim %90 erkek dedı yine bır hafta sonra belli olucak sonuç inşallah iyi çıkar birde bugun normalde 14+6 ama 16+4 cıktı bastan beri ileri gidiyor ama bu kadar normal mi sizce var mı boyle olan